Перейти до змісту

Продам Volkswagen B2 1986

lendor20

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

• Топливо: Бензин 7 / 9.
  • Объем двигателя: 2.00 л.
  • Коробка: Ручная / Механика
  • Привод: Передний
  • Дверей: 5
  • Пробег: 350 тыс.км
  • Ціна 3000$
  • Галогенные фары;
  • Усилитель руля;
  • MP3, Акустика, Магнитола;
  • Фаркоп;
  • Авто в гарному стані, нова гума, акб.
  • вкладень не потребує.

post-12444-0-08886100-1351107009_thumb.j

post-12444-0-30702700-1351107052_thumb.j

Опубліковано

1. Ціну не з потолка взяв, оцінили люди які мають тяму в авто.

2. за 1000 купи собі скутер) або жигуля...

3. ціна стартова, торг можливий, в розумних межах.

Деталі по телефону 0987630195

Опубліковано
Його в такому ж стані можна купити за 1000 доларів

давай я у тебе куплю таку машину за 1250?

маєш реальний шанс 250 доларів наварити))

Опубліковано

ойойой, ну вас нахел їздити на такому та шей за 3косаря зелених, мали б вже совість машині 26 років, а от мені як покупцю глибоко до одного місця які там на неї ціни на авторіа і ше інших ненормальних на голову ресурсах і людей, за 3000 шоб таке купити то тре бути вже точно ідіотом, комфорту там ноль як в девятці знаю по власному досвіді (одне шо тількі гідрач радує), аеродінаміка нульова, двигун херня, салон нікудишній, а дізайн авто то таке враження як ото інженери і дизайнери після перепою прийшли на роботу і взялися творити самохода і нічо в голову не приходило і шо перше побачили у руці по тому і начали творити авто, а було то зубило необтесене. Я от нерозумію тих людей які захищають інтереси от таких старих корчів, по перше машина ніяка не унікальна таких є як гною, без всякіх прибамбасів, без нічого, і чим воно луче жигуля? А якшо тако подумати то допустим на автобазарі якшо от ви поїдете з такею ціною то на нього ніхто навіть не гляне, бо хібашо ціна орієнтована на тих людей які в машинах і цінах не тямлять взагалі а беруть шонібуть аби їздило, в мене от знайомий теж був такий "розумний" як ви надививсь в німеччнині собі партнєра пежо 2005 року грузо-пасажир. за 1200євро + там витрати десь 350 і розтаможка 1500 і всьо очі його палали цим, і взявся він свою девятку 2003 року продавати за 3700у.о і продає її вже пів року шукає того ж клієнта шо і ви :)

юначе, якщо не орієнтуєшся в цінах на б/у авто то не вставляй свої п'ять копійок. Сходи на автоинок або хоча промоніторь autoria... А за жигуля (навіть 2109-2110) це авто краще по всім параметрам: надійність, комфорт, безпека, ходові якості. А ціни на авто у нас і в єропі навіть не варто рівняти. Це подабається така ціна - не купуй. Візьми 3000 баксів поїдь в європу, купи собі партнєра пежо і не сри людям в оголошеннях...

Опубліковано
за 1200євро + там витрати десь 350 і розтаможка 1500

згідний лише з розмитненням, інші цифри - повний бред.

Опубліковано

Сабж машина роботяга, ни один наш автопром с ней не сравнится. Цена адекват, но машинка эта рулит с дизельным 1.6 двиглом. У меня расход был 5 литров.

З.Ы. Моя первая легковушка.

Опубліковано

Бачу твій єврейський нік так і проситься показати свій ще більший єврейський характер, у тебе всьо має бути дорого аби тобі добре було?Кожну другу баригу з космічними цінами тут захищаєш.

http://www.autoscout...866871210000000

і то ше не дешева ціна я шукав то можна знайти грузову десь за 11000євро а груз-пасажир до 1300євро

гмм.. от мені цікаво що буде з твоїм партером через 26 років?)

Опубліковано

Ну ще я всуну своїх 5 копійок)

Машина як на мене дуже класна: і з села мішків привезти і з дискотеки купу мішків привезти.

А літом як на світязь на такій, всі помістяться і спати буде де)))

Бажаю удачі в продажі,

П.С. Ціна дуже адекватна)

Опубліковано

http://www.autoscout...866871210000000

і то ше не дешева ціна я шукав то можна знайти грузову десь за 1100євро а груз-пасажир до 1300євро

Вона не проходить бар'єр у 8 років (якщо ви розумієте про що я). відповідно з таким об'ємом двигуна помимо розмитнення в 1700-1800$, потрібно ще й закинути за першу реєстарацію, біля 1800-1900$.

Далі, це авто в Іспанії. Я б дуже хотів глянути, як ви з розходом в 350 євро її сюди привезли б)

Не пишіть того, чого не знаєте.

Лише побачив, в неї нема бокових дверей, тобто це авто двомісне. При переробці на пасажир, буде ну дуже зручно туди залазити :D Через люк, або задні двері. Комфорт такий же як і у б2.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ойойой, ну вас нахел їздити на такому та шей за 3косаря зелених, мали б вже совість машині 26 років, а от мені як покупцю глибоко до одного місця які там на неї ціни на авторіа і ше інших ненормальних на голову ресурсах і людей, за 3000 шоб таке купити то тре бути вже точно ідіотом, комфорту там ноль як в девятці знаю по власному досвіді (одне шо тількі гідрач радує), аеродінаміка нульова, двигун херня, салон нікудишній, а дізайн авто то таке враження як ото інженери і дизайнери після перепою прийшли на роботу і взялися творити самохода і нічо в голову не приходило і шо перше побачили у руці по тому і начали творити авто, а було то зубило необтесене. Я от нерозумію тих людей які захищають інтереси от таких старих корчів, по перше машина ніяка не унікальна таких є як гною, без всякіх прибамбасів, без нічого, і чим воно луче жигуля? А якшо тако подумати то допустим на автобазарі якшо от ви поїдете з такею ціною то на нього ніхто навіть не гляне, бо хібашо ціна орієнтована на тих людей які в машинах і цінах не тямлять взагалі а беруть шонібуть аби їздило, в мене от знайомий теж був такий "розумний" як ви надививсь в німеччнині собі партнєра пежо 2005 року грузо-пасажир. за 1200євро + там витрати десь 350 і розтаможка 1500 і всьо очі його палали цим, і взявся він свою девятку 2003 року продавати за 3700у.о і продає її вже пів року шукає того ж клієнта шо і ви :)

а в чому собсно проблема?

купіть собі комфортний,аеродинамічний,з з толковим двигуном, з крутим салоном "дізайнерського" партнера і їздіть щасливі, а не сріть людям в оголошеннях,людина адекватно оцінює стан авто і крокодили дійсно пахарі які переїздять не одного партнера!

"по перше машина ніяка не унікальна таких є як гною" а партнер таке унікальне авто?(і напевно тому посідає разом з кенгу друге місце по угонах, після таких ексклюзивних авто як ВАЗ 9-ї серії

З.Ы Якщо не секрет на чому ви їздите, і скільки коліс у вашого ТЗ(не в образу велосипедистам)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...