Перейти до змісту

Продам Volkswagen B2 1986

lendor20

Рекомендовані повідомлення

• Топливо: Бензин 7 / 9.
  • Объем двигателя: 2.00 л.
  • Коробка: Ручная / Механика
  • Привод: Передний
  • Дверей: 5
  • Пробег: 350 тыс.км
  • Ціна 3000$
  • Галогенные фары;
  • Усилитель руля;
  • MP3, Акустика, Магнитола;
  • Фаркоп;
  • Авто в гарному стані, нова гума, акб.
  • вкладень не потребує.

post-12444-0-08886100-1351107009_thumb.j

post-12444-0-30702700-1351107052_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Ціну не з потолка взяв, оцінили люди які мають тяму в авто.

2. за 1000 купи собі скутер) або жигуля...

3. ціна стартова, торг можливий, в розумних межах.

Деталі по телефону 0987630195

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його в такому ж стані можна купити за 1000 доларів

давай я у тебе куплю таку машину за 1250?

маєш реальний шанс 250 доларів наварити))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ойойой, ну вас нахел їздити на такому та шей за 3косаря зелених, мали б вже совість машині 26 років, а от мені як покупцю глибоко до одного місця які там на неї ціни на авторіа і ше інших ненормальних на голову ресурсах і людей, за 3000 шоб таке купити то тре бути вже точно ідіотом, комфорту там ноль як в девятці знаю по власному досвіді (одне шо тількі гідрач радує), аеродінаміка нульова, двигун херня, салон нікудишній, а дізайн авто то таке враження як ото інженери і дизайнери після перепою прийшли на роботу і взялися творити самохода і нічо в голову не приходило і шо перше побачили у руці по тому і начали творити авто, а було то зубило необтесене. Я от нерозумію тих людей які захищають інтереси от таких старих корчів, по перше машина ніяка не унікальна таких є як гною, без всякіх прибамбасів, без нічого, і чим воно луче жигуля? А якшо тако подумати то допустим на автобазарі якшо от ви поїдете з такею ціною то на нього ніхто навіть не гляне, бо хібашо ціна орієнтована на тих людей які в машинах і цінах не тямлять взагалі а беруть шонібуть аби їздило, в мене от знайомий теж був такий "розумний" як ви надививсь в німеччнині собі партнєра пежо 2005 року грузо-пасажир. за 1200євро + там витрати десь 350 і розтаможка 1500 і всьо очі його палали цим, і взявся він свою девятку 2003 року продавати за 3700у.о і продає її вже пів року шукає того ж клієнта шо і ви :)

юначе, якщо не орієнтуєшся в цінах на б/у авто то не вставляй свої п'ять копійок. Сходи на автоинок або хоча промоніторь autoria... А за жигуля (навіть 2109-2110) це авто краще по всім параметрам: надійність, комфорт, безпека, ходові якості. А ціни на авто у нас і в єропі навіть не варто рівняти. Це подабається така ціна - не купуй. Візьми 3000 баксів поїдь в європу, купи собі партнєра пежо і не сри людям в оголошеннях...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 1200євро + там витрати десь 350 і розтаможка 1500

згідний лише з розмитненням, інші цифри - повний бред.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сабж машина роботяга, ни один наш автопром с ней не сравнится. Цена адекват, но машинка эта рулит с дизельным 1.6 двиглом. У меня расход был 5 литров.

З.Ы. Моя первая легковушка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу твій єврейський нік так і проситься показати свій ще більший єврейський характер, у тебе всьо має бути дорого аби тобі добре було?Кожну другу баригу з космічними цінами тут захищаєш.

http://www.autoscout...866871210000000

і то ше не дешева ціна я шукав то можна знайти грузову десь за 11000євро а груз-пасажир до 1300євро

гмм.. от мені цікаво що буде з твоїм партером через 26 років?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна знайти

шановний, будете переходити на особистостi й антисемiтизм то можна знайти РО на декiлька тижнiв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ще я всуну своїх 5 копійок)

Машина як на мене дуже класна: і з села мішків привезти і з дискотеки купу мішків привезти.

А літом як на світязь на такій, всі помістяться і спати буде де)))

Бажаю удачі в продажі,

П.С. Ціна дуже адекватна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.autoscout...866871210000000

і то ше не дешева ціна я шукав то можна знайти грузову десь за 1100євро а груз-пасажир до 1300євро

Вона не проходить бар'єр у 8 років (якщо ви розумієте про що я). відповідно з таким об'ємом двигуна помимо розмитнення в 1700-1800$, потрібно ще й закинути за першу реєстарацію, біля 1800-1900$.

Далі, це авто в Іспанії. Я б дуже хотів глянути, як ви з розходом в 350 євро її сюди привезли б)

Не пишіть того, чого не знаєте.

Лише побачив, в неї нема бокових дверей, тобто це авто двомісне. При переробці на пасажир, буде ну дуже зручно туди залазити :D Через люк, або задні двері. Комфорт такий же як і у б2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

2900

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ойойой, ну вас нахел їздити на такому та шей за 3косаря зелених, мали б вже совість машині 26 років, а от мені як покупцю глибоко до одного місця які там на неї ціни на авторіа і ше інших ненормальних на голову ресурсах і людей, за 3000 шоб таке купити то тре бути вже точно ідіотом, комфорту там ноль як в девятці знаю по власному досвіді (одне шо тількі гідрач радує), аеродінаміка нульова, двигун херня, салон нікудишній, а дізайн авто то таке враження як ото інженери і дизайнери після перепою прийшли на роботу і взялися творити самохода і нічо в голову не приходило і шо перше побачили у руці по тому і начали творити авто, а було то зубило необтесене. Я от нерозумію тих людей які захищають інтереси от таких старих корчів, по перше машина ніяка не унікальна таких є як гною, без всякіх прибамбасів, без нічого, і чим воно луче жигуля? А якшо тако подумати то допустим на автобазарі якшо от ви поїдете з такею ціною то на нього ніхто навіть не гляне, бо хібашо ціна орієнтована на тих людей які в машинах і цінах не тямлять взагалі а беруть шонібуть аби їздило, в мене от знайомий теж був такий "розумний" як ви надививсь в німеччнині собі партнєра пежо 2005 року грузо-пасажир. за 1200євро + там витрати десь 350 і розтаможка 1500 і всьо очі його палали цим, і взявся він свою девятку 2003 року продавати за 3700у.о і продає її вже пів року шукає того ж клієнта шо і ви :)

а в чому собсно проблема?

купіть собі комфортний,аеродинамічний,з з толковим двигуном, з крутим салоном "дізайнерського" партнера і їздіть щасливі, а не сріть людям в оголошеннях,людина адекватно оцінює стан авто і крокодили дійсно пахарі які переїздять не одного партнера!

"по перше машина ніяка не унікальна таких є як гною" а партнер таке унікальне авто?(і напевно тому посідає разом з кенгу друге місце по угонах, після таких ексклюзивних авто як ВАЗ 9-ї серії

З.Ы Якщо не секрет на чому ви їздите, і скільки коліс у вашого ТЗ(не в образу велосипедистам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...