Перейти до змісту

Хто бував в "Тихій Лагуні", що в Боремлі, як вам враження?


adas

Рекомендовані повідомлення

"Тиха Лагуна" - щось на кшталт мотелю на березі водосховища, з підходом до води і човнами напрокат.

Властиво кажучи цікавить як Вам саме місце, чи були проблеми з персоналом і якщо були - то якого плану. Можна писати в приват... або ділитись враженнями тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від себе добавлю щодо рибалки - весною там іде гарний окунь прямо метрах в 200-ста по радіусу, в найближому очереті; з берега весною прекрасно ловився линок, попадались навіть чималенькі екземпляри, в районі 400-600гр., деякі навіть просто втікали в корчі.. Літом там ловив, треба було далеко відпливати, останній раз був 21-22 жовтня, зловили прямо біля напроти щучку десь під 2 кг, рибалки які полювали з того ж місця говорили що теж по 1-2 щуки кожен виловив, теж десь від 1-го до 2-х кг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не власник. Властиво, в мене двічі була одна й та сама неприємна історія з персоналом, то ж вирішив перевірити чи у мене одного і чи схожа вона на історії інших відвідувачів цього закладу. Окрім неприємностей щодо оплати їхніх послуг в мене за ніч пропала пачка цигарок і нічний фонарик. Ключі від номеру вони не видають, пояснюючи це тим що "охорона в них 100% і ніхто нічого не поцупить"... Охорона - це вічно п'яний помічник власника і ще один молодий хлопчина. Не хочу говорити що за неприємності стались відносно оплати (саме з вічно п'яним помічником власника), хочу перевірити чи у мене одного і чи однотипні вони, просто щоб знати мене взули чи справді мною допущена помилка. А вартість прокату лодки - 20 грн на добу плюс 10 грн за парковку для транспорта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже где-то была тема про выходки владельца лагуны.

От себя добавлю - мало того, что конченые, дырявые плоскодонки, то ещё в придачу к ним не вёсла дают, а какое-то убожество. Один мой знакомый со своим веслом туда ездит.

Лучше на Моторе лодки брать, хоть и дальше ехать. Но там более надёжные, заводские, а не самопальные плавсредства и жилеты дают. И щука клюёт там не хуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте якщо повторюю якусь тему, я порився і щось не знайшов, може і пропустив. Але бачу що попав в точку і що проблеми не в мене одного виникали. А щодо весел - то Вам ще повезло, мені наприклад в перший день мого перебування там лодку взагалі без весел дали :) - замість весел всучили шест :) і щоб я не влаштував кіпішу всі причетні до "охорони на влаштуванню побуту" раптом зникли, з'явившись лише пізно ввечері і на чотирьох лапах... Висновок - пішов той Вася куди подалі. А телефончик - можу в приват кинути якщо сильно треба, я їм рекламу робити не хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В той теме был и позитив про Лагуну, но негативу больше

вже на другий день нашого перебування почав не по дитячому "закладати", навязливо втручатися в наш відпочинок, кожні 10 хвилин приходив до нас в бесідку або за стіл, пропонував випити з ним, читав свої вірші (в основному сопливі і незрозумілі), в кінці пив і плакав )) з будуна заставляв неповнолітню дочку мити посуд, чистити рибу. нам казав шо дуже її любить. знову ж таки, кожен ранок пропонував похмелитися з ним. казав, що його "позавчора" кинула дружина. сам же неоднозначно натякав присутнім на той час на базі дівчатам і жінкам на "масаж" і "паслушать куплєти", причому вже будучи не тверезим. з третього дня перестав взагалі шось путнє по господарству робити, цілу ніч пив з компанією зальотних пацанів, які привезли до Васі на сауну бл...дєй. на 4-й день сміття було вже кругом по базі, дочка відмовилася прибирати, у Васі запой продовжується. після того, як наші дівчата сказали, що він за ними підглядав, коли ті були в душі - ми, мало не навішавши йому люлєй, виїхали зі скандалом геть з тої "лагуни". на той час там з відпочиваючих залишалася тільки одна жінка з сином років 11-ти, щойно заїхали. як ми виїзжали з бази - Вася з пляшкою вина в руці розказував їй про прєлєсті масажу стопи... бідняжка, стояла там з квадратними очима )))
Были на выходных у него на базе. Откровенно говоря, первый и последний раз. База в ужасном состоянии, комната просто жах (мыл какой-то лыгарь ее, а постели ...фу, лучше промолчу), мы там и не жили, отказались - поставили палатку на территории.<br>Хозяин базы задолбал своим присутствием на нашем отдыхе, постоянно приходил на 100 грамм и тупо не уходил, доставал своими рассказами, байками и стишками...<br>Для рыбалки место отличное, но...только по виду: потому как лодок нормальных нет, ненормальные заняты (а их 2 что-ли) + плюс купа сетей стоят везде...
</p><p>
100% правда!!! Цей Васілій галімий Олень!!! Це БИДЛО примудрилось з нами в сауну сходити, тіпа правів курс "Маладого байца" з вєніком, бо в баню я попав вперше у житті, після цьго чмо чіплялося до моєї дівчини з прєдложенієм массажа, але побачивши мою реакцію рєзко попустився! Карочє не Вася а сто рублів убитку, зіпсутий настрій і далі по тексту вище! Відпочивати там можна тільки коли Васілій спить "зашлєяний" PS: В душі жаби, на кухні щурі єбошать ваш хавчик, а в туалеті просто немає клямки щоб зачинитись (двері тримали руками поки козаки стерегли на вході від Васі ексгібіціоніста старого). Озеро мілке і все у водоростях - купатись категорично не рекомендую! Єпілог: Якщо Вам такий відпочинок до снаги - міласті прашу!!! (тел Васілія шукайте в інших постах)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По сказаному раніше: 2 роки тому васісуалій і до нашої компанії чіплявся за 100 грамами та стішкі прочитати, все один до одного. Тепер або стішкі закінчились або васісуалій вже читати не може - то ж просто зранку до вечора тупо бухає. А всім заправляють "степанович" (по словам того ж таки васісуалія бувший зек (!!!!)) та той пацан, який тупо стріляє цигарки та по ходу по ночам їх "стріляє" без вашого відома, очевидно щоб гостей не турбувати вночі. Обіцяли отопити камін на ніч, але відать водки було забагато то ж до каміну руки не дійшли. В нумерах, на кухні і взагалі по базі бруд і бардак страшний, то ж одну ніч ми перекантувались в своїх спальниках і вирішили що екстріму забагато і краще туди більше не приїздити.

І ще одне - не розраховуйтесь з помічниками васісуалія без свідків - бо будете платити двічі!!!! А краще обминайте ту "тиху-претиху лагуну" десятою дорогою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...