Перейти до змісту

Телефон на 2 SIM-картки + 500 грн на рахунок

Рекомендовані повідомлення

Телефон на 2 SIM-картки + 500 грн на рахунок

Переставляєте SIM-карти в телефоні?

Придбайте телефон для двох SIM-карт, які одночасно на зв'язку - сенсація на ринку!

У комплекті Вас чекає стартовий пакет із можливістю отримати 500 грн на рахунок та тарифним планом "Вільний life:)" для необмеженого спілкування!*

Завітайте у ексклюзивні точки продажу life:)!

Хто що чув/пробував??? :):):) Хто знає "що за звір" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні на interfax читав, новинка свіжа і навряд чи хтось про неї щось розповість до того як вона з"явиться в офіційних точках продажу -- чекаємо! я тільки знаю що воно американське

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модель DST01 компании General Mobile будет продаваться украинскому потребителю оператором мобильной связи компанияй "Астелит". Приблизительная стоимость аппарата 320 долларов. Как прокомментировала Оксана Рудюк, начальник департамента внешних и корпоративных связей компании, телефон будет руссифицирован.

Телефон будет продаваться под торговой маркой Life, и будет работать при условии, что хотя бы одна из SIM-карт принадлежит к сети "Астелит". :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема однозначно прикольная. Давно подумывал о таком. Ведь носиться с двумя телефонами совсем не в кайф. Интиресно одно, как работает это "чудо"? вообще у него не плохое будущее, давно пора было начать производство таких телефонов. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
хотя бы одна из SIM-карт принадлежит к сети "Астелит"
В мене для прикладу у більшості знайомих у використанні Київстар та лайф. Думаю не тільки в мене, тому це не несе великих незручностей. Тим паче захист можна буде зняти ручками.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А че такой ажиотаж вокруг такого телефона. Есть же всякие адаптеры на 2 симкарты, и из любого телефона можно сделать два :).

А ктонить пробовал делать мултисимку??? Тойсть при помощи симрибера считывать 2-3-4 симок и записывать их на одну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ажіотаж тому, що телефон працює з двома сім-картами одночасно, не вимагаючи переключень, включань-виключань... Тобі можуть дзвонити і на одну, і на іншу сім-картку. Це великий позитив, який визнають, правда, не всі мобільні оператори. Можна використовувати і для не зовсім стандартних ситуацій. Наприклад, на одній сімці в тебе тариф і оператор, в якому ти спілкуєшся, а на іншоій можеш мати пакет, заточений спецом під "інет" (наприклад, в "Білайна" є такий пакет, котрий юзається тільки для СМС і інету). Або "Гіпер.НЕТ" від МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так,если он одновременно ловит две сети, значит и батарея должна быстренько садится. Сколько хватает акума уже ктото тестил?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ктонить пробовал делать мултисимку??? Тойсть при помощи симрибера считывать 2-3-4 симок и записывать их на одну.

Я собі зробив таке. Зараз маю можливість переключачатися між Beeline і Djuice. Але ж одночасно 2 картки не працює :-( Добре що є послуги типу "Хто дзвонив" :-)

А в цьому новому телефоні точно 2 передатчика? Щось ніде офіційної інформації про це не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така дура а Wi-Fi і Bluetooth нема.

Комент на одному з форумів

Мы эту модель продаём уже пол-года.Разлочен телефон под любых операторов в любой последовательности.Java не поддерживает,блютус-нет.Зато есть встроенная Аська и Меил-агент.Интересно,есть в телефонах life русский ввод смс?! Батарея держит 3 дня.стоит он у нас 265$ Детальная информация на www.2sim.info
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В телефоні 2 Sim слота, один з яких зашитий під лайф. Перешити можна, тільки гарантію втратите точно. Основна осбливість телефона в тому що там немає ні інфрачервоного ні Bluetooth. В комплекті йде USB кабель, але драйверів до телефона нема. Акумуляторів в комплекті два, як і стилусів та зарядок(одна звичайна, одна автомобільна).Але прикол в тому, що автомобільна зарядка перетворюється в таку через USB кабель.

Oushen

Мультисімку з наших операторів зробити не реально, перевірив на собі, карточки теж вирізав, тільки більше як півтора місяця вони не витримали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мені здається, що Fly B700 Duo, DST 01 та CECT P168 виготовляються на одному заводі, лише корпус трохи змінюють...

Порівняйте

CECT P168

і ціна не велика - десь 300$ (з доставкою).

Функції не дотягують до IPhone, але все ж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цена в Луцке в центре Лайфа (пр. Воли, бывшая переговорка) 2090 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавке в магазинчике LIFE стоит чуть больше 1900гр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон из той-же серии что и 8800i, N93i. Тыкаем сюда:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я би взяв собі такий, якраз треба. Підкупає те, що таких труб буде продано мєрянно-немерянно, і проблем з ремонтом буть не повинно. Крім того General Mobile - все-таки не китай :dont: Ну і аська з віртуальною клавою - плюс аграменний! :D

Цікавить таке питання - чи можна офіційно купити код відв"язки від Лайфа, щоб не втратити гарантію?!?

Користуватись Лайфом не пропонувати - тел. на 2 картки потрібен суто на МТС та КС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить таке питання - чи можна офіційно купити код відв"язки від Лайфа, щоб не втратити гарантію?!?

Врядли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хе! Можна буде самому собі дзвонити! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...