Перейти до змісту

Де можна купити коркові пробки для закупоркі вина в Луцьку


Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

Фальсифікацією вин вирішили зайнятись?

У луцьку мабуть ніде!

:D покіщо для домашніх потреб обсяг замаленькій для фальсифікату тай з натур сировини точно буде невигідно :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді чим вам не піддійде деревяний власного виробництва?

САМ СКЛЕПАВ ТУТ НЕПРОКАНАЄ :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а слабо? :)

Процес виготовлення пробки виглядає так. Кору дуба зрізують, 6–12 місяців витримують під голим небом (протягом цього періоду вона звільняється від залишкової деформації), потім її варять для повного видалення з пор твердих відкладень і мікроорганізмів, а також для одержання необхідної еластичності. Корковим пластам дають відлежатися в темному приміщенні, потім їх нарізають на смуги товщиною трохи більшою за бажану довжину кінцевого продукту, перфорують і доводять до необхідних розмірів шляхом шліфування і полірування. Далі матеріал миють і відбілюють у процесі чого з продукту вилучаються усі залишкові мікроорганізми. Для додаткової стерилізації пробки упаковують у пакети з додаванням сірчистого ангідриду (двоокису сірки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а слабо? :)

Процес виготовлення пробки виглядає так. Кору дуба зрізують, 6–12 місяців витримують під голим небом (протягом цього періоду вона звільняється від залишкової деформації), потім її варять для повного видалення з пор твердих відкладень і мікроорганізмів, а також для одержання необхідної еластичності. Корковим пластам дають відлежатися в темному приміщенні, потім їх нарізають на смуги товщиною трохи більшою за бажану довжину кінцевого продукту, перфорують і доводять до необхідних розмірів шляхом шліфування і полірування. Далі матеріал миють і відбілюють у процесі чого з продукту вилучаються усі залишкові мікроорганізми. Для додаткової стерилізації пробки упаковують у пакети з додаванням сірчистого ангідриду (двоокису сірки).

:0157: непідсилу Кору дуба зрізують, 6–12 місяців :0163: витримують під голим небом :0026: затяжний і довгий процес

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.board.com.ua/m0911-2000084998-prodam-korkovuyu-probku.html

об'ява стара, але може в нього ще є, не дзвонив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРидумав де можна взяти!

Піти в якись бар і замовити корочків! Через тиждень піти забрати.

Р.С. Вартості не знаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...