Andruha_gpz28 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:28 Автор #27 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 19:28 В лютому 2012 р. стало відомо, що розпався один з найкращих українських рок-гуртів, «Гайдамаки». Ця звістка сколихнула українське музичне середовище і глибоко вразила багатьох. Колектив був дружнім, вони ніби символізували те, про що співали – козацьку єдність, братерство і міць. Принаймні так виглядало збоку.В своєму зверненні до прихильників, на офіційному гайдамацькому сайті, Олександр Ярмола, вокаліст та один з лідерів гурту, говорить про те, що конфлікт визрів давно. Для погляду ззовні, про це може свідчити відсутність нового матеріалу протягом вже досить тривалого часу. Суть негараздів, за словами Ярмоли, в різному баченні музикантами напрямку розвитку гурту. «Півроку тому несподівано для себе я отримав гостру критику, вимогу віддати контакти всіх партнерів, «змінити шаровари на Ролекс» та перестати співати на соціальні теми» - повідає Олександр, - «Я пішов на ряд компромісів в надії якось вирулити та продовжити розвиток гурту в напрямку, який заклав, але з часом зрозумів, що це неможливо, ні про які дружбу та партнерство вже не йде. З того часу я не чув жодної розмови про творчість, а лише про піар та гроші» (http://www.haydamaky...i-shanuvalnikiv ). Як тут не згадати слова з пісні «Гайдамак»:Не все полягає на бізнесі,Не купуються справжні цінності.Головне – не скурвитися,Не зректися моральних принципівПрикра ситуація з будь-якої точки зору. Наскрізь фальшивий український шоу-бізнес, врешті роз’їв і найсвідоміший колектив. І тому, все б нічого, якби хлопці просто розійшлися й далі попрямували тим шляхом, яким йти вважають за потрібне. Для нас, слухачів і фанів, такий варіант розвитку був би найкращим. Свого часу з схожим зіткнулися «Океан Ельзи», та як внаслідок – маємо крім самого «океану» ще два чудових колективи. Коли розпалися «SOAD», також утворилося два гурти, що успішно пішли далі. Так було з «Accept», тими ж «Iron Maiden» і з багатьма-багатьма іншими. Так буде і з «Гайдамаками». Проте, перед тим, як виглядає, нам доведеться стати свідками не надто приємних розбірок. Бо на розходженнях в поглядах щодо творчості, конфлікт наразі не вичерпався, і зараз мова вже йде про назву «Гайдамаки». Тобто, хто, власне, має право так називатися: новий гурт Ярмоли, чи новий гурт Леня та компанії… В недільному ефірі радіо «Галичина», за 19 лютого, Олександр пояснив ситуацію так – я один з засновників колективу, пісні написані мною, а отже – назва як мінімум має належати не їм. Відразу за ним ситуацію коментував Іван Леньо, акордеоніст гурту – ми не погоджуємося з використанням старої назви групи колишнім вокалістом, адже в нього по суті новий колектив, музиканти якого до вже розкрученого бренду, фактично, не мають жодного відношення. Тим більше, що слова Ярмоли про авторство усіх пісень є неправдою. В мережі можна знайти текст відкритого звернення музикантів (http://rock.lviv.ua/article/25354/ ).Отже в результаті цього всього срачу Ярмола створив новий колектив з старою назвою "Гайдамаки", http://www.haydamaky.com/ . А колишні музиканти першого складу "Гайдамаків" тепер називаються "KOZAK SYSTEM" http://kozaksystem.com/ і саме вони завтра будуть в Луцьку. Так що політика до дупи, а концерт має бути гарний.
Гетто Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 02:17 #28 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 02:17 чи може продати свій бренд... а шо? гурт Гетто.звучить? по моєму нє...
Соромітник Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 08:17 #29 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 08:17 Гетто, не **зди, бо єдиний з присутніх тут хто продався палиці (за комп'ютери) то ти.А по темі - такого файного концерту в Луцьку не варто чекати без виборів чи ше якоїсь катастрофи. Тому пофіг на причини - головне що свято в нашому місті і не тра кудись їхати.
Valery Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 08:43 #30 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 08:43 Kozak Systems рулять! Але я думаю зря вони назву поміняли, бо тепер коли чую Kozak Systemz - згадую "Казаків" в колготках і на шпильках.P. S. А я за Палицю. Він, хоч і за передвиборчу кампанію, але зробив для міста більше ніж всі інші за свої строки перебування при владі.
cemiynick Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 10:30 #31 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 10:30 2 гетто, про твій випадокДовольно большое количество людей связано с этими людьми клиентскими отношениями. Вот, например, есть очень интересная книга воспоминаний брата Пабло Эскобара, где он говорит о том, как преданы были люди в Медельине господину Эскобару, как много хорошего он для них делал, потому что у него, действительно, было много денег. Такая, самая замечательная деталь в этой книге, брат Эскобара пишет, что у них 10% денег, которые они получали наличными, просто сгнивало, физически сгнивало. При этом, естественно, значительную часть они раздавали. Ну как? Вот, ты бедный несчастный человек, ты сводишь концы с концами, тебе надо дочку в университет отправить, вдруг к тебе пришли от Эскобара и дали деньги. Ты же не думаешь о том, что «вот я свожу концы с концами только потому, что в стране чудовищная обстановка, заправляет наркомафия и вообще...»ескобар - колумбійський наркобарон.
Гетто Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 11:00 #32 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 11:00 я ни кому не продавался, каждый сам в кабинке делает выбор, я об том, что кто то реально платит бабло за товар, а кто то только языком ляпает, не более.
september25 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 11:09 #33 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 11:09 я ни кому не продавалсяА по моєму, в темі "Чи підете ви голосувати" (здається так вона називається) ти вже продався ...
Соромітник Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 12:18 #34 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 12:18 та продався він в реальному житті, а в тій темі, як і у всіх інших, лише хвастається з цього приводу.ми ж не знаємо, піде він на вибори чи нє... але рекламу палиці прогнав добрячурадує лише що тут контингент переважно не той що поведеться на таку фігню.
difoto Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 12:26 #35 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 12:26 Дивлячись на нинішній стан на майдані, думаю, що Козак Системз прийдеться спостерігати десь біля ЦУМу, як не далі.
Гетто Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 13:14 #36 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 13:14 така шо пробегал по работе через площу.... народу фатає.... чего то та из микрохвна верещат.... поро борщь и палыцю.. шоу....
Микола Тарасенко Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 13:14 #37 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 13:14 А не могли скрін якийсь кинути? А то сайт з камерою ніяк не відкривається. Було б дивно, якби відкрився...
Valery Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 19:10 #39 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 19:10 Класно було! От тільки борщик не дістався, але пахло смачно. А в Козак системз музончик жосткий був. Ті пісні, які я чув, але в такій собі метал-обробці. За ритмом було не втанцювати Доречи поряд біля мене хтось в бордівській кепці був)
Соромітник Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 19:16 #40 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 19:16 йоклмн, кум в гості прийшов... довелося пропустити свято палиці і творити своє а я так хотів послухати новий репертуар гурту Мандри
difoto Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 19:24 #41 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 19:24 Доречи поряд біля мене хтось в бордівській кепці був) то тра було до нього підійти, сказати "борда рулить" і подарувати літру пива.
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 20:04 Автор #42 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 20:04 то тра було до нього підійти, сказати "борда рулить" і подарувати літру пива. Доречі, файні люди так і роблять. ) Ось мені сьогодні привезли подарунок. ) На рахунок концерту, все було б гуд, якби та істота, яка відповідає за звук, звела б його гарно. Склалось враження, що намагались просто добитися максимальної гучності, а за якість ніхто не думав. Було дуже багато низьких і високих частот, які різали вуха, і намагались зруйнувати новий ЦУМ. ))) А музиканти старалися, за що їм ріспект.
Creator Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 21:26 #43 Опубліковано 21 Жовтня, 2012 в 21:26 Концерт вдався наславу. Дуже порадувало те, що коли на сцені відверто агітували люди не плескали в долоні Відгриміли наславу й Козак системс та й Мандри.
Andruha_gpz28 Опубліковано 22 Жовтня, 2012 в 05:40 Автор #44 Опубліковано 22 Жовтня, 2012 в 05:40 Козак Систем агітували за партію снайперів. А в натовпі, неподалік від памятника Лесі, скромненько так стояв Сашко Положинський і посміхався. )
september25 Опубліковано 22 Жовтня, 2012 в 05:49 #45 Опубліковано 22 Жовтня, 2012 в 05:49 Козак Систем агітували за партію снайперів. А що за партія снаперів ?
Andruha_gpz28 Опубліковано 22 Жовтня, 2012 в 05:53 Автор #46 Опубліковано 22 Жовтня, 2012 в 05:53 Козак Систем агітували за партію снайперів. А що за партія снаперів ? Та пісня така є. Партії поки що нема. Положинський з Козак Систем на Бандерштаті співали. Youtube знайде. )
laska Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 19:40 #48 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 19:40 Хтось був в Майдані на KOZAK SYSTEM в суботу? Як враження?
kayot Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:24 #49 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 21:24 я заскочил купить пива...народу столько, что до барной стойки еле дошел, вернее дотолкался
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.