Перейти до змісту

Куплю ч/б телефон топ-класу до 2003 року випуску

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю старий GSM-телефон типу Siemens SL45, Ericsson T28, Nokia 8850/8910 або інший такого плану. Обов'язково робочий і цілий зовні, в хорошому стані.

Опубліковано

А чому саме до 2003 року?

Якщо до 2003, я б шукав нокію 3210 1999 року. Він був одним з найуспішніших gsm телефонів.

140px-Nokia_3210_3.jpg

А кращий ретро-девайс бізнес-класу, це звичайно ж NOKIA 6310i, але то вже 2005 рік. Хоча, деякі сайти пишуть, що 2002. Треба уточнити цей момент...

Nokia-6310i-02.jpg

Я б і зараз таким користувався в якості другого телефону, як телефон для дзвінків він неперевершений. Але оскільки тепер без інтернету і вайфая нема жизні, сцуко, то андроїд-девайс таки на першому місці.

Опубліковано

До 2003 тому, що потім почалась ера апаратів зовсім іншого покоління -- переважно мініатюрних (за винятком смартфонів на Symbian), з кольоровими екранами, поліфонією, камерами.

Був в мене і 6210, і 6310i, це 2002 рік. Навіть кольорові і з камерою 6610 і 7650 це вже 2002-2003 роки, а в 2004 в мене вже був Nokia 6600.

3210 -- мій перший телефон. Непоганий апарат, перший в світі з вбудованою антеною, але погодься, що за харизмою він суттєво поступається тим же 7110 або 8850/8890, або навіть тому ж 8210, дизайн якого розробляв особисто Френк Нуово. До того ж, європейський 3210 був без вібродзвінка (його можна було допаяти і активувати в прошивці), тому я його і змінив на Trium Aria@, який потім віддав жінці, взявши собі чи то Nokia 3310, чи то Siemens C35 (обидва в мене були не довго, хронологію вже не пам'ятаю). Потім був 6210, SL45i, 6310, 6310i, ще десь в той період місяць чи два користувався культовим Sony J5 (мій перший з поліфонією і дисплеєм з градаціями сірого), Ericsson T28i і інші.

Власне, ТУТ перелік апаратів, якими я користувався (якщо нічого не пропустив).

Опубліковано

До 2003 тому, що потім почалась ера апаратів зовсім іншого покоління -- переважно мініатюрних (за винятком смартфонів на Symbian), з кольоровими екранами, поліфонією, камерами.

Був в мене і 6210, і 6310i, це 2002 рік. Навіть кольорові і з камерою 6610 і 7650 це вже 2002-2003 роки, а в 2004 в мене вже був Nokia 6600.

3210 -- мій перший телефон. Непоганий апарат, перший в світі з вбудованою антеною, але погодься, що за харизмою він суттєво поступається тим же 7110 або 8850/8890, або навіть тому ж 8210, дизайн якого розробляв особисто Френк Нуово. До того ж, європейський 3210 був без вібродзвінка (його можна було допаяти і активувати в прошивці), тому я його і змінив на Trium Aria@, який потім віддав жінці, взявши собі чи то Nokia 3310, чи то Siemens C35 (обидва в мене були не довго, хронологію вже не пам'ятаю). Потім був 6210, SL45i, 6310, 6310i, ще десь в той період місяць чи два користувався культовим Sony J5 (мій перший з поліфонією і дисплеєм з градаціями сірого), Ericsson T28i і інші.

Тобі лишився один телефон до ювілейного пятидисятого...)))

Тут мої

Опубліковано

Враховуючи що на тому сайті немає Nokia N95 8Gb, а також що деякі моделі в мене були двічі (як мінімум Nokia 6681, Nokia E50, Nokia E51, HTC Desire S), то рахунок вже перейшов за 50.

Опубліковано

Враховуючи що на тому сайті немає Nokia N95 8Gb, а також що деякі моделі в мене були двічі (як мінімум Nokia 6681, Nokia E50, Nokia E51, HTC Desire S), то рахунок вже перейшов за 50.

Так я замітив що на тому сайті немає підмодифікацій телефонів.Наприклад Expres Musik і Black Edition

Опубліковано

Ericsson T28i є три штуки ном 063 266 48 сім сім

кілька разів дзвонив і сьогодні написав смс -- безрезультатно.

Опубліковано

offtopic

Я в шоці. У мене за 8 років було лише два мобільних телефони. Зараз зібрався купляти третій. В другому зламався джойстик. І вирішив його не ремонтувати. А що б така к-сть телефонів за 12 років як в тебе ... Вау!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Так-так-так...

У Dark Monk'а Ericsson T28i, Plum собі хоче якийсь вінтажний телефончик...

Це, випадково, не я задав тренд ось цим?

1772084976.jpg?

Я з ним три тижні походив, і задовбався :( Основна біда - смску толком не написати... До того ж мій Samsung Galaxy Note завдяки віджету Prepay Widget щодня мені дає звіт про витрачені кошти, і таким чином я кілька разів МТС ловив на всяких махінаціях. А із-за цього "старічка" пару десятків гривень прощолкав дуже бездоказово, довго розказувати...

Опубліковано

http://emarket.ua/objavlenie/nokia-7650-ID1Hz81.html

Є BB 8700...

Це той що з ві-фі??? мене такий цікавить!

найдеш мені 8700 з вафлею - сам у тебе куплю :_07:

мене і без віфі цей тел цікавить!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Почитал. Интерсно так. У меня все эти вещи звонящие были. Где то еще Cименс МЕ 45 валяется. Не знаю или продавать, или пусть лежит. Новый по ходу брал в те времена за 400 долларей. С Москвы привозили, у нас уже не было.... Посоветуйте чего делать то..?? А...а ... Еще 6310i есть......... Раритет.Валяется, иногда пользую, как ностальгию по тем временам......

Опубліковано

Мои тут. По теме - единственный телефон которым я бы реально пользовался сейчас(как рабочим\вторым) это Ericsson T39. Я считаю его лучшим телефоном из того чем я владел. Особенно песочного цвета.

Опубліковано

Куплю старий GSM-телефон типу Siemens SL45, Ericsson T28, Nokia 8850/8910 або інший такого плану. Обов'язково робочий і цілий зовні, в хорошому стані.

http://board.lutsk.u...try1052747780 жду звонка.. также естть т28 т29.. т20..

Опубліковано

Є те, що рос мовою зветься Громкая связь Nokia HFU-2. Якраз під Нокію того часу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...