Перейти до змісту

Мова програмування

bleid3

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

... оскільки PHP-скрипти не компілюються.

Точно?

http://stackoverflow...ompile-php-code

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь

Точно?

От вам би придратися до чогось. Ну не вкурсі людина про те що пхп можна скомпілити (хоча більшість цього не роблять), але ж суть в тих порадах, що висловлює людина топікстартеру. І толк в них є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно?

Я мав на увазі веб, бо досі не зустрічав компільованих php-скриптів в цій галузі. А взагалі можливість є. Я нею ні разу не користувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно 1с кілька слів.

Є багато людей, котрі в програмуванні дубові, але успішно 1с-ять. Не путайте грішне з праведним.

Успішний 1с-чик - це гібрид програміста та бухгалтера (в плані знань). Хочете заср*ти мізки бухгалтерію - двері відчинені.

Називати 1с-чиків програмістами - прерогатива самих 1с-чиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Яку освіту потрібно мати? Можна щось самому вивчити і самому працювати на себе, а не

на "дядю"

??
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відразу видно хто чим "страдає"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А че ActionScript никто не советует?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо в Луцьку десь є курси, по цьому приводу? Програмування - хочаб який делфі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот видеокурс по JAVA: http://www.ex.ua/view/7909982

Преподает тетенька с серьезным подходом. В общим шарит что говорит. А главное ничего лишнего.

Также советую Тренинги от "Специалиста". Теже занятия, только дома и бесплатно. http://www.ex.ua/view/14114671

Вообще много курсов от "Специалиста" видел. Преподы грамотные. А видеотренинг по PHP вообще улет. Просто приятно было обучаться.

Вот ссылка. Там все ихние курсы. http://www.ex.ua/view/12466733

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо в Луцьку десь є курси, по цьому приводу? Програмування - хочаб який делфі?

на рахунок Delphi можу допомогти в якості репетитора. Також якщо цікавить - основи С++ та Objective-C

пишіть в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А че ActionScript никто не советует?

ІМХО його майбутнє трохи незрозуміле, після того як флеш став фактично підтримуватись тільки для Windows і Chrome OS

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є на форумі, хто на ActionScript програмує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок Delphi можу допомогти в якості репетитора. Також якщо цікавить - основи С++ та Objective-C

пишіть в ПП

Як це проходитиме, в онлайн режимі? І яка ціна, репетиторства?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забудь про Pascal, Delphi. Воно тобі не знадобиться.

Вчи мейнстрім - С/С++, Java, Python.

На PHP навіть не дивись.

P.S. Я бачу тут є ізотерики, які займаються компіляцією PHP, поясніть будь-ласка де практично таке Ви використовуєте? І взагалі які переваги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть у тому, що самому сідати за С/C++, Java, Python - не маючи базових знань навіть того ж паскалю - дуже важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пишіть в ПП

Як це проходитиме, в онлайн режимі? І яка ціна, репетиторства?

проходитиме в зручному для вас режимі

можна і онлайн

а за ціну завжди можна домовитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда кто-то скажет сейчас учи Питон :)

Вопрос, зачем замысливаться на Луцке, зайди на сайты фрилансов англоязычных, почитай что именно востребовано в данный момент (и за что больше платят в час), тогда точно определишься и с языком и направлением.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та суть в том, что в ближайший год - я точно не смогу ничего зарабатывать. Мне и PHP и C# интерестно. И с обеих сфер можно не плохо иметь на хлеб, мне кажется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть у тому, що самому сідати за С/C++, Java, Python - не маючи базових знань навіть того ж паскалю - дуже важко.

Як на мене фігня повна. Це ніби сказати, що не можна вивчити китайську попередньо не опанувавши англійську.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На PHP навіть не дивись.

аргументы?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самому теж цікаво вивчити С++. У техніці багато побутових контролерів програмуються такою мовою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене фігня повна. Це ніби сказати, що не можна вивчити китайську попередньо не опанувавши англійську.

Порівняти мову програмування і мову розмовну це теж саме, що ялинку і пальму... мол те і те дерево :)

З власного досвіду вивчити можна все, але набагато простіше буде освоїти мову типу С# чи Java знаючи основи того ж С++.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

C++ зараз лежить в основі багато чого. Java, Javascript, ActionScript, PHP і ще багато яких мов. Система Matlab також базується на тому ж C++.

Так що починати все інше ІМХО слід якраз з С++.

Але навчитися якраз азам програмування буде простіше на Pascal, Delphi, це ж як неяк навчальні мови, не випадково вони такими рахуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во времена когда интернет был скуден на информацию, тем более русскоязычную, было сложновато быстро выучить какой-нибудь язык программирования. Приходилось без ctrl+f искать в книжках нужную инфу (если не было цифровой копии). Нагуглить проблему и тут же получить её решение было нереально сложно, не то что сейчас, пару секунд и новые знания у тебя в голове.

Учить мейнстрим, экзотику оставьте как хобби :)

З.Ы. Мне не очень нравится что разработка мобильного ПО набрала обороты и продолжает набирать. но увы это один из самых перспективных направлений.

З.Ы.Ы. Только не начинайте с PHP если ничего больше не знаете!!! Стаковерфлоу и так переполнен тупыми вопросами и такими же ответами(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то й справа. З чого почати? Більше схиляюсь до С+\С# - незнаю з якої літератури почати. Можливо хтось вчився з нуля, і має якусь корисну літературу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...