Перейти до змісту

Квартирники

j.priest

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Два тижні тому заловив двох засранців з купою різного знаряддя на спробі залізти до мене в квартиру:

b1d6a0fe43e6t.jpg

80d50167e299t.jpg

Мусорам здавати не став - дверей не відкрили (провернули серцевину на півтора оборота з двох). І дуже пошкодував вчора: побачив першого на варшавці - торгувався з валютчиками за золото.

Вдивіться в ці вольові обличчя і якщо побачите що крутяться десь поблизу людського житла - безжально здавайте в мєнтовку. Хай хоть минулі подвиги з них повибивають.

Опубліковано

Два тижні тому заловив двох засранців з купою різного знаряддя на спробі залізти до мене в квартиру:

b1d6a0fe43e6t.jpg

80d50167e299t.jpg

Мусорам здавати не став

хай ще когось обчистять, буде ще 25 епізодів, а тоді можливо і до тебе вернуться не просто так же лізли до тебе

п.с. поки в нас будуть такі голови як в ТС, до того часу наші правоохоронці будуть робити ПЛАН (типу болти на заводі роблять), ніхто не думае, що квартира це одне. А як понапиваються то може і на ішного роду злочиину здатні типу згвалтування чи розбій, і тоді коли це станеться в вашій родині тоді ви добре почнете своєю БАШКОЮ думати

Опубліковано

Мусорам здавати не став - дверей не відкрили (провернули серцевину на півтора оборота з двох). І дуже пошкодував вчора: побачив першого на варшавці - торгувався з валютчиками за золото.

Автор, а на що ти сподівався? На те що після того, як ти їх відпустив, вони повірять в доброту людську, щиро розкаються і підуть чесно працювати на завод? Міліцію треба було викликати по любому, даю гарантію що на цих тіпочках не одна хата висить.

Опубліковано

Може ТС вирішив у такий спосіб приколотись або помститись комусь.

Або тупо виклав фотки для ПАРЖАТЬ.

Опубліковано

Залишається загадкою звідки у ТС ці фото ...

Тоже мнє, біном Ньютона (ц)

Перша фотка з фотоальбома Луцького МВ "Атлас" яка по рукам ходить з 2007 року. В мене є точно така сама, і перша фотка в ній є. Другої нема, але вона мабуть звідти само: жевжик знятий на фоні коридора наркодиспансера, якраз в тому місці куди на освідування возять затриманих і ставлять штампи в путівки воділам.

А не здав він їх мабуть тому, що присцяв. Це треба скрутити, тримати, звонити 102. Та й вони мабуть не стали би покірно чекати міліцію на місці, де скоїли замах на злочин, тим більше якщо в них був якийсь інструмент. Якщо припускати що все було саме так як пише ТС

Опубліковано

Та тут всі хєрої, как я пасматрю. Здавати в мусарку собі дорожче. Шуганув і ладно. Хотів би подивтись як хтось би в адіночку заламував би отого першого бика, дав люлю другому, тримав, а вони походу б і не чинили спротиву і ще й встиг викликати мусарку.

Опубліковано

"бурление говн"

Переклади.
Дослівний переклад.

да наблюдав таке не один раз незнав що воно так називаэться!!! +1

І всеж ТС де ви є поясніть будь-ласка детальніше як все там у Вас відбувалося! чи то якись прикол!?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...