Перейти до змісту

компютерні столи

natovec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

де в Луцьку можна придбати компютерний стіл?

цікавлять магазини... можна готові столи, а можна й такі що під замовлення...

ЗІ чесно, щось навіть не уявляю де його можна придбати... в деяких меблевих магазинах, є поодинокі столи )

Опубліковано

замовляв через інтернет (аукро)

досить великий вибір та і ціна з доставкою здатна конкурувати з місцевими фірмами

Опубліковано

В "Новій лінії" є. Сам там брав.

точно! Нова лінія, Епіцентр (напевно)! Дякую!

Меблі - це дійсно профіль будівельних гіпермаркетів.

Порохотяг zelmer в Епіцентрі коштує 2,7к грн, коли на аукро купив за 1,5к ...

Надивися собі http://aukro.ua/stol-kompyuternyj-serii-prestizh-sk-17-i2674613838.html, хоча ще вагаюсь, бо серйозно не моніторив це питання.

Опубліковано

В мене як постало питання компютерного стола- обійшов усі магазини і перерив інет, але достойних варіантів так і не знайшов! Тому робили під замовлення за власним проектом!

Опубліковано

Якщо влаштовує стандартні столи - краще купувати у Новій Лінії.

Якщо хочеться чогось виключно під свої вимоги - доведеться замовляти.

Колись теж цікавився комп столом. То усі майстри, навіть знайомі, не могли запропонувати ціну, нижчу, ніж у Новій Лінії.

Зважаючи на те, що всі столи виготовляються з плити однакової якості, варіанти в Новій лінії завдяки великим обсягам збуту є дешевшими.

P.S.Єдине, що мене дивує, чому більшість виробників продовжує пропонувати комп столи з нішею під системний блок у той час, коли дедалі більше користувачів працюють з ноутбуками.

Опубліковано

P.S.Єдине, що мене дивує, чому більшість виробників продовжує пропонувати комп столи з нішею під системний блок у той час, коли дедалі більше користувачів працюють з ноутбуками.

Треба замовляти ноутбучний стіл , а не комп"ютерний :_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...