Перейти до змісту

Книжний шкаф, хто виготовить і за скільки?

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Хочу такий шкаф, запзхати туди купу книжок, яка ціна буде виготовити такий шкаф щоб витримав книжки.

post-135-0-04939800-1349818164_thumb.jpg

Цвет и тип корпуса: ДСП и МДФ 16/32 мм -Каштан.

Цвет и тип фасада: Рамочный МДФ 16мм- каштан.

Габаритные размеры : модулей:

Витрина (Соната) : Ш – 1675 мм; В – 2045 мм; Гл -430/495 мм

В герборі коштує 3200, може хто дешевше зробить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня Вам!

Дзвоніть на номер 0500736960 Сергій Йосипович

Ціна буде меншою ніж в Гербор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені от цікаво. А якість вас MACCEN взагалі не цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Може в когось в Герборі є свої связі, чи знижки

2. Шкаф це не супутник розробляти, він простий як двері, і ціна враховуючи на те, що в столярках міста як правило "крадена" (не буду стверджувати що у всіх) сировина, то й ціна має бути адекватна на такі речі.

3. Я ж не написав що хочу шкаф ручної різьби та вітражного скла.

4. І часнік зробиь якісніше чим на заводі в рази, і дешевше, розумію що труд має буди оплачуваним, але треба виходити з реалій життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виробляють їх на БРВ в Новолинську, це серія KENT, самому зробити щоб вийшло щось подібне (десь в гаражі) буде проблематично. Знаю ці меблі дуже добре, бо свого часу запускав цю серію у виробництво коли там працював, тому весь процес знаю з нуля. Якщо корпус ще якось в гаражі попиляють і складуть, то з фасадом буде гемор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Може в когось в Герборі є свої связі, чи знижки

2. Шкаф це не супутник розробляти, він простий як двері, і ціна враховуючи на те, що в столярках міста як правило "крадена" (не буду стверджувати що у всіх) сировина, то й ціна має бути адекватна на такі речі.

3. Я ж не написав що хочу шкаф ручної різьби та вітражного скла.

4. І часнік зробиь якісніше чим на заводі в рази, і дешевше, розумію що труд має буди оплачуваним, але треба виходити з реалій життя.

Тобто якість для вас на останньому місці. Зазвичай замовники обговорюють спочатку ціну, а вже потім вимагають супер якість.

Не сприймайие як образу просто крик дужі виробника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...