Перейти до змісту

Вибір бюджетного лазерного принтера (ч/б)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

отож, обираю бюджетний лазерник формату А4 для дому. основне призначення - друк текстової інформації, схем, простеньких малюнків. вимоги - достатньо великий ресурс картриджа (як для такої цінової категорії) і можливість перезаправки без особливих заморочок і шаманства.

вибір в мене звичайно ж невеликий, та все ж, що краще брати навіть не уявляю. основне питання стосується можливості перезаправки картриджа. бяду вдячний за поради

Опубліковано

в мене hp1020 з 2005 року. Цілком задоволений (друкую правда мало, за цей час заправляв всього двічі). Єдиний геморой був - як подружити його з фрібсд, і підібрати якісний юсб кабель.але вже все добре.

Опубліковано

Canon LBP 2900.

Або HP 1018 / 1020

А ці моделі ще є на первинному ринку (тобто, чи продаються нові такі принтери)?

Як і ТС, мене теж цікавить купівля нового бюджетного лазерника на заміну своєму трудязі Ксероксу.

Річне навантаження 10-15 тис. ст.

Опубліковано

запасний повнорозмірний\першопрохідний - не такий вже й дорогий, а підміна карман не тягне

Опубліковано

Якщо знайдете в нормальному стані БФП Canon MF4018 а ще якщо і новий (хоча давно зняті з продажі) - найкращий варіант.

Знайома модель, враження позитивні, але де ж її зараз знайти нову? А серед нових що немає таких же по властивостях робочих коняк?

Опубліковано

Друкує світло оригінальний картридж після перших двох заправок. Але це вирішується, знаю яким майстром по заправках картриджів.

І вартує 200уе новий БФП, що не є дорого.

Опубліковано

Друкує світло оригінальний картридж після перших двох заправок. Але це вирішується, знаю яким майстром по заправках картриджів.

І вартує 200уе новий БФП, що не є дорого.

Скільки коштують заправки, картридж нечіпований?

To ALL: ще якісь варіанти будуть?

Опубліковано

Можна взяти для дому Canon MF 3010 на 725 картриджі і ціна нижче 167 вічно зелених)

З відгуків на Розетці:

заправлять уже можно. Только вот недавно у поставщиков появились чипы для этой модели. НО стоить будет дорого к примеру - заправка картриджа 70 грн + чип (~80 грн) на hp 1132 для сравнения выходит 55 грн

Мені б без чіпа... :(

Опубліковано

в мфу 3010 використовується 725 картридж, який підходить в canon 6000

ніфіка він не чіпований

з.і перечитав відгуки на розетці

http://rozetka.com.ua/i_sensys_mf3010/p192219/comments/#tab=comments;page=4

щось не найшов ні слова про чіп. я щось не там дивився?

Опубліковано

в мфу 3010 використовується 725 картридж, який підходить в canon 6000

ніфіка він не чіпований

з.і перечитав відгуки на розетці

http://rozetka.com.u...comments;page=4

щось не найшов ні слова про чіп. я щось не там дивився?

Тю, точно. То я на Ксерокс задивився.

То що нормальна "машинка" буде?

Опубліковано

мені взагалі порекомендували Samsung, оскільки хоч картриджі і чіповані, але без проблем "обнульовуються" і потім можна заправляти скільки завгодно. можливо, хто з форумчан користується новими принтерами чи МФУ Samsung і може прояснити ситуацію

Опубліковано

4410 не раджу

В нас в банку їх закупили....

Малий відсік для відбракування + погано друкує після заправок

З заправками до мене зі своїм тонером. (тонери на радянській магазин "спрайт")

Зроблю за пиво)

1010 і сумісні

4410 і сумісні

4018 і сумісні

3228 і сумісні

Та інші. Я не фірма, просто є навички

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...