Перейти до змісту

На роботу в магазині комп'ютерної техніки потрібен продавець

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

власне, в магазин компутерної техніки потрібен продавець-консультант.

для старту 1500 грн

Якби вимоги:

1) любити спілкуватися з людьми, знати українську мову

2) не тупити, не завісати

3) не красти і не мутити бо всеодно знайдемо

4) орієнтуватися в компутерному залізі. Не вимагаю глибоких знань - пріорітет якраз вміння продавати і говорити з людьми. Але якщо про ноут знаєте що то телевізор з кнопками - теж якби не варіант.

.

Робочий графік і зарплата оговорюються індивідуально і будуть залежати від того як працюватимете і від того як вмієте продати (в даному випадку свої послуги).

детальніше в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є якісь запитання/пропозиції - то хоча б коротко (вік, досвід роботи) про себе в ПП пишіть

до вівторка збираю інфу і з вівторка шеф буде мислити. До вівторка можете не заходити бо не буде ні шефа ні мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я балдю, йоклмн... розгріб ПП... офігєл

якщо люди починаючи розмову навіть не здороваються... ну про що далі можна говорити...

половина відсіялась достроково

1, ну це жопа якась, лише 1 лист по якому видно що людина цікавиться і хоче.

і найгірше що це реально біда всіх наших локальних фірм. Людей не ганяють на постійні тренінги і не вчать елементарно своєї роботи. Тому середньостатистичний продавець магазину - просто чмо невиховане проти працівника Мобілочки чи Алло. Але не треба тут цю тему розвивати. Хочете обговорити - створіть нову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав Соромітник, 11 Жовтня, 2012 в 09:27 - Без причини
Приховав Соромітник, 11 Жовтня, 2012 в 09:27 - Без причини

поправив 1-й пост для ясності.

Посилання на коментар

кому мало 10% розкажу історію з власного досвіду

колись працював на "Інкомі", був там і монтажником, і сисадміном, і сервісником і продавцем послуг та товарів. є об"єкти - поїхали монтаж робити, немає - в офісі сидимо.

так ось - щоб отримати з/п у вигляді 100 зелених, я, як продавець-консультант мав продати товарі і послуг на 10 тис. долларів, не продав на стільки - знімали з з/п 10 чи 20 лезених.

от і рахуйте проценти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну мені вистачило кмітливості не піти на Інком після співбесіди з шефом :) відразу зрозумів що то лохотрон ще в 2003 році.

а стосовно ЗП... зараз беремо людину на посаду консультанта і ЗП в 1500 грн. якщо щось не ясно чи здається непрозорим - пишіть, з радістю відповім.

всі інші варіанти потер даби не вносити смуту. Бо всім тра якусь фігню написати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я задовбався чистити тему, тому всім розумникам, яки будуть висловлювати свої думки не по темі власне працевлаштування гарантую автоматичне РО на 15 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я її взагалі закриваю. Чітко сказано - все в ПП.

Закрито!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...