Перейти до змісту

Хто може зробити відкоси?

Natalyuska

Рекомендовані повідомлення

Хто може підказати:

- телефони майстрів по ремонту відкосів?

- і ціну?

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається окремо відкоси мало хто захоче робити.....так як роботи мало.....багато часу затрачається на чекання, коли ж то воно висохне, щоб ще раз пошпаклювати....Я в свій час (2 роки тому) також цим цікавився, але нікого не знайшов...прийшлося самому навчитись....на третьому вікні навіть не погано вийшло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

DSC_5212_500.jpgi.gif

хто робив відкоси в будинку з шлаку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається окремо відкоси мало хто захоче робити.....так як роботи мало.....багато часу затрачається на чекання, коли ж то воно висохне, щоб ще раз пошпаклювати....Я в свій час (2 роки тому) також цим цікавився, але нікого не знайшов...прийшлося самому навчитись....на третьому вікні навіть не погано вийшло.

Є фірма яка тільки відкосами і займається, так і називається - Євровідкоси (не реклама, тому цін не знаю, як і не бачив результатів роботи, просто їхній бус з рекламою на борту чомусь мені часто на очі попадає).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DSC_5212_500.jpgi.gif

хто робив відкоси в будинку з шлаку?

Можливо помиляюсь, але бачу на фото схоже що у вас ще й стеля чи протікає, чи це результат поганого провітрювання нових пластикових вікон, а тому найперше потрібно виявити причину і це все просушити. Ну а по шлаку потрібно б якусь сітку закріпити перед штукатуркою. Зараз пока декілька днів буду зайнятий, але якщо нікого не знайдете то при потребі спробую домогти. Пишіть в приват або телефонуйте 063 707 44 04 (Віктор)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був отвір в покрівлі, майже невидимий, та дуже не приємний, так як при дощі з певною траєкторією вода попадала під покрівлю від чого сиріла стеля. затікало 1-2 рази за рік..а інколи і взагалі не затікало. я знайшов де та підправив. не тече давно та пляму ще й досі не поправив :_07:

все тягну до "під час ремонту".

Питання з відкосами:

1)шлак сиплеться жахливо, поки ставили вікна повиламували добрячі куски, чим ці дірки позаливати? піною монтажною? чи розчином цементу? штукатуркою якою? що б вирівняти для утеплення пінопластом...

2) Старі відкоси по куту майже налазять на склопакет- потрібно знімати їх повністю... раз гримнув молотком з зубилом( результат видно на фото)

думаю може болгаркою зрізати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання з відкосами:

1)шлак сиплеться жахливо, поки ставили вікна повиламували добрячі куски, чим ці дірки позаливати? піною монтажною? чи розчином цементу? штукатуркою якою? що б вирівняти для утеплення пінопластом...

2) Старі відкоси по куту майже налазять на склопакет- потрібно знімати їх повністю... раз гримнув молотком з зубилом( результат видно на фото)

думаю може болгаркою зрізати...

1) спробуйте глибокопроникною грунтовкою прогрунтувати добре пару раз (напиленням, але закрийте добре вікно і раму від грунтовки), а тоді вже закріпіть при можливості хоч капронову сітку (як під шпаклівку по швах), далі штукатуркою звичайною, або можливо буде краще й готовою сумішшю для штукатурки що продається.

2) Болгаркою буде пилі багато, але звичайно буде акуратніше.

Удачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в цьому випадку найоптимальнішими бачу 2 варіанти:

1) Зробити відкоси з вологостійкого гіпсокартону. Позбивати старі відкоси, погрунтувати добре шлак, і на розчин посадити полоски вологостійкого гіпсокартону

2) Відкоси з ПВХ-панелі. В новій лінії колись були ПВХ-панелі (3000х25х6 мм) будь-якого кольлору (в т.ч. "білий мат"). Купуєш таку панель + до неї профілі (стартовий - для кріплення панелі до вікна, F-подібний - для стикування панелі зі стіной, і кутовий - для з'єднання панелі в кутах) і клеїш на пену ці панелі.

На ютубі море технологій відкосів є, раджу подивитись по заппиту "откосіи из гипсокартона" и "пластиковые откосы", щоб було ясніше про що я писав вище :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в цьому випадку найоптимальнішими бачу 2 варіанти:

1) Зробити відкоси з вологостійкого гіпсокартону. Позбивати старі відкоси, погрунтувати добре шлак, і на розчин посадити полоски вологостійкого гіпсокартону

2) Відкоси з ПВХ-панелі. В новій лінії колись були ПВХ-панелі (3000х25х6 мм) будь-якого кольлору (в т.ч. "білий мат"). Купуєш таку панель + до неї профілі (стартовий - для кріплення панелі до вікна, F-подібний - для стикування панелі зі стіной, і кутовий - для з'єднання панелі в кутах) і клеїш на пену ці панелі.

На ютубі море технологій відкосів є, раджу подивитись по заппиту "откосіи из гипсокартона" и "пластиковые откосы", щоб було ясніше про що я писав вище :)

1) не промерзне?може варто ще піною пропінити....?

2) піна розширюється...запіню я простір під пластиковими відкосами....мені піна відкоси не деформує?( хоча пластик на крайняк, не подобаються мені такі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) не промерзне?може варто ще піною пропінити....?

2) піна розширюється...запіню я простір під пластиковими відкосами....мені піна відкоси не деформує?( хоча пластик на крайняк, не подобаються мені такі)

щоб не промерзало треба зовні утеплити відкоси - проклеїти піноласт з накладкой на вікно не менше 1 см

піна наноситься не відразу вся - спочатку наносится полосками, а як підсохне, то тоді піниться остальний простір. + під верхній відкос можна поставити підпорки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед тим, як робити відкоси, виходячи з фото, варто простукати (аби впевнитися, що немає порожнин, які, у свою чергу вказуватимуть на те, що йде відшарування старої штукатурки). Якщо цього не зробити, пізніше уся праця може виявитися марною (під вагою нових шарів старе може остаточно відвалитися). Як на мене, краще використовувати пінопласт. Він легкий (гіпсокартон важчий, а пластикові панелі - дешевий сільський варіант). І не шкодуйте сітки. Її варто дати і під пінопласт і поверх пінопласту. Ну і звичайно, грунтовка (спитати у Новій лінії якусь супер міцну).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як думаєте, таке реально використати?

http://krainamaystriv.com/showpost.php?p=2293&postcount=34

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найкращій варіант це пінопласт поклеїти і перетянути клеєм з сіткою а вже потім пошпатлювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найкращій варіант це пінопласт поклеїти і перетянути клеєм з сіткою а вже потім пошпатлювати

вирізаю пінопласт- клею його....клею на що? підготовленої площі немає. шлак там.

чи його на ту ж монтажну піну і прицепити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шлак щіткою або мітлою потерти, щоб осипались дрібні частинки, і прогрунтувати. А тоді можна взяти суміш для теплоізоляції або штукатурки, і шпателем нанести поверх шлаку. Получиться таки собі скріплюючий шар. А тоді вже можна клеїти гіпсокартон, пінопласт, пластик і т.д.

Але щоб клеїти пінопласт, треба щоб була велика відстань між вікном і старим відкосом - бо пенопласт грубий і получиться велика накладка на вікно. Це виглядає не гарно і вікно буде відкриватись не на повний хід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже клеїв пінопласт на такі поверхні.

потрібно:

1.промести щіткою поверхню щоб обсипалось зайве.

2. прогрунтувати.

3.наклеїти клеєм пінопласт ( 2-3 см товчіна пінопласта можна більше).

4.продюбілити зонтіками

5.проармувати сіткою та клеєм

6. пошпатлювати

7.пофарбувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...