Перейти до змісту

Продам картоплю у сітках

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А 1 мішок (сітка) з доставкою до 5 школи скільки буде вартувати?

Будь-ласка, зателефонуйте! Тел. О5О-59З-Ч5-22, або О67-95І - ЧО -97

Прошу звернути увагу. На продаж лишилася картопля сорту Санте.

Опубліковано

Собівартість картоплі на сьогоднішній день 1.20 так чому ви ціну скідаєте до 60 копійок?????

Ми продаємо по 1 грн/кг.Хоч частину витрат хочемо повернути. Виходити на базар і продавати дорожче немаємо можливості.

Опубліковано

так навіщо тоді садити витратити 1200 грн + праця + час для того щоб в кінці крім геморою де збути картошку отримати 600 грн скажіть де логіка???

Опубліковано

так навіщо тоді садити витратити 1200 грн + праця + час для того щоб в кінці крім геморою де збути картошку отримати 600 грн скажіть де логіка???

а що Ви пропонуєте?

Опубліковано

я пропуную тримати вищу ціну я сьогодні завіз 2 мішки на старий базар і продав по 2 гривні стояв десь 3-4 години

Пробачайте, немає часу цим займатися.

Продовжуватимемо продавати так, як і продавали - по 1 грн. Замовляйте.

Опубліковано

Собівартість картоплі на сьогоднішній день 1.20 так чому ви ціну скідаєте до 60 копійок?????

офф-топ, але чому собівартість картоплі 1.20? відповідь можна в ПП

Опубліковано

дякую за картоплю) картопля хороша і смачна !!! і з доставкою. Беріть тут !!!

Дякую за відгук! На здоров"я!

Прошу замовляти за тел. О5О-593-Ч5-22, О67-95І-ЧО-97.

Опубліковано

цікавий у вас "сервіс" ... в понеділок позвонив, хотів замовити 40 кг. з доставкою ... пояснили що можна тільки привезти в середу... ок, мене влаштовує, пообіцяли додатково перезвонити в вечері, в понеділок (адресу, звісно, ніхто не питав)... телефоную в вівторок, щоб перепитати чи все в силі і сказати що можу зустріти тільки зранку ... да, добре .. привезем обов'язково ... в вечері зателефонуємо (вівторок) і зранку до 9 завезем ... хм .. сьогодні маємо четвер ... відповідно ні звінка ні картоплі ... всі ми люди і нюанси бувають в кожного, але ... якщо не можна, або не хочете, або не виходить - можна просто сказати і буду шукати в іншому місці ... а так - просто ігнор ... звонити і домовлятись знову - бажання немає зовсім .. дякую ще раз за "сервіс" ....

Вибачте, наразі через стан здоров"я питання не актуальне.

Стосовно цього випадку - ваш телефон перекрився іншими дзвінками.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...