Перейти до змісту

Допоможіть відремонтувати мишку Razer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мишак Razer DeathAdder 3500

При підключенні до ПК пише що "ЮСБ не опознано"

K47NmJcrqVk.jpg

Погуглив і найшов дуже багато тем з такими помилками... Найшов рішення проблеми:

Нужно менять сгоревший контроллер. Микросхема дешёвая, но её тяжело найти в единичном экземпляре. Везде минимальный заказ - порядка 10 тысяч единиц. Вот маркировка:

cypress CY7C64215

Хто чим поможе?)

Опубліковано

А чо зразу мікроконтроллер? Контроллери просто так не горять. Може просто кабель переламався частково, шина data+ або data-.

Опубліковано

А чо зразу мікроконтроллер? Контроллери просто так не горять. Може просто кабель переламався частково, шина data+ або data-.

я це все гуглив ... дуже багато тем такійх найшов, прикол в тому шо якшо виставляти мишку на 1000Гц то той контроллер перегрівається... вона в мене весь час на 1к була... вот я і прийшов до такого висновку...

але про шнурок не задумувався...

З.І. Ролік на мишці світиться... значок рейзера і сам лазер не горить...

Опубліковано

логітех треба купувати, ло-гі-тех.

мені позавчора прийшла нульцева миша замість тої, у якої навіть гарантія закінчилася.

Гарантія в мене не кінчилась, а просто не було, купляв без неї... і тут навіть нема шо рівняти... рейзер і логітех

Андрюшка) частіше кабель як контролер) береш тестер...ііііі....

тут ше проблємусічка... де його взяти...(((

Опубліковано
http://www.kosmodrom...%CF%EE%E8%F1%EA А шить його є чим?

як зрозуміти шить? його тіпа прошивати ше нада? чи мається наувазі паяти?

я хз кароч... завтра візьму тестера буду кабеля дивитись...

Опубліковано

Це універсальний мікроконтролер. Шоб він почав працювати у мишці його треба запрограмувати тою пошивкою яка була в старому МК, без неї це тупо мікросхема яка взагалі нічого робити не буде.

Опубліковано

Це універсальний мікроконтролер. Шоб він почав працювати у мишці його треба запрограмувати тою пошивкою яка була в старому МК, без неї це тупо мікросхема яка взагалі нічого робити не буде.

Тобто якщо проблема в мікроконтроллері то мені в луцькіх майстернях ніхто її не зробить?((

Опубліковано

Перевірив тільки що кабель тестером... всьо норм... проблема в мікроконтроллері... кароче ппц їй(((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...