Перейти до змісту

Яких фірм краще купувати запчастини до ВАЗ ?

petro1207

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, буду дуже вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що саме цікавить?(підвіска,по двигуну,метал)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:)

Яких фірм краще купувати запчастини до ВАЗ ?
хороших! :)

Не ображайся, яке запитання - така відповідь.

Запчастина запчастині - рознь. Дивлячись що тебе цікавить.

А взагалі, певно, краще казати яких НЕ купувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочеш проблем - не купуй запчастини LSA, AT, MS і тому подібне. Це все дешевий китай. Бажано брати оригінальні російські запчастини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочеш проблем - не купуй запчастини LSA, AT, MS і тому подібне. Це все дешевий китай. Бажано брати оригінальні російські запчастини.

я купив стартер "оригінальний", російський, типу той, який з заводу йде ... через пів-року здох.

Тоді я купив український (Кременчуцький, здається... з вигляду такий самий, як заводський, здоровенний)... та ж історія...

Тоді плюнув, пішов купив за 300 з копійками китайського, маленького (як іномарочний) - їздю вже півтора роки! тьфу-тьфу-тьфу :)

Так що не можна все одними граблями грести

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, буду дуже вдячний.

Магазин "Альфа спорт" напротив Луческа,точно везут с России.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу купляти хороші запчастини. купляв в знайомого запчастини, триндів що Німеччина, я всерівно не повірив що за 50 гривень продаються передні тормозні колодки з Німеччини. Ввів в гугл назву товару Master-Sport-Automobiltechnik (якщо без останнього слова то не Китай). Потім взнав що Європа починає виробляти деталі до ВАЗ з вісімки. Хто купляв такі деталі Master-Sport-Automobiltechnik ? Якість ? Знайомий купив то вроді каже що нормальні деталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) ти заморочуєшся єрундою

по-перше, яка нафіг європа буде на якесь там зубило запчастини робити? :) Максимум якісь уніфіковані деталі (підшипники, наприклад), що підходять (випадково) і до ВАЗа.

По-друге, яка тобі різниця, що там написано на коробці? все-одно правди не взнаєш :) Всі запчастини "З ЄВРОПИ" купуються в Любліні на гелді ;). А туди звідки вони везуться - ніхто тобі не скаже :)

Якщо ти запитуєш конкретно про гальмівні колодки - бери ті, в яких графіту більше - надовше вистачить гальмівних дисків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

drap,

Знаю і дуже рекомендую цей магазин (ціни мабуть найнижчі ) правильно називається він "Авто спорт"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

drap,

Знаю і дуже рекомендую цей магазин (ціни мабуть найнижчі ) правильно називається він "Авто спорт"

питання стояло не ДЕ купувати, а ЯКЕ купувати...

А "Автоспорт" має ті ж ціни, що і "Автотурист" на Львівській (постачальника, до речі теж).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

де можна купити пластмассу ту в якій стоїть прикурователь і проигриватель, можливо б/в в гарному стані ? Яка ціна ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

де можна купити пластмассу ту в якій стоїть прикурователь і проигриватель, можливо б/в в гарному стані ? Яка ціна ?

на шротах) Ваш К.О. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в "Автотуристі", і в "Автоспорті", і на старому базарі, і на розборках...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на шротах) Ваш К.О. :)

Де в Луцьку є шроти ? центральна консоль на Ваз 2104 або Ваз 2107

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зателефонуйте О5О5559чотири89 або О5О90один0021.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть де можна купити б/в нормальний радіотор не китай на ВАЗ 2104 2107???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...