Перейти до змісту

Історія сьогоднішнього ранку. :)

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Ранок.

Погода як то кажуть "льотна" :)

Валю на роботу швидкість порядку 30 км/год.

Метрів 200 до кільця на Конякіна, передімною різко вирулює в ліво якийсь лах без усякого натяку на зекрала заднього обзору. :)

Приймаючи міри для уникнення зіткнення з цим пепелацом, маневрую в ліво.

Тому як глянути назад немає часу, маневрую так щоб не вискоичти на ліву полосу.

Чим забезпечив безпеку собі і іншим.

Обігнавши пепелац повертаюсь в лівий ряд до бровки.

Тут з лівої сторони зімною рівняться чудо на жигулях і робить корявий маневр щоб мене підрізати, перекриває мені дорогу і вилітає з машини :)

Дитя років з 20 не більше, з криком мать-мать підбігає до мене!

Моя права рука невитримавши такого хамства, випадково зіскочила з руля і рівним прямим лягла в переносицю хаму.

Хам нерозуміючи що сталось акуратно розпластався на асфальті.

Кінець. :)

Хочу запевнити усіх що я правил не порушив, і йшов не на обгон а на випередження.

А те що ідіоти їздять на пепелацах без зеркал а діти шугані рахуючи себе супер крутеликами на дідових жигулях то немоя провина.

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Велосипедистам перед маневрами на дороге надо руки выставлять в ту сторону, куда собираешься маневрировать.

Чувак без зеркал тебя подрезал очевидно потому, что ему эти зеркала уже какой то велосипедист снес нафиг за неадекватное поведение :)

Опубліковано

Стыдно должно быть, детей обижать, тем более на чем.. НА ЖИГУЛЯХ, которые в два раз дешевли чем твой велик стоят :-) Сатрап :-)

Дети. Осторожно!

В городе маньяк-велосипедист!

под видом безобиного велосипедиста, нарывется на грубость, что б потом дать вам по лицу!

Ужос на% :-)

Во еще. Так мало того, он еще этот топик в раздел "Отдых" поместил. Он еще видете ли, и отдыхает, когда детей бьет :-)))

Опубліковано

А може той водій впізнав (обізнався) того самого велосипедиста, який то і дзеркала повибивав :).

Рожкі рулять....

Опубліковано

хе... ну сам же пишешь, что опасность создал. а после этого сразу драться :)

а может он тебя так эмоционально вышел поблагодарить. :)

Опубліковано

Якщо за кермом автомобіля Свиня, то патріотичний долг кожного українця-велосипедиста зробити відбивну (з хряка) кулаком. А бо ж ... продовжувати для колекції збирати дзеркала :)

Опубліковано
Вот вы браться и встретильсь :)) шо ОТАМ - носик болит ? :))

Може він не в жигулю був, а так, став як би випадковим очевидцем, не свідком- бо свідки, як відомо, довго не живуть.

• Адміністратори
Опубліковано

хе... ну сам же пишешь, что опасность создал. а после этого сразу драться :)

а может он тебя так эмоционально вышел поблагодарить. :)

Мій маневр був повністю безпечним. Я йшов в крайній правій полосі і нічого непорушував.

Опубліковано

kmd, писав -

Чим забезпечив [b]безпеку[/b] собі і іншим.

а не НЕБЕЗПЕКУ

Наступний раз пишіть громадяни двома мовами :)

Опубліковано
Метрів 200 до кільця на Конякіна

это в районе агроконтракта?

фигасе... в Луцке уже практически по нычкам не поездишь. там же вроде всегда спокойно было

а ты Ромка, сильно не переживай. сам цел? вел цел?

сильно не дерись, и все бу ОК :)

kmd, писав -
Чим забезпечив [b]безпеку[/b] собі і іншим.

а не НЕБЕЗПЕКУ

Наступний раз пишіть громадяни двома мовами :)

я не это слово имел в виду, а маневрирование по полосе...

велосипед по ПДД не более 1 м от края дороги.

Опубліковано

а ежели кто через припаркованную технику не смагёт прыгать шо триалист? :) тогда можно объехать . по ПДД. :)

Опубліковано

а ежели кто через припаркованную технику не смагёт прыгать шо триалист? :) тогда можно объехать . по ПДД. :)

тут нарушение ПДД может распространиться на припарковавшегося :)

Опубліковано

Я давно пропоную возити з собою балончик краскі. Всякім маршрутчікам і особливо наглим машинку помалювати. Його нерви і покраска дорожче коштують ніж пару матюків велосипедиста чи набір декількох літер саме тут, де 99,9% що водії не читають.

Опубліковано

Цей водій Жигуля більшість всього їхав по середині, от ти йому дорогу й перегородив уникаючи зіткнення. Він не прав. + 1

Ще й треба було накласти матюків основному винуватцю. З швидкості 30 тормозний шлях юзом, біля 7 метрів перевірено. :blink: Особливо небезпечні маршрутки і дебіли, що виїжджаючи не вмикають поворотів. Я останнім часом (доречі після Львова) показую напрямок повороту рукою, але це не стосується екстрених маневрів. Поки права будуть купляти за сало, порядку не буде.

Опубліковано
"маршрутки і дебіли" часто одно и тоже :blink:

Могу с большой увереностью приписать сюда велосипедистов тоже, так как часто ездил в тех же маршоутках. Особенно велосипедисты в маленьких городах и сельськой местности.

Опубліковано

Діти за кермом - страшна річ. нема 20-ти років а він себе перцем червоним відчув на дідовому Жигулі .

Та й нема чого гріха таїти - велосипедисти теж не завжди праві бувають.

(без образ - всі і так все знають) - в пориві показати своє веломайстерство - спричиняють схожі ситуації.

коли ти правила ДР знаєш і їздиш відповідно - то все правильно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...