Songoku Опубліковано 25 Січня, 2013 в 21:57 Автор #26 Опубліковано 25 Січня, 2013 в 21:57 1. Ні один приватник ще не дав гарантії на свої можливі помилки...2. готовий був платити 14тис. за ванну з дерева приватнику, але він не хотів надати ніяких гарантій. Тобто погодитись, що якщо його меблі будуть криві і страшні, то треба повертати грошіІ .3. Нормальний виконавець робить, виправляє свої помилки, заробляє гроші і не скиглить на форумі, що його обіжають.4. Я поважаю людей, тому і ділюсь результатами своєї спостережень, адже дивлячись на меблі в Гіпермаркетах і магазинах, складається враження, що краще тих огризків, людина створити не може.5. Готовий показати роботи приватників і меблевого. Як ніяк в лоб приватник дує однозначно. А Ви готові відкрити личико борді?P.S. Ну будь-ласка запропонуйте дійсно гарних меблевих виробників, а то всі гаразд брати завдаток, а робити нормально - руки криві.
Songoku Опубліковано 25 Січня, 2013 в 22:06 Автор #27 Опубліковано 25 Січня, 2013 в 22:06 максимально мало дати грошей? От і в цьому проблема України. Якщо маєш гроші, то треба купувати за кордоном і тарабанити все в Україну. Бо зайшовши в магазин є тільки або супер дешевий Китай, або Китай під фірму за шалені гроші.... А немаєш грошей, то краще одразу на цвинтар....
viktor02 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 09:30 #28 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 09:30 максимально мало дати грошей? От і в цьому проблема України. Якщо маєш гроші, то треба купувати за кордоном і тарабанити все в Україну. Бо зайшовши в магазин є тільки або супер дешевий Китай, або Китай під фірму за шалені гроші.... А немаєш грошей, то краще одразу на цвинтар.... Якщо замовник не має грошей,то навіщо замовляти? Ви ж в за продуктами без грошей не ходите! Або трішки вгамуйте свій апетит і замовляйте відповідно до своїх статків. Думаю,що це краще,ніж ХОТІТИ дороге і якісне але за рахунок того,щоб виробнику менше заплатити. Ви ж знаєте,що вартість виробу складається з вартості матеріалу, інших накладний витрат плюс заробіток.Той самий проект намалювати і порахувати всі витрати це теж треба посидіти за робочим столом і витратити свій час. Виходить,що виробник купує всі найкращі матеріали,що захотів замовник,а от отримати за свою роботу повинен неадекватно мало,бо ж тільки за рахунок свого заробітку майстер може зробити знижку. Не забувайте,що в нього теж є сім'я яку треба годувати. І це проблема багатьох замовників,які при замовленні розчепирюють пальці,тобто,"я хочу і таке і таке і таке",але коли доходить то вартості замовлення то починають скиглити "ну ви ж мені зробіть нормальну знижку" ,забуваючи при цьому або просто не знаючи скільки труда і часу треба прикласти, щоб виробити ці забаганки (це все не про Вас персонально,соррі). Висновок - за якісне замовлення треба і якісно заплатити,а не так що за якісне замовлення треба максимально збити ціну.
viktor02 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 10:11 #29 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 10:11 1. Ні один приватник ще не дав гарантії на свої можливі помилки...2. готовий був платити 14тис. за ванну з дерева приватнику, але він не хотів надати ніяких гарантій. Тобто погодитись, що якщо його меблі будуть криві і страшні, то треба повертати грошіІ .3. Нормальний виконавець робить, виправляє свої помилки, заробляє гроші і не скиглить на форумі, що його обіжають.P.S. Ну будь-ласка запропонуйте дійсно гарних меблевих виробників, а то всі гаразд брати завдаток, а робити нормально - руки криві.Ну ви самі подумайте,що сказали. Ви захотіли у ванну меблі з дерева. То як вам виробник може надати якусь гарантію на свій виріб,коли ви своїми руками розміщаєте ці меблі у потенційно вологому приміщенні ??? Дереву властиво за якийсь час змінювати свою структуру в таких вологих умовах. Ви цього не знали??? Дуже багато виробників відмовилися від виробів з дерева,тих самих дверей, бо дерево часто веде себе неадекватно.І після цього ви вважаєте,що виробник повинен вам щось переробити ??? А де ж ваша відповідальність за непродуманість рішення на стадії проектування? ...З фото видно,що тумбу з умивальником ви вирішили розмістити впритик до ванни !!!??? . І знову тут виробник винуватий і повинен через якийсь час перероблювати ??? Чесно кажучи,я просто таких людей не розумію... Спочатку розберіться в собі,а потім нарікайте що у "всіх криві руки".
Songoku Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:22 Автор #30 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:22 ви своїми руками розміщаєте ці меблі у потенційно вологому приміщенні ???Шановний! Ви явно меблевик і не з найкращих. Дерево прекрасно працює у вологому середовищі, потрібно просто знати як його підготувати. Це вища освіта і ніякої магії...Перепрошую, але своїми руками я нічого не повинен робити, все робили майстри з меблевого, в тому числі розміщення у вологе середовище.Мало того, вони навіть дали гарантію на дерево у ванну. Те що Ви її не надаєте, не значить що так має бути.Венеція на деревяних палях скільки вже стоїть? Які умови гірші ніж в фундаментної палі у воді??. І знову тут виробник винуватий і повинен через якийсь час перероблювати ???І знову Шановний. Ви неуважні. Вентиляційні прослойки є зліва/справа/задня стінка/знизу. А чого перероблювати це ж не МДФ, це нормально оброблене дерево. Переробляти тільки якщо при предявленні виробу замовнику, дефекти видно навіть немеблевику...Якщо замовник не має грошей, то навіщо замовляти?Звичайно навіщо, якщо немає грошей то і немає послуги.Але чого при замовленні мною найвищої якості, меблевик дає проект, я погоджую -> дає ціну, я погоджую одрузу ж. А на виході шмат меблів дуже низької якості???Шановний, прошу дуже, ну надайте координати ж. Людям цікаво хто у Нас в Луцьку виробляє меблі найкращої якості...
Songoku Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:42 Автор #31 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:42 А взагалі надоїв цей тролінг. Люди памятайте, хто не заключає договірних основ з Вами, той у випадку чого - свобідна птиця. За хвіст не зловиш, негаразди не виправиш, аванс не вернеш Вимагайте щоб до Вас ставились як до споживачів, а не як до лохів.
Arven Rivendell Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:59 #32 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:59 А мне нравится как делают мебель в "Messidore", правда,мы не в ванную заказывали, а шкаф-купе, но я ооочень довольна и отношением, и качеством, и тем как с нами работал дизайнер. За кухней и гардеробной пойду к ним.
Songoku Опубліковано 26 Січня, 2013 в 16:47 Автор #33 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 16:47 А мне нравится как делают мебель в "Messidore"Дякую. Навідаюсь ще до них.
igorrrko Опубліковано 26 Січня, 2013 в 22:40 #34 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 22:40 Songoku повторюся ще раз,"Меблевий комбінат" на Ковельській,це вже давно не підприємство.На паперах,можливо і так.Але там заправляє дядя,на якого працють декілька людей.Від сили - 5,не більше. Знаю,про що кажу.Батько більше 25 років працював на меблевому,а я там майже виріс,але це ОФФ.Фасади на Вашу ванну ,скоріше всього,замовлялися в Острожці (99 %).Штучний камінь,якщо це він на фото,в Струмівці. В точно таких самих частників-шарумижників.Можливо помиляюся,звиняйте.По фото видно,що купе-шафа Ваша зібрана з ДСП "Венге" ,Кроноспан (Нововолинськ),або,ще гірше,Свіспан (Надвірна).Маю на увазі якість і хім.склад ДСП.Я,звісно не гуру,меблевих справ і не виробляю меблі найкращої якості,але вже давно відмовляю людей від меблів з такого ДСП.Натомість пропоную їм "Еггер".Екологічно чиста,купа силенна текстур і ще 100500 бла-бла-бла.Та й різниця в ціні 100-120 грн. Висновкі робіть самі.Далі.На фото важко роздивитися,але чомусь здається,що система-купе у Вас "Індеко". Можливо я Вас розчарую,але це дешева,китайська система,якою торгує "Мадот". Чому так кажу,тому що не один раз бачив старшого майстра з "Меблевого комбінату" (батько з ним весь трудовий стаж пропрацював.І я його дуже добре знаю.Та й і Ви мали б з ним пересікатися.Для підтвердження можу в приват написати Ф.І.О.),який крім цієї ДЕШЕВОЇ і НИЗЬКОЯКІСНОЇ системи,купує і іншу фурнітуру.Натомість,особисто я, звичайний шаромижник,ставлю своїм клієнтам систему "Севрол" (Польща). В рази краща і надійніша.Ну от якось так.Звиняйте,можливо в чомусь і помилився.Ще раз повторюся,якщо Вас влаштовує якісь і ціна-замовляйте на Ковельській.Але не потрібно писати,що всі роблять гівно,один я дартаньян,замовив в реальній канторі.Я б зрозумів,аби Ви замовили в "Мерк"-сі меблі.ЗЮ.Звиняйте за трансліт.Якщо цікавить,можете легко нагуглити написане.ЗЗЮ. І просити нарадити самих-самих толкових майстрів,це те саме,що просити:"А де саме краще ставлять ПЗ",чи "А де насмачніша Дрогобицька ковбаса" і т.д і т.п.ЗЗЗЮ.Якщо людина робить якісно,вона завжди матиме роботу.Як колись мене вчили:"Рік працюєш на авторитет,десять років авторитет працює на тебе", або "Вдячний клієнт приведе трьох,не вдячний десятьох відговорить".
viktor02 Опубліковано 27 Січня, 2013 в 13:46 #35 Опубліковано 27 Січня, 2013 в 13:46 З вищесказаним погоджуюсь на 1000 %. І після цього шановний Songoku просить порадити нормальних майстрів ???
Songoku Опубліковано 27 Січня, 2013 в 13:51 Автор #36 Опубліковано 27 Січня, 2013 в 13:51 а нормально без піни можна було?? От так би відразу...В с.Острожець був і меблі сподобались, але оскільки гарантії не надавав то підвернувся меблевий. Ну от але всеодно перевага меблевому, бо постгемору в мене не було... А шукають його тільки авантюристи і ті хто шампанське любить...
igorrrko Опубліковано 27 Січня, 2013 в 14:03 #37 Опубліковано 27 Січня, 2013 в 14:03 А хто ж піниться?Я,здаєтся, стримано і адекватно відповів.
Songoku Опубліковано 28 Січня, 2013 в 10:17 Автор #38 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 10:17 Наразі всеодно дякую.Поки якість і гарантія влаштовує, буду на меблевому. Наштовхнусь на краще - перейду на краще...
viktor02 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 11:37 #39 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 11:37 Щиро бажаємо Вам успіхів і удачі в житті !
viktor02 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 11:37 #40 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 11:37 Щиро бажаємо Вам успіхів і удачі в житті !
Snark Опубліковано 28 Січня, 2013 в 17:23 #41 Опубліковано 28 Січня, 2013 в 17:23 А ось те що робила людина з борди. Двері макарониною, текстура в різні сторони, про фурнітуру промовчу. После таких слов создаётся впечатление, что на борде исключительно криворукие товарищи тусуются. Абыдна. Вот к примеру, ребята с борды сделали, на мой взгляд неплохо вышло. zigorko про Индеко не понял, заказывали не раз из Одессы, качеством вполне довольны, 5 лет гарантии на систему с сертификатом и голограммами. Или мы о разных вещах говорим? Мадот вроде давно на китай перешёл ВВК какое то или ВКК, не помню точно. Про Меркс тоже не понял, там супер мебель?
Fermina Опубліковано 27 Березня, 2013 в 11:28 #42 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 11:28 1. Ні один приватник ще не дав гарантії на свої можливі помилки... 2. готовий був платити 14тис. за ванну з дерева приватнику, але він не хотів надати ніяких гарантій. Тобто погодитись, що якщо його меблі будуть криві і страшні, то треба повертати грошіІ . 3. Нормальний виконавець робить, виправляє свої помилки, заробляє гроші і не скиглить на форумі, що його обіжають. 4. Я поважаю людей, тому і ділюсь результатами своєї спостережень, адже дивлячись на меблі в Гіпермаркетах і магазинах, складається враження, що краще тих огризків, людина створити не може. 5. Готовий показати роботи приватників і меблевого. Як ніяк в лоб приватник дує однозначно. А Ви готові відкрити личико борді? P.S. Ну будь-ласка запропонуйте дійсно гарних меблевих виробників, а то всі гаразд брати завдаток, а робити нормально - руки криві. Як Вам таке?
Songoku Опубліковано 27 Березня, 2013 в 15:25 Автор #43 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 15:25 Ні опису хто робив, ні матеріалу, ні приблизної ціни... Я все ще підозрюю, що приватники, чи шановані майстри, дуже бояться публічності, бо видно не можуть працювати публічно з відомих причин... Ще не один не засвітив личико.
Fermina Опубліковано 21 Квітня, 2013 в 18:05 #44 Опубліковано 21 Квітня, 2013 в 18:05 Ні опису хто робив, ні матеріалу, ні приблизної ціни... Я все ще підозрюю, що приватники, чи шановані майстри, дуже бояться публічності, бо видно не можуть працювати публічно з відомих причин... Ще не один не засвітив личико.Це не приватник, це меблі української фабрики "Ювента"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.