Перейти до змісту

Цікавить виготовлення меблів в ванну.

Songoku

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Постала проблема з вибором меблів в ванну.

Стандартні не підходять, вже все пробували.

Чи робить хтось в Луцьку чи на Волині під замовлення меблі для ванни? А головне якісно?

Опубліковано

дорогувато

Згідна.

Я вже колись писала про свою кухню і лінь повторюватись, та все ж...

Дуже задоволена фасадами кухні (і естетичною стороною і практичною), тому такого ж типу замовила і ванну.

Так, це дорогі фасади... Та саме тому жила рік без меблів у ванній кімнаті (вона була схожа на склад), що не хотілось аби-що, а хотілося гарне та якісне. Якось так...

Фасади можна вибрати інші - буде дешевше)

Опубліковано

дорогувато

меблі в ванну, як не крути, будуть дорого коштувати, адже для їх виробництва використовують ДСП зі спеціальним вологостійким покриттям

Опубліковано

Питання все ще актуальне.

Товариш з "Меблів Світ" записав дані і пообіцяв. Вообщем шукаю далі....

2Karabasbarabas

Це точно, скупий платить двічі, лох завжди. Хто не пробував вийти за межі дешевого, так і не зрозуміє ніколи, що переплачує він економлячи...

Опубліковано
для їх виробництва використовують ДСП зі спеціальним вологостійким покриттям

киньте ссилку.Цікаво що ж це за покриття таке.

Всі меблі,що продаються в спеціалізованих магазинах для ванної,зроблені зі звичайної ДСП білого кольору,16 мм. товщиною.Торці проклеєні пластиковою кромкою.Єдине,що там фасад (дверки) виготовлені з МДФ,затягнутого плівкою.Якраз вони і на фото Оксани.

Колись робив клієнту з вологостійкої,на дві сторони ламінованої фанери.От та точно вологи не натягне.Правда зараз ті люди вже фанерою не займаються,з Оржева напряму возили.Де дістати,не знаю.

Пів року тому робив клієнтам в ванну таку річ.Вийшла не дешево,більше 2000 грн.Біла глянцева ДСП Egger 18мм+кромка глянцева+фасад= дорого.

post-11231-0-96747500-1348595366_thumb.j

Опубліковано
для їх виробництва використовують ДСП зі спеціальним вологостійким покриттям

киньте ссилку.Цікаво що ж це за покриття таке.

трохи не так висловився. при виготовленні вологостійкого ДСП, як сполучну речовину використовують інший вид смоли, завдяки чому плита не розбухає, не змінює свою форму, назву не пригадаю.

Опубліковано

Питання все ще актуальне.

Товариш з "Меблів Світ" записав дані і пообіцяв. Вообщем шукаю далі....

2Karabasbarabas

Це точно, скупий платить двічі, лох завжди. Хто не пробував вийти за межі дешевого, так і не зрозуміє ніколи, що переплачує він економлячи...

А я думаю, що лох це той хто купує по принципу "якщо дороще-значить краще", економити треба завжди, просто робити це розумно і виважено.

Опубліковано

Якщо у ванній кімнаті нормальна вентиляція і господарі не зловживають водними процедурами, то може підійти і звичайна плита. Я собі замовляв шафки по моїх кресленнях і саме такі, які вписувалися у загальний дизайн та функції. Кілька років експлуатації - жодних проблем. Єдине що б порекомендував - ніжки до шафок і тумб робити металевими і високими - щоб можна було протерти плитку на підлозі в разі, якщо розлиється вода, і друге - торцеві кромки (особливо в тумбочках під умивальником) - робити пластикові. Я зробив звичайну кромку, а потім, коли дотумкав, що вода з умивальника крапельками стікає і осідає на торцях тумбочки, оккуратненько вирізав кілька полосок білого оракалу і заклеїв торці з напуском на фасад. Викрутився. Все нормально.

Опубліковано

Ну от тому і всю базу Аквародос і т.п. відкинув, бо як на мене зроблено так собі.

Вентиляція буде нормальна + тепла підлога + подвійна гідроізоляція, вообщем роблю на совість і тому рука не піднімається вліпити, те за чим потім треба як за малим диттям....

Опубліковано

Жінка хоче спробувати суцільну "столешніцу" з штучного каменю.

Конфігурація буквою Г. Тобто основний блок з умивальніком від ванни до кута, а далі поворот і ще 1,5м.

В завороті має бути ніша для стіралки. Фасад кремовий мабуть.

Пенали, чи чого там ще захоче жінка, підвісні. Хоча я не бачу в них потреби.

Кольори це плитка Зебрано, кремова 80%, темна 20%. Двері в ванну Венге.

Опубліковано

А який розмір столешні має бути в іншу сторону.там де мийка? І яка мийка має бути? Я так розумію врізна,теж з штучного каменю? В іншому зрозуміло,меньш-більш.Якщо цікаво скидайте в приват ескіз,орієнтовно порахую.

ЗЮ. З штучним каменем троха проблемно.Потрібно поїздити,попитати.Але те що буде НЕ ДЕШЕВО,100%.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Купували меблі "Ювента". Виглядають гарно і ціна приємна. От вже рік стоять, то не поздувались. Ніби якісні, та й українське виробництво.

Опубліковано

Замовив з дерева в Ванну, з МДФ сплошний коридор 6м. Все з меблевої на Ковельській.

Ванною задоволений на 100%, там навіть придертися не було до чого + якісна фарба і лак.

З коридором було проблемніше, замість 3-х дверей шафи купе, вліпили 4. Але оскільки були договорні відносини, то одразу ж погодились замінити....

Висновок ціна нижча від шаромижників, якість на порядок краща, а головне є реальна гарантія. Я розумію що виглядає як реклама, але всі інші тупо по факту роботу продають: Хочеш береш, а хочеш не береш, за матеріали ти вже всеодно заплатив...

Опубліковано

Можливо я Вас розчарую,але від "Меблевого комбінату" на Ковельській лишилася тільки вивіска на воротах. І меблі Ваші робили такі ж шаромижникі в одному з цехів,які не здали в оренду.

Опубліковано

Можливо я Вас розчарую,але від "Меблевого комбінату" на Ковельській лишилася тільки вивіска на воротах. І меблі Ваші робили такі ж шаромижникі в одному з цехів,які не здали в оренду.

Ну разом з тим роблять краще всіх приватників, яких рекомендували знайомі і борда.

Якщо поділитесь ссилкою на краще підприємство, буду тільки вдячний.... Мені ще робити зал і дитячу.

Опубліковано

Ну разом з тим роблять краще всіх приватників, яких рекомендували знайомі і борда.

Ну то хоч фото цього дива дайте.
Опубліковано

Я б не був таким категоричним,але якщо Вас влаштовує якість і ціна,то це чудово.І якщо не важко,дайте фото.+1

Опубліковано

Це і не повинно бути чудо. Має бути зроблено якісно, а як Ви на фото побачите деталі?

В коридорі не вистачає місця для нормального ракурсу.

post-64-0-92879100-1358602590_thumb.jpgpost-64-0-24258100-1359032220_thumb.jpg

А ось те що робила людина з борди. Двері макарониною, текстура в різні сторони, про фурнітуру промовчу.

http://board.lutsk.u...rodam-prihozhu/

Доречі а чого ніяких кращих альтернатив ніхто не засвітив??? Я б не відмовився від ще кращого виконання...

Опубліковано

Якщо поділитесь ссилкою на краще підприємство, буду тільки вдячний.... Мені ще робити зал і дитячу.

1.Ви знаєте роботи ВСІХ приватників Луцька, що так говорите???

2.Якщо роблять краще всіх приватників Луцька , то навіщо шукаєте виробників для дитячої і зала??? Щось ви крутите,щось не те.Може,не хочете нормально заплатити,а максимально мало дати грошей? Є над чим задуматися...

3.Не думаю,що нормальний виконавець захоче вам щось робити, щоб ви потім зверхньо не обізвали його шаромижником.

ПОВАЖАЙТЕ ЛЮДЕЙ І ЇХ ПРАЦЮ !!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...