Перейти до змісту

Порадьте CMS для сайта.

Nick85

Рекомендовані повідомлення

Бажано таку яка не довго думає. Drupal, Wordpress, Joomla не пропнуйте.

Сайт буде містити категорії та підкатегорії, ну і статті, а також потрібна присутність реєстрації і коментування статей. Тобто вимоги до движка стандартні. Звичайно що безкоштовну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Sabdrimer

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DLE будет проще всего освоить, до 100 новостей бесплатно. С 9,5 версии есть Memcache, поэтому 10-20 тыс. посетителей держит стабильно даже на среднем хостере.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт буде містити категорії та підкатегорії, ну і статті, а також потрібна присутність реєстрації і коментування статей. Тобто вимоги до движка стандартні. Звичайно що безкоштовну.

Ну а ці чим не підходять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а ці чим не підходять?

:0157: :0157: :0157: крім Wordpress. Звичайно всі вони хороші, Але не склалося чогось в мене з ними.

DLE будет проще всего освоить, до 100 новостей бесплатно. С 9,5 версии есть Memcache, поэтому 10-20 тыс. посетителей держит стабильно даже на среднем хостере.

В приннципі я і більше всього думав про ньго. Тим більше є досвід роботи з ним і з його шаблонізатором

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ле не склалося чогось в мене з ними.

Бери Ucoz і не парся, якщо проект по ділу то на перший час піде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sabdrimer

Нічого так. Шкода рус офф сайт не працює. може там плагіни цкаві можна нарити було б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

zrщо щось по типу хабрахабр то бери livestreet проста як двері і шустра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не сказав що вона шустра. Скільки я вже їх перепробував. А скільки вони запросів до бази даних роблять :0157: . DLE THE BEST :ok: От тільки платна, а нулену використовувати не дуже хочеться, а то ще розробник в міліцію заяву подасть :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б не сказав що вона шустра. Скільки я вже їх перепробував. А скільки вони запросів до бази даних роблять :0157: . DLE THE BEST :ok: От тільки платна, а нулену використовувати не дуже хочеться, а то ще розробник в міліцію заяву подасть :_07:

DLE звичайно добре, але цей движок найчастіше атакують і спамлять. Якщо його використовуєте, то старайтеся встановлювати останні оновлення, також налаштуйте особливу капчу (капчу з зображенням обійти, як два пальці...).

В якості особливої капчи може бути відповідь на питання: "Як називається даний сайт?", або "Чому присвячений даний сайт?", або банально "Напишіть назву нашої планети".

А ще краще це капча на складання зображення, але то вже буде важче прикрутити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Як альтернатива ModX, потрібна буде порада звертайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.railway.l...ay.lviv.ua/ - написаний на typo3

Думає швидко. Мінусами є те, що документація в основному на німецькій.

Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...