Перейти до змісту

Алреналіновий відпочинок

Vasa2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня форумчани, пропоную поговорити про так званий адреналіновий відпочинок.

Розкажіть, поділіться своїми враженнями, де і як у Луцьку можна відпочити з адреналінчиком, так би мовити отримати дозу адреналіну )))

Прошу не писати про порушення закону, хіба що трошкі )))

Опубліковано

Прошу не писати про порушення закону, хіба що трошкі )))

набираеш 102,

кодовая враза - МентыКазлы

або інші 2 слова: Межигір'я, бомба. ;)

Опубліковано

Відішліть слово "піда..." на безкоштовний номер 102 і виграйте незабутній уікенд з надзвичайними враженнями! Більше SMS більше шансів!

Опубліковано

Ну а якщо сер'йозно

Сер, якщо йозно, то що для Вас алреналін? (Адреналін).

Можна в "золоту перчатку" сходити і отримати свою дозу адреналіна! При чому, від усіх присутніх.

А я кщо серйозно, то поїхати у Рівне і стрибнути із парашутом, поїхати у Львів на Роупджампінг. І т.п.

Опубліковано
А я кщо серйозно, то поїхати у Рівне і стрибнути із парашутом, поїхати у Львів на Роупджампінг. І т.п.

пробував я і те і друге. зараз через майже 10 років думаю: "а нафіга"? ризикувати життям витрачаючи час і гроші?

Опубліковано
"а нафіга"? ризикувати життям витрачаючи час і гроші?

тобі ж сказанно..адреналін!!!!

тобі ж сказано:

пройдись крізь 40 кв. в 00.30 з мобільним телефоном біля вуха і гаманцем в руці

для тебе додатково гукнути в натовп "ей, підари, ідітє сюда". напор адреналіну обєспєчєн.

Опубліковано

а чё это для меня додатково? Это Маньяку или Жене нужно так кричать, тогда кто то рискнёт им возразить :D

А меня просто в толпе не заметят, не вышел ростом я и габаритами :D

Опубліковано
А меня просто в толпе не заметят, не вышел ростом я и габаритами

то сиди і не вий@буйся, а то:

тобі ж сказанно..адреналін!!!!
Опубліковано

да ладно... я из Луцка в Киверцы пешком ходил ночью, в своё время Ровно истоптал вдоль и поперек, тоже ночными улицами... никакого адреналина.. никто даже сигаретку не стрельнул...мо действительно надо было гукать п@ даров? :0155::)

Опубліковано

пробував я і те і друге. зараз через майже 10 років думаю: "а нафіга"? ризикувати життям витрачаючи час і гроші?

Якщо ти не бунтівник до 30-ти – в тебе немає серця, якщо ти не консерватор після 30-ти – в тебе немає голови ;)

Опубліковано
Якщо ти не бунтівник до 30-ти – в тебе немає серця, якщо ти не консерватор після 30-ти – в тебе немає голови

Походу, у мене немає ні серця ні голови.. Безбашенний і безсердечний.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...