Перейти до змісту

Чи є у Луцьку курси крою і шиття

Dorothy

Рекомендовані повідомлення

Хочу записатися на курси крою і шиття, щоб навчитися кроїти і шити.

Може хтось знає, чи десь у нашому місті є курси крою і шиття? Документи про закінчення курсів для мене абсолютно ніякої ролі не відіграють, тому якщо хтось приватно може навчити, то я не проти. d21.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви щось конкретне хотілиб навчитись шити чи хочете усі ази осилити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви щось конкретне хотілиб навчитись шити чи хочете усі ази осилити?

Можливо, це звучить надто голосно, але хотілося б "усі ази осилити", ну чи майже всі... ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось знає, чи десь у нашому місті є курси крою і шиття? Документи про закінчення курсів для мене абсолютно ніякої ролі не відіграють, тому якщо хтось приватно може навчити, то я не проти. d21.gif

є курси при будинку культури. якраз зараз, здається, у них набір

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А контакти якісь є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dorothy, як варіант - влаштуйтесь на роботу, наприклад, помічником майстра в, наприклад, ательє на Привокзальній. Курси курсами, а реальність реальністю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dorothy, як варіант - влаштуйтесь на роботу, наприклад, помічником майстра в, наприклад, ательє на Привокзальній. Курси курсами, а реальність реальністю...

Як такого, ательє на Привокзальній вже давно немає. Власник не зміг його розвинути, частина людей розбіглися, а частина залишилася, тепер орендують у власника обладнання і приміщення, і працюють "самі на себе". Тому помічники майстра там не потрібні, там аби себе прокормити. Хіба людина погодиться працювати безкоштовно, за науку, хоча що вона там наробить, якщо її треба вчити "з нуля".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, у мене є робота, а цього я хочу навчитись для себе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за погану якість фото.

post-6584-0-93790200-1348429858_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за погану якість фото.

post-6584-0-93790200-1348429858_thumb.jp

Дуже дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Ап.

Крім палацу культури більш ніде не можна навчитися крою і шиття? Може хто що знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

050-253-22-39

вул. Винниченка

курси крою та шиття, вироби із натурального хутра, шкіри, трикотаж, аксесуари для мобільних пристроїв.

Також пошиття під замовлення.

шуби, шапки, жилети, жіночий та чоловічий одяг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...