Перейти до змісту

То все фігня, а давайте.....

druid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поки вирішується питання з велоквестом, пропоную ох***ну поїздочку в Карпати. Приблизний маршрут: виїзд в пятницю в 19.15 потягом Ковель-Чернівці. Вночі пересідаємо на потяг Київ-Ужгород. В 7 годин ранку ми у Воловці. Піднімаємось на Боржаву, беремо Великий Верх (1600 приблизно), потім по хребту можна катнути на г. Стій (1650 приблизно), потім спускаємось до вдсп. Шипіт. Звідти ригаємо до Славська. Я не дивився на карту скільки там, але не більше 4 станцій дизеля, думаю за пів дня реально. Навечір приїжджаємо в Славськ, там їдемо канатною дорогою на Тростян (1300) і гоцаємо веліками по лижних трасах, поки не набридне (тобто до поїзда). Електричка Мукачево - Львів від Славська десь в 20.00. В Львові пересідаємо знову на Чернівецький і в неділю в 5 годин ранку ми в Луцьку. :) Шо галімо? Хто зі мною?

Опубліковано
Поки вирішується питання з велоквестом, пропоную ох***ну поїздочку в Карпати. Приблизний маршрут: виїзд в пятницю в 19.15 потягом Ковель-Чернівці. Вночі пересідаємо на потяг Київ-Ужгород. В 7 годин ранку ми у Воловці. Піднімаємось на Боржаву, беремо Великий Верх (1600 приблизно), потім по хребту можна катнути на г. Стій (1650 приблизно), потім спускаємось до вдсп. Шипіт. Звідти ригаємо до Славська. Я не дивився на карту скільки там, але не більше 4 станцій дизеля, думаю за пів дня реально. Навечір приїжджаємо в Славськ, там їдемо канатною дорогою на Тростян (1300) і гоцаємо веліками по лижних трасах, поки не набридне (тобто до поїзда). Електричка Мукачево - Львів від Славська десь в 20.00. В Львові пересідаємо знову на Чернівецький і в неділю в 5 годин ранку ми в Луцьку. :) Шо галімо? Хто зі мною?

Можно ехать велами до Дубно а уже там садиться на поезд Киев-Ужгород.

Но тогда большой вопрос с Хренниками в воскресенье.

Опубліковано

Фізично - це реально, а те, що буде важко - це вже проблема кожного. В Карпатах нічого важкого - прогулянка.

Опубліковано

давайте спочатку в хрінники а в карпати можна в будь- який момент, мені ше треба байк проапгрейдити шоб в карпатах задоволення получать а не ...

Опубліковано
Красиво звучить, але це нереально все за день зробити

Наполеонівські плани :P

А хулі?

Не маю коли чекати. Для мене кожен вихідний - на вагу золота. Тому я і в Хрінники і в Карпати.

Опубліковано

Почему нереально? У меня знакомые зимой в Славское ездят на лыжи на один день, и прекрасно успевают и накататься, и вернуться.

А с байками, думаю, такой маршрут вполне реален. Тем более, если это просто прогулка :P

Опубліковано

)) я просто був недавно там само. приблизно той самий маршрут тільки без байка. справилися за 4 дня.

на байках думаю можна за 2 але не за 1 день це точно

Опубліковано

Я сперечатися не буду, я карту ще не бачив, це так на око. Маршрут можна скоротити. Головне, що та сама залізниця і в Славське хочеться. А деталі можна обговорити.

Опубліковано

интересует одно: как будет "набираться" 1600 м?

в свое время примерно такую высоту набирали целый день, после чего уже никто и никуда не хотел - ноги-руки отваливались :P

Опубліковано
интересует одно: как будет "набираться" 1600 м?

в свое время примерно такую высоту набирали целый день, после чего уже никто и никуда не хотел - ноги-руки отваливались :P

1600 - це над рівнем моря. Так менше. Я з Воловця піднімався на ВВ десь 3-3,5 години. Якщо відняти годину-півтори на тих траверсах, де можна офігєнно їхати, то вийде думаю години дві. Та є два реальних підйоми, на які треба валити пішком. Їх можна пройти за годину. Все інше - десь так само. Ви ж врахуйте, що лахів майже не буде.

Опубліковано

ну да, тоді пойняв...

але поки не зберу свого Стівенса - в Карпати ні-ні... а Бергамонта на собі тянуть - звиняйте :P

Опубліковано

На ній повісяьт того, хто поганно маршрут придумав, якщо щось піде не так :)

Опубліковано

я, гм.. не дуже б сперечалася, але там такі нічогенькі зупиночки дизеля... не то, що в нас біля кожного пеньочка, ми по тому маршруту (приблизно) колись "гуляли", в день не вкладетесь... І що будете робити з "випавшими из строя", особливо на хребті? (і ще, якщо на хребті блуканути, то їздити там можна не один день :))

Але людину тра дуже поважати тілько за то, що вона так вірить в свої сили !!!

Опубліковано

Прийду додому, подивлюсь карту, тоді скажу - реально чи ні.

Для порівняння - Неподалік від Славська є село Верхня Рожанка. Ми з нього пішли через хребет Чорна Ріпа, вийшли на Торунський перевал, потім з нього на Вишківський горган, а з нього до Мислівки. Це все ми зробили пішки за один день з двома вершинами на різних хребтах. Подивіться і порівняйте, тоді скажете чи можливо.

Кажу відразу - цей маршрут не для всіх, але я не думаю, що він є аж надто неможливим.

А для тих, хто думає, що маршрут буде поганим скажу: достатньо продумати два варіанти, з яких можна буде зригнути на найближчу залізницю і маршрут перестає бути небезпечним.

Опубліковано

А знаєте, я з вами згідний. Такий маршрут проїхати на велосипеді дуже складно. А знаєте, що я зроблю, щоб було краще? Я візьму веліка на горб і пройду весь маршрут пішки...... :smile3:

Ви що всі з мене приколювались? :)

Якихось ср...их 50 км за день - це нереально?

Kostya, скажи їм, що це реально. Народ не вірить в можливості людського організму.

Мавби більше часу і дурості в голові забився б з кимось на шось, що пройду вищевказаний маршрут пішки за день. :)

Тим не менше, якщо погода не підведе (а вона згідно з прогнозами має підвести), прогулянка (я наголошую саме на слові "прогулянка") залишається в силі. :)

Опубліковано

никто не прикалывался.

но, для справки:

мы в Карпатах в первый день прошли около 12-15 км., а на второй день похода 1 км проходили больше 4-х часов.

без детального ознакомления с картой я бы не рыпался.

А с***ных 50 км в Карпатах??? Ну-ну! Я не говорю, что их не пройти, но с таким запалом туда рыпаться опасно. Горы безбашенности не прощают.

Я и сам турист, а брат у меня обходил Урал полярный, Алтай, а уж Карпаты - вдоль и поперек. Так что советую взять карту и составить маршрут с учетом перепада высот.

Ну и конечно, одному там делать нечего, это без вариантов.

Удачи!

Опубліковано

Дякую за пораду. Все це враховано. Боржаву я знаю добре, бо був не раз. Можу навіть приблизно прикинути по часу, скільки це займе. Далі маршрут іде по нормальні асвальтованій дорозі. І лише одна складна ділянка - це перехід через хребет в село Волосянка. Щоправда перепад висот там всього лише 200 метрів. Для порівняння - підйом з турбази "Заросляк" на Говерлу займає приблизно 1,5 години не дуже швидким темпом (швидким можна за 40 хв), а там перепад висот 800 метрів.

Крім того, думаю що заблудитись біля Волосянки, одного з найбільших лижних курортів Карпат - це малореально.

Я теж не перший раз в горах.

Панове, ви не правильно зрозуміли ідею моєї подорожі. Ідея полягає в тому, щоб зїздити в Карпати за один день, при цьому максимально ефективно використовуючи час. Виходить з того дня - цілий день в Карпатах, а добиратися можна вночі. Тим більше, якщо їхати пасажирським потягом, там нормально можна поспати. І при цьому всьому в той один день можна ще й вліпити непогану програму: підйом на вершину, відвідування водоспаду і катання по лижних трасах на веліку. Суть не в складності. Можна і спростити. Суть в тому, що за один день і встигаєш в неділю в Хрінники.

Опубліковано

Будем бачили. Помниться на велорейд теж дощі передавали. Думаю, якщо дійсно буде цілий день валити дощ, не варто навіть рипатись. В Карпатах дощ стрьомний. А якщо хребет затягне хмарами... то ще гірше.

Опубліковано

ну, якщо вірити у свої сили, то ми колись за суботу-неділю доїхали до Говерли, піднялися на неї, Попа Івана і вернулися назад, то 50 км - то дійсно не відстань. Але шось мені не віриться, що там така легка дорога. Було колись, я там теж мандрувала. Дорога то асфальтована, але вона весь час вверх-вниз, треба мати гарну фізичну підготовку :smile-zachot:. Хоча, якщо хотіти...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...