Перейти до змісту

Покататься сейчас

starOFF

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вечерняя покатуха перед сном на 21 00 возле драма на ступеньках. Легкая покатушка по городу или за город

Опубліковано

Жаль села мп3, а нa телефоне не та музыка :)

Без шолома, вночі з пяними і таксистами.... і з мр3??? раджу проїхатись по кладовищу і вибрати собі місце....

А якщо серйозно, то хлопче те що ти тут пишеш сприймається, як дешеві панти і безглузда спроба самоутвердитись перед громадою...Але здивую тебе тут всі дорослі і адекватні люди..а те про що ти пишеш це для більшості безглузде загравання з долею, яка як показує практика таких жартів не розуміє і я теж тебе не розумію.

Опубліковано

Да ладно....много людей ездит без шлемов вечером с мп3, если быть внимательным ничего не случиться. Такие советы оставь при себе. Я не перед кем не пантуюсь я просто люблю покататься.

Жаль села мп3, а нa телефоне не та музыка :)

Без шолома, вночі з пяними і таксистами.... і з мр3??? раджу проїхатись по кладовищу і вибрати собі місце....

А якщо серйозно, то хлопче те що ти тут пишеш сприймається, як дешеві панти і безглузда спроба самоутвердитись перед громадою...Але здивую тебе тут всі дорослі і адекватні люди..а те про що ти пишеш це для більшості безглузде загравання з долею, яка як показує практика таких жартів не розуміє і я теж тебе не розумію.

Опубліковано

Конечно же, людей, которые гибнут, или травмируются, не так много, как тех, что еще катаются. Но тебе лично не покажется мало, если ты попадешь в их небольшое число.

Катайся на здоровье. Желаю только удачи

Опубліковано

Шолом коштує менше ніж лікування травм черепа без шолома тільки по двору катаюсь на дорогу навіть не сунусь і староффу рекомендую придбати на безпеці не економ а хочеш музику слухати прилаштуй собі стерео маленьке

Опубліковано

Велосипедисты Луцка самые оптимистические велосипедисты! И все же на 21 00 возле драм театра на ступеньках

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...