Перейти до змісту

Реклама у соціальній мережі

Mr President

Рекомендовані повідомлення

Пропоную рекламу у соціальній мережі (спільнота міста Луцька). Аудиторія приблизно від 16 до 25 років. Майже всі учасники з Луцька. Статистика на фото

I51ehBWZ2_Y.jpgOEpHFKBYltw.jpghaGQc8GaoI4.jpgqBC95qKHrTo.jpg

Ціна - договірна. Всі питання в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аудиторія приблизно від 16 до 25 років

І їм однаково яка мова? oso.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По чому бототраф кажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поправте мене, якщо неправий.

але якщо середньодобова кількість унікальних відвідувачів 1300 з копійками за 30 днів, то як загальна кількість унікальних відвідувачів за тих же 30 днів получилася 12 тисяч?

по-моєму мало би бути приблизно рівне кількості середньодобових унікальних відвідувачів помножену на 30... або навпаки - загальну кількість поділити на 30.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поправте мене, якщо неправий.

але якщо середньодобова кількість унікальних відвідувачів 1300 з копійками за 30 днів, то як загальна кількість унікальних відвідувачів за тих же 30 днів получилася 12 тисяч?

по-моєму мало би бути приблизно рівне кількості середньодобових унікальних відвідувачів помножену на 30... або навпаки - загальну кількість поділити на 30.

Дані рахую не я, те, що мав у статистиці - скинув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошки не так, як ви думаєте. Спробую пояснити.

От наприклад, Ви з своїм кумом йдете в Бар Майдан кожен другий день (через день для простоти), а я з своїми 2 кумами у ті дні, коли ви не ходите.

Получається, що середньодобова кількість унікальних (я, Ви, Куми) відвідувачів бару буде (2*15 + 3*15)/30 = 2.5

А середньомісячна кількість унікальних відвідувачів буде 5 (я, ви і 3 куми).

Ось так. Якщо щодня буде приходити багато людей, але різні на протязі всього місяця - то це багато унікальних в місяць. А якщо будуть повторюватись - то ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...