Перейти до змісту

Напишу програмку для розсилки повідомлень SMS, e-mail...

Coding

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Напишу програмку під вимоги замовника для розсилки повідомлень по SMS, e-mail, ICQ, Skype.

Також можу "набити" базу для розсилки, або використати існуючу.

Опубліковано
Як на мене, то такі оголошення потрібно розміщувати на спеціалазованих форумах ...

Хто зна.... "І в тихому болоті, чорти риба може водитись" ;)

Будь-ласка, не ображайтесь, це жарт.

Я не спамлю. Я лише пропоную методи для розсилки повідомлень. А хто і як буде розсилати - це його питання.

П.С. Якщо в повідомленні вказано від кого воно прийшло і на майбутнє можна відписатись від таких повідмлень - то це не спам.

Опубліковано

І за що мінус? Я ж спаму не розсилаю! А може комусь треба роззіслати повідомлення про акції для своїх клієнтів?

Опубліковано

"Напишу..." - це вже є якісь напрацювання чи будеш колесо видумувати?

Яким чином смс-ки збираєшся організовувати?

Опубліковано
"Напишу..." - це вже є якісь напрацювання чи будеш колесо видумувати? Яким чином смс-ки збираєшся організовувати?

Вже є. А напишу - так як кожному треба "під себе"

Смс - або через шлюз, або через модем

Опубліковано
Так уже ж є! Тут, на Борді!

Є, але не така яка може знадобитись конкретній людині. Наприклад, вона не зможе наддіслати повідомлення людині, якій приїхало конкретне замовлення на склад постачальника.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

погана тенденція... раз програмер шукає роботу на форумі.. Зазвичай хороших програмерів шукають і не відпускають..

Це так - спостереження.

Опубліковано
погана тенденція... раз програмер шукає роботу на форумі.. Зазвичай хороших програмерів шукають і не відпускають.. Це так - спостереження.

А я не хочу, що б мене знайшли тай не відпустили! Я люблю "вольно летать"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...