Перейти до змісту

Покупка авто від банкрутів, каталог цін

Deather

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, автошанувальники!

Питання наступного порядку:

1. Знаю, що є каталоги авто, де методично визначена РЕАЛЬНА вартість автомобілів різних марок, років випуску і т.д. (щось, накшталт, каталогу, яким МРЕВівці роблять оцінку при реєстрації). Не підкажете де його надибати (вартість авто на базарі, мені здається, завищена, і не трохи)?

2. Збанкрутілі фірми продають основні фонди, в тому числі і авто за залишковою вартістю, що нерідко буває нижче ринкової для того самого автомобілю. Не знаєте, як цю тємку пробити?

Опубліковано

не сильно розганяйтесь по п.2, оскільки в збанкрутілих фірм, по залишковій вартості авто забирають кредитори, вимог в яких як правило, більше ніж вартість майна банкрута. А ось варіант з банківським майном (що забрали в боржника), яке ще до аукціону (з штучним аукціоном) може бути продане за набагато нижчу ціну - цілком реальний, тільки треба мати виходи на банк.прац. що це можуть провернути. Ще варіант є з митним конфіскатом, але там розпродають по своїх і стати таким, не знаю чи вдасться.

Опубліковано

1. Schwackeliste - це квартальний каталог з цінами на іномарки.

2.Не переживай тобі шара не перепаде, по добрим цінам вони і самі куплять.

вартість авто на базарі, мені здається, завищена, і не трохи

І що прийдеш на базар з каталогом і будеш встановлювати ціни.

Опубліковано

Да ні, просто це непоганий інструмент при попередній оцінці авто з auto.ria.ua, якщо ціна адекватна, можна рухатись в тому напрямку, а то на лажу нарватися можна без проблем, а часу не вистачає зовсім.

У питанні збанкрутілих фірм - зрозумів, можливо не правильно висказався, просто далекий родич таким макаром собі машину брав (сільська людина, без наворотів і знайомих), певно просто брав списану з підприємства, чи контора розпродувала майно до встановлення статусу санації.

Опубліковано

1. а цінова вилка на вживані авто може бути дуже велика. Всі знаємо що при однакових роках випуску в однієї машини одометр може буди скручений по 3 колу, кузов зліплений з 2-х донорів і т.д., а інша - раз в рік з гаража виїзджала. Все дуже суб’єктивно, хоча і каталоги не завадять.

2. родичу можливо винні були з/п, чи кошти за якісь послуги, от він і машину забрав, а оскільки найбільша ліквідність в готівці, якою мали б розрахуватись, відповідно авто треба було знецінювати (збивати ціну).

Опубліковано

Да ні, просто це непоганий інструмент при попередній оцінці авто з auto.ria.ua, якщо ціна адекватна, можна рухатись в тому напрямку, ...

??? тобто ти будеш комусь вказувати ціну його авта? чи як? :) Тому, хто продає - йому пофіг твої аргументи. Є ринок.
...

У питанні збанкрутілих фірм - зрозумів, можливо не правильно висказався, просто далекий родич таким макаром собі машину брав (сільська людина, без наворотів і знайомих), певно просто брав списану з підприємства, чи контора розпродувала майно до встановлення статусу санації.

а от цього не зрозумів... Є формули зносу/оцінки майна, по них і оцінюється при розпродажу, але там, зазвичай, "свої" все розкуплюють
Опубліковано

Да ні, просто це непоганий інструмент при попередній оцінці авто з auto.ria.ua, якщо ціна адекватна, можна рухатись в тому напрямку, ...

??? тобто ти будеш комусь вказувати ціну його авта? чи як? :) Тому, хто продає - йому пофіг твої аргументи. Є ринок.

Блін. Є оголошення на сайті, машина 1990 рв, ціна - 3000 у.о. Відкриваєш каталог - дивися, там 5000. Питання - чому на 2000 менше, відповідь - бита, доки ліві, пригнана як донор, "двійник", вбита в гавно, відповідно більше аргументів не звертати уваги на таке оголошення. Якщо ціна більша в оголошенні, ніж в каталозі - хоче заробити, або машина в ідеальному стані. Якщо ціни приблизно співпадають, то таку пропозицію є сенс розглядати більш досконало. Перевага - економія часу. Нікому права качати з питання каталожної ціни я не збираюся, це власність конкретної людини і її бажання продати за ту ціну, яку хоче (довідник типу "стеля").

Опубліковано

Якщо купуєш машину собі, то мені здається варто піти трохи іншим шляхом. Перше визначитися з класом (іномарка чи нашемарка, бютжетник чи щось краще, дизель чи бензин?). Чи готові потратити трохи лишніх грошей на запчастини в процесі, тобто чи включати японців/французів? В результаті лишиться небагато, і вже можна легко прикинути ціни на конкретний рік через авто ріа чи автобазар.

Опубліковано

Блін. Є оголошення на сайті, машина 1990 рв, ціна - 3000 у.о. Відкриваєш каталог - дивися, там 5000. Питання - чому на 2000 менше, відповідь - бита, доки ліві, пригнана як донор, "двійник", вбита в гавно, відповідно більше аргументів не звертати уваги на таке оголошення. Якщо ціна більша в оголошенні, ніж в каталозі - хоче заробити, або машина в ідеальному стані. Якщо ціни приблизно співпадають, то таку пропозицію є сенс розглядати більш досконало. Перевага - економія часу. Нікому права качати з питання каталожної ціни я не збираюся, це власність конкретної людини і її бажання продати за ту ціну, яку хоче (довідник типу "стеля").

:) таке враження, що ти перший раз поцікавився, як продають машини :)

Наприклад, хоче продати власник і швидко - невелика ціна,

продає перекупник і неспішно - більша ціна...

і САМЕ ГОЛОВНЕ - на кожну з цих машин знайдеться покупець :) повір мені :) А це говорить про те, що і та, і та ціна АДЕКВАТНА! і тут твої "каталоги" абсолютно не при справі! :) Це називається "РИНОК" :)

Якщо купуєш машину собі, то мені здається варто піти трохи іншим шляхом. Перше визначитися з класом (іномарка чи нашемарка, бютжетник чи щось краще, дизель чи бензин?). Чи готові потратити трохи лишніх грошей на запчастини в процесі, тобто чи включати японців/французів? В результаті лишиться небагато...

ДУМАЄШ?! ;)
Опубліковано

Хотєлкі скромні, зводяться до 2 позицій класу (седан бюджетний чи бус), седан - Mersedes Benz 124 дизель, бус - VW T4 Long, або Mersedes Benz Sprinter 312 (або з цього району), так само на довгій базі.

Опубліковано

Хотєлкі скромні, зводяться до 2 позицій класу (седан бюджетний чи бус), седан - Mersedes Benz 124 дизель, бус - VW T4 Long, або Mersedes Benz Sprinter 312 (або з цього району), так само на довгій базі.

це ти про що і до чого?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...