Перейти до змісту

айфон погано тягне київстар

Темний Лицар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підкажіть в мому айфоні мтс працює нормально, а вот київстар більш неловоть ніж ловить(в нокії паше нормально) що з цім можна зробити?

Опубліковано

купив би новий смарт за 1300 і не парився б...

який нрмальний телефон можна купити за такі гроші з великим дисплеєм 3,5 і шоб швидко думав?

Опубліковано

який нрмальний телефон можна купити за такі гроші з великим дисплеєм 3,5 і шоб швидко думав?

Раз

Два

Я особисто собі такий буду брати. Мені екран не головне, що на рахунок швидкості, процессор на 1Ггц мене влаштовує.

На Iphone 3GS процесор старий, на 600 мгц. + Камера на 3 мп, якщо вже на те пішло. Вони вже своє віджили, навіщо переплачувати за бренд та стару начинку, якщо можна взяти нормальне, нове і за ту ж ціну? Якщо хочеться понтів, то вже варто брати Iphone 4S. Бо 3GS то ще старий 2009.

Я вже мовчу про моделі, які можна замовити з Китаю. Lenovo наприклад, де 3GS курить в куточку.

Опубліковано

fenmix,

Бачу ти любитель екзотики, аргументи, чесно, непереконливі.

Ти пропонуєш (і собі хочеш) бюджетні апарати, які нічим не виділяються і не дають фору тому ж айфону, хіба лише тим, що нові

А от як недайбіг прийдеться ремонтувати оці gsmart, ST15i...

В першому випадку - нереально знайти запчастини, бо марка дуже нетелефонна, а свіжий приклад, нещодавно мінявся тачскрін на ST15i White, задоволення потягнуло 450 грн, а тепер порівняй з кількістю тих же іфонів і копійчаних цін на комплектуючі до них...

Опубліковано

Раз

Два

Я особисто собі такий буду брати. Мені екран не головне, що на рахунок швидкості, процессор на 1Ггц мене влаштовує.

На Iphone 3GS процесор старий, на 600 мгц. + Камера на 3 мп, якщо вже на те пішло. Вони вже своє віджили, навіщо переплачувати за бренд та стару начинку, якщо можна взяти нормальне, нове і за ту ж ціну? Якщо хочеться понтів, то вже варто брати Iphone 4S. Бо 3GS то ще старий 2009.

Я вже мовчу про моделі, які можна замовити з Китаю. Lenovo наприклад, де 3GS курить в куточку.

я так розумію, що ви з яблочною технікою не знайомі. Я особисто порівнював роботу відроїд смартфона з 1ггц процесором і 512 мб ОЗУ (motorola milestone 2) та 3ГС ..... і можу сказати що 600 мгц та 256 ОЗУ на 3ГС по повній програмі "натягує" по швидкості та планості роботі 1 ггц та 512 ОЗУ на андроїді При тому що андроїд був 2,3,7 (найновіша прошивка 4,1) а іОС 5,1,1 (найновіша прошивка на смарті 2010 р). Якщо рахувати цінову політику то нормальний андроїд за 1300-1500 грн купити, практично, нереально тому що за таку ціну буде екран 320х240 при 3,15-3,5 дюйма (де пікселі очі виїдають) і процесор з нижчою частотою + стара прошивка. Також дуже великим плюсом є те що з ПЗ проблем нема (в самого айфон) + око радує як він працює.

Щоб не розводити срач (а більшості випадків воно так і буває) прошу врахувати що це моя особиста думка.

Знаєте ребята...не в начінке діло, а в iOS. А щоб не холіварить - ваш андроід наравне, но погано що з виходом нових апаратів фірма ( а фірм дофіга, а моделей в кожної ще більше, в епла всього 5 ;) )виробник болт забиває на оновлення та доточення софта для старіших моделей, тіпа нафіга - купляйте нові дешеві трубкі, в отлічії від яблука. То їсть у епл ставлення до старих пользователей таке саме як до нових. І поки не спробуєте різницю - хоч кіл теши на голові не зрозумієте. Гонка за характеристиками це одне, а зручніть у користуванні інше.

Цілком згідний іОС заточена під конкретний апарат. Дуже жалко тих людей які купляються за 3-5 К грн андроїд смарти і сидять на 2,2,1

Опубліковано

fenmix,

В першому випадку - нереально знайти запчастини, бо марка дуже нетелефонна, а свіжий приклад, нещодавно мінявся тачскрін на ST15i White, задоволення потягнуло 450 грн, а тепер порівняй з кількістю тих же іфонів і копійчаних цін на комплектуючі до них...

Це єдина причина перевага, чому потрібно купувати яблофони? Ви ж не збираєтеся бити чи кидати власний телефон?

виробник болт забиває на оновлення та доточення софта для старіших моделей, тіпа нафіга - купляйте нові дешеві трубкі, в отлічії від яблука.

Розробники Android зараз як раз працюють над тим, щоб оновлювати ПЗ незалежно від виробника моделі.

Опубліковано
Це єдина причина перевага, чому потрібно купувати яблофони? Ви ж не збираєтеся бити чи кидати власний телефон?

Отнюдь, не фанат яблучного заводу, але в цьому випадку, я б таки надав би перевагу iphone, а бити і кидати необов"язково, в більшості випадків, якось саме відбувається, вислизнув з рук, сів, а в задній кишені апарат, попав до рук дитині....

Розробники Android зараз як раз працюють над тим, щоб оновлювати ПЗ незалежно від виробника моделі.

Угу, а виробники маркетологи думають трохи не так, навіщо випускати 4.х на апарат 10-11" року в-ва, якщо він вартує дешево, можна потрібно під шумок свіжої осі продавати супер-сучасні трубки, де зв"язок моцне залізо+актуальна ОС=купа $$$.

Опубліковано

сам перешов від андроїда до огризка (навіть до 2г, 3,1,3 в друга користувався 4+ все супер літає). справа не в тому який там процесор , скільки оперативи, а в тому як дана ОС працює на ньому. здаєтся 2г старий корч але 4 прошивка на ньому літає, + вона не така вже і стара. а ле на 400 Мгц 128 мб, куча класних ігрушок іде на ура. враховуючи що на ціі "дешеві" андроїди ті самі ігри навіть запускатись не будуть.

Опубліковано
новий айфоня чи OS - вийшла нова, про 2g не згадуєм останя для них 3.1.3, всі дружно (невери і контрактнікі) (остальні ждуть лома від прийома і все одно перейдуть) перешились нажавши 1 кнопочку в комбайні, прогі, ігри, музон і кіно, контакти і замітки, фото . . . все лишилось. Непотрібно заново качать, заливати рінгтони і т.д забули про такі незручності раз і назавжди. Телефон готовий до роботи

про ОТА в Андроїді чув?

Опубліковано

Він хотів сказать 3.1.3 з натянутими з наступних прошивок плюшками - многозадачність, переключення між ними, можливість папкі створювать.

точно)

Опубліковано
новий айфоня чи OS - вийшла нова, про 2g не згадуєм останя для них 3.1.3, всі дружно (невери і контрактнікі) (остальні ждуть лома від прийома і все одно перейдуть) перешились нажавши 1 кнопочку в комбайні, прогі, ігри, музон і кіно, контакти і замітки, фото . . . все лишилось. Непотрібно заново качать, заливати рінгтони і т.д забули про такі незручності раз і назавжди. Телефон готовий до роботи

про ОТА в Андроїді чув?

+

Одним из больших плюсов официальных прошивок для Android-устройств в сравнении с неофициальными или так называемыми кастомными, оставалась возможность обновления по воздуху (OTA). В случае установки альтернативного ПО, например, CyanogenMod, приходилось делать это вручную, подключая устройство к ПК и теряя при этом некоторые данные (настройки приложений и т. п.). Плюс не стоит забывать и о самостоятельном отслеживании новых версий ПО. При OTA-обновлении процесс прост, незатейлив и полностью автоматизирован: пользователь поучает уведомление о наличии нового ПО, соглашается с его установкой и через несколько минут получает обновленный гаджет.

Для звичайних юзерів можна просто "нажати кнопочку", для заучок - ковиряйте і ставте суперпрошивки.

Опубліковано

Афігєть топікстартер задав питання про проблему з київстаром на яблуці, а в ітозі холівар яблучників з відроїдами. Тс а іншу київстаровську чи діджусовську карточку вставляв, який результат?

P.S. користуюсь BB OS, політ нормальний :P

Опубліковано

Так і тема не в тому розділі.

Програми / Software / Софт - ось і пішло обговорення ОС, а не ремонт мобільного телефону.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...