Перейти до змісту

Виготовлення кухонних меблів

NEOPOLIS

Рекомендовані повідомлення

Виготовляємо кухонні корпусні меблі.

Великий асортимент корпусів, фасадів та декору, можлива індивідуальна розробка проектів.

Виробництво проходить на високоточному промисловому обладнанні з комп'ютерним управлінням, що забезпечує високу якість продукції при досить лояльній ціні для клієнта.

тел. (050) 519 32 22 - Михайло

(063) 317 14 38 - Олександр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість виїзду на заміри - 100грн.

В процесі проведення замірів, при необхідності, надається консультація по коректній модернізації електропроводки, сантехніки, вентиляції, тощо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не логічно) Включити заміри в вартість виробу і сказати, що виїзд безкоштовний)))

З серії: ми любимо коли нас обманюють ГАРНО)

Викладіть зразки робіт з орієнтовною вартістю їх виговлення, будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що Ви за підприємство і де знаходитеся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не логічно) Включити заміри в вартість виробу і сказати, що виїзд безкоштовний)))

З серії: ми любимо коли нас обманюють ГАРНО)

Викладіть зразки робіт з орієнтовною вартістю їх виговлення, будь ласка.

Логічно з урахуванням можливої відмови клієнта.

Зразки робіт будуть виставлені пізніше. Проте ви можете викласти план вашої кімнати з урахуванням розеток і комунікації, та отримати змодельований проект кухні на вашу електронну скриньку.

А що Ви за підприємство і де знаходитеся?

ТзОВ "Неман-Україна" м. Луцьк вул. Карпенка-Карого, 7

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меблі з Білорусії? У Вас в Луцьку в-во? Окремо фасадами не займаєтеся під замовлення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть різницю між кухоними та звичайними корпусними меблями.

Цікавить наявність деревяних мебельних щитів, та фасадне оздоблення. Яким чином я міг би отримати каталог з зразками ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меблі з Білорусії? У Вас в Луцьку в-во? Окремо фасадами не займаєтеся під замовлення?

Ні, не з Білорусії. Від білоруського тут тільки назва. Виробництво в Луцьку. Виготовленням фасадів займаємось для комплектації власних кухонь, або для оптових клієнтів. Оптом продаємо корпуси та фасади. Якщо цікавить оптова закупівля фасадів та корпусів, завітайте до нас, обговоримо об'єми та вартість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть різницю між кухоними та звичайними корпусними меблями.

Цікавить наявність деревяних мебельних щитів, та фасадне оздоблення. Яким чином я міг би отримати каталог з зразками ?

Кухонні меблі мають певні стандарти розмірів, які використовуються більшістю виробників кухонних корпусів та фурнітури.

На даний момент з деревом не працюємо. На рахунок фасадного оздоблення читайте вище. Зразки фасадів можу відправити вам на електронну скриньку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую,але думаю що мій 'опт' Вас не влаштує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт каже, що у вас є виготовлення не лише кухонних меблів)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт каже, що у вас є виготовлення не лише кухонних меблів)

Наш відділ займається суто розробкою кухонних корпусних меблів.

Якщо вас цікавить наша інша продукція, ви зможете знайти її в роздрібному продажі в магазинах Луцька. Оптові пропозиції розглядаємо від 100 000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ап, говоришь? Клозед и РО на денька три для прочтения Правил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо ви гаварітє? Это бизнес, детка. Тут заробив, а тут втратив!

Якого милого я повинен платити 100 грн, за те, що приїде якийсь лабух, поміряє і (при умові замовлення) я все одно буду платити повну вартість меблів.

При встановленні вікон дома, приїхав майстер - поміряв - порахував. Озвучив суму. Грошей не взяв, я вікна не замовив. Це його робота!

ЧИ Ви вважаєте, що ціна 20 хвилин роботи вашого "дизайнера" 100 грн - не вгадали!

У вас є ціна за метр погонний (спробуйте довести звортнє!!) і ціна того метру відома. Я маю платити 100 грн, за те, що він приїде із рулеткою і поміряє мені Ширину від підлоги до підлоги, від стелі до стелі, та від стіни до глибини меблів. 7 хвилин Усе? І я йому розповім що я хочу - ще 10 хвилин. 17 хвилин "роботи" і 100 грн...

фтопку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо ви гаварітє? Это бизнес, детка. Тут заробив, а тут втратив!

Якого милого я повинен платити 100 грн, за те, що приїде якийсь лабух, поміряє і (при умові замовлення) я все одно буду платити повну вартість меблів.

При встановленні вікон дома, приїхав майстер - поміряв - порахував. Озвучив суму. Грошей не взяв, я вікна не замовив. Це його робота!

ЧИ Ви вважаєте, що ціна 20 хвилин роботи вашого "дизайнера" 100 грн - не вгадали!

У вас є ціна за метр погонний (спробуйте довести звортнє!!) і ціна того метру відома. Я маю платити 100 грн, за те, що він приїде із рулеткою і поміряє мені Ширину від підлоги до підлоги, від стелі до стелі, та від стіни до глибини меблів. 7 хвилин Усе? І я йому розповім що я хочу - ще 10 хвилин. 17 хвилин "роботи" і 100 грн...

фтопку!

Я не сумніваюсь у ваших бізнес здібностях. В кожного свої методи роботи, які не потрібно засуджувати. Якщо наші методи вас не влаштовують, ніхто не змушує ними користуватись. Проте, заміри відбуваються з урахуванням розеток та комунікацій, які пізніше враховуються при розробці проекту, що, власне, відображається на якості, ергономічності та зручності остаточної продукції.

На рахунок вікон, їх виробництво, на відміну від виробництва кухонних меблів однотопне, тоді як виробництво кухонь перебачає дуже багато варіацій та індивідуальний підхід.

Якщо вам потрібна кухня, а не ви потребуєте у висловленні власної суб'єктивної думку, викладіть розміри кімнати та отримаєте проект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок вікон, їх виробництво, на відміну від виробництва кухонних меблів однотопне, тоді як виробництво кухонь перебачає дуже багато варіацій та індивідуальний підхід.

Ха-ха. Сказали б Ви це виробникам вікон)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха-ха. Сказали б Ви це виробникам вікон)

Я впевнений, що вони так само б обгрунтували складність їх виробництва, проте не потрібно критикувати, а тим більше порівнуювати дві абсолютно не схожих між собою техології виробництва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прораб з моєї минулої роботи також виїзджав за 100 грн які мали оплачуватись одразу, але в разі замовлення надавалась додаткова знижка на ті самі 100 грн, про що наперед повідомляли клієнта. Або якщо клієнт одразу давав аванс - тоді грошей за виїзд не брали.

Правда там консультації/заміри були в досить специфічній галузі, повязаній з обстеженням приміщень, а не банальним вимірюванням відстані від розетки до підлоги та від розетки до кутка.

Доставка виробів у вас також платна? :0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[цитатка]

Проте ви можете викласти план вашої кімнати з урахуванням розеток і комунікації, та отримати змодельований проект кухні на вашу електронну скриньку.

[цитатка]

Здоровенькі були. Ця послуга платна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[цитатка]

Проте ви можете викласти план вашої кімнати з урахуванням розеток і комунікації, та отримати змодельований проект кухні на вашу електронну скриньку.

[цитатка]

Здоровенькі були. Ця послуга платна?

Доброго дня. Розробка візуального проекту безкоштовна. Якщо вас цікавить виготовлення кухні власноруч, вартість точного деталювання з урахуванням кромкування, пазування та фурнітури обумовлюється в залежності від розміру проекту. У разі замволення кухні в нас, деталювання є безкоштовним. Візуальний проект корегується необхідну кількість разів, до тих пір, поки він не буде задовольняти усім вашим вимогам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Дещо відійшли від виготовлення стандартних кухонних меблів, тому пропоную фотозвіт останніх проектів:

АП

post-7751-0-34122000-1360318503_thumb.jp

post-7751-0-84271000-1360318601_thumb.jp

post-7751-0-11696600-1360318912_thumb.jp

post-7751-0-93578000-1360319075_thumb.jp

post-7751-0-12655300-1360319150_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...