Перейти до змісту

Чи варто брати японського б.в. велосипеда?

Рекомендовані повідомлення

Хвилює питання чи можна буде його в разі потреби поремонтувати чи поміяти в ньому якісь деталі. Вела ще не бачив. Завтра мають привести, а я не знаю на що увагу звернути. Хто що скаже??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здогадуюся що компоненти у ньому один фік стандартні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Японського - не варто, знайти у нас на планеті деталі японського походження неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він ще й з правим кермом :):):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если на раме будет написано SHIMANO фирменным шрифтом с засечками, таки япония натюрель swink3gjg.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б взяв :) Він вночі світитися буде ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Японець виявився... німецьким співучим Пегасом. ) Ось послухайтеTankeFahrrdSprech.mp3post-7859-0-75918000-1346609886_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

7500

рама классная и обвес, тот что я вижу, неплохой. но вот колёса весьма на любителя. они тяжелее обычных, с втулкой и спицами; практически неремонтопригодны, очень жёсткие. знаю не понаслышке - сосед такие купил пару лет назад. поездил месяц и продал еще какому-то любителю красоты - это, пожалуй, одно из немногих "автомобильных" решений, которое не прижилось в веломире

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ihmuz, а вы, собственно, что сказать хотите? Если продаете, или покупаете, то есть разделы соответствующие. Если же вопрос, то какой?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто що може сказати про велосипеди бренду ломбардо?що буде краще бергамонт чи ломбардо за однакову цену?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...