Перейти до змісту

Продам відеокарту GeForce GTX260 SP216 896Mb DDR3

xbox360

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам відеокарту Asus GTX260 SP216 896Mb DDR3. Куплена 15.02.2010 року. (ще 5 місяців гарантії). Паста замінена на Zalman. Ось така

Asus_ENGTX260-007_small.jpg

Ціна - 750 грн. І будь-ласка не тикайте силкі на гігабайти нові за 100$, які через рік по гарантії їдуть. Сам на сервісі працюю і даю слово, що відео не паялось, раз в 2 місяці чістка, і 2 раза заміна пасти. Причина продажу - апдейт на 560 gtx. Можливий торг.

Опубліковано

15-20%, хоча зараз в БФ3 на ульта граю ... ) Можливо просто немає куди гроші діти, але я її хочу )))

Опубліковано

Після того, як Ви зняли радіатор - про гарантію можете забути. Дивно, що Ви працюєте в СЦ і не знаєте такої елементарної речі. І не треба ля-ля, що там пломби не було, то можна знімати. В офіційному СЦ таких хитрозроблених пачками посилають. А на рахунок ціни, то тут десь на борді людина GTX275 вже за 690 продає, і черги, як не дивно, чомусь немає.

Опубліковано

ГДЕ ВЫ БЫЛИ? пока у меня стояла точно такая, потом заменил, а так хотелось поставить SLI

Хорошая видеокарта с памятью DDR3 лучше НЕТУ.

Опубліковано

NetSerpent, на рахунок СЦ ти не правий, в тому то і справа що я надто добре їх знаю, по-перше, повір пломби є не всюди, навіть у відеокартах за 300-400 долярів. Якщо протягом трьох років навіть не заглянути у відео, то я незнаю скількі воно тобі пропрацює, і якщо на те пішло що Ви сумніваєтесь в гарантії, то я Вам від себе дам на 5 місяців, у якості і надійності цієї відеокарти я впевнений, так що боятися мені нічого.

• 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...