Перейти до змісту

шукаю прайс по будівельних роботах

Dieselsmart

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шукаю прайс-ціни по будівельних роботах в Луцьку

по можливості як омога більше видів та позицій робіт

також можливо файлом(ворд, ексель)

Опубліковано

Бачив я один такий прайс. Посміявся досхочу. Розцінки були завищені на 30-50%, а по деяких роботах і 100 % Наприклад, пригадую, потолок: шпаклювання + вирівнювання+фарбування десь гнули чи не 70-80 грн за кв м. Вкладання плитки: 80 грн+15 грн за фугування швів (десь так). І так далі. Пішли ті "специ" гуляти.

Якщо Ви плануєте робити ремонт - раджу запросити майстрів, поінформувати про обсяги робіт і попросити їх на листочку своєю рукою написати розцінки заздалегідь. А то бувають ситуації різні. Наприклад "бригадир" при домовленості написав мені ціну за установку ванни - 200 грн. Майстри після встановлення зажадали .... 50 доларів (400 грн). Показ листочка з розцінками, лишеними "бригадиром" поставили усе в нормальне русло. Також на початку домовляємося (попереджю), що допоміжні роботи, які майстри собі придумають походу, але про розцінки на які ми не домовлялися перед початком робіт оплачуватися не будуть. Те ж були випадки "а я там ще підрівняв", "а там шар вийшов товстішим, тому хочу більше" - такі фокуси у мене не проходять. "Ти ж майстер, бачив об"єкт. Чому не використав рівень і не попередив про додаткову необхідну роботу. Значить кваліфікація твоя не така висока? То ж розцінки будемо знижувати...".

Опубліковано

потолок: шпаклювання + вирівнювання+фарбування десь гнули чи не 70-80 грн за кв м.

штукатурка(вирівнювання) 30+шпаклювання 30+фарбування 15+грунтування(3 рази) 10 = 85грн.

Опубліковано

потолок: шпаклювання + вирівнювання+фарбування десь гнули чи не 70-80 грн за кв м.

штукатурка(вирівнювання) 30+шпаклювання 30+фарбування 15+грунтування(3 рази) 10 = 85грн.

реально і за 35 грн/кв м.

Опубліковано

Ведем строительные работы по всей Украине

Прайс на основные виды строительных работ

тел. +38 094 954 48 65

Облицовка стен керамической плиткой м.кв. 12 у.е

Облицовка стен керамической плиткой с подпилом плитки м.кв. 15 у.е.

Дорогенько. Реально напряму, без фірми і бригадирів, домовитися з майстрами за 60-70 грн.

Опубліковано

Ведем строительные работы по всей Украине

Прайс на основные виды строительных работ

тел. +38 094 954 48 65

Облицовка стен керамической плиткой м.кв. 12 у.е

Облицовка стен керамической плиткой с подпилом плитки м.кв. 15 у.е.

Дорогенько. Реально напряму, без фірми і бригадирів, домовитися з майстрами за 60-70 грн.

Ваше право.

Вот только сколько мы уже переделали работ после майстров, которых заказчики даже вызвонить не могут, а мы осуществляем технадзор, даем гарантию на строительные работы, всегда на звонок отвечаем.

К тому же, давайте посчитаем, допустим на кухне-студии площадью 40 м.кв. необходимо положить плитку на стены объемом 16 м.кв., цена 1 м.кв. плитки - 50$

• цена наших работ: 11.2 м.кв. х $12 = $134.4 и с подпилом 4.8 м.кв. х $15 = $72, что в сумме = $206.4
  • цена работы мастера (хотя за 60-70 грн. качественные мастера не возьмутся): 16 м.кв. х $8.75 = $140

Как видим, экономия $66 и чуть больше стоимости 1 м.кв. плитки, однако переделка будет стоить дороже.

А для небольшой кухни плащадью 12 м.кв. с объемом плитки на стене 2 м.кв. экономия составит аж $12.5, но и плитка на нее обычно стоит $20-25

Если Вам интересно, качественный мастер (без прораба и бригадира) берет за кладку $10-11

Опубліковано

цікаво який відсоток людей використовує плитку по 400 грн/кв м?

Всі майстри обіцяють супер якість, а потім то плитка трошки крива, то візерунок вони не правильно розгледіли, то потім (а чому не відразу, при огляді об"єкта - ????) виявили перепад і т.д. Одним словом на будь-які зауваження в них є 10 відмовок.

Був у мене плиточник (нічим, крім плитки не займається). За 55 грн ми з них сторгувалися (у 2008 році). Зробив нормально. Виявив я деякі косяки, але не катастрофічні. От так. І плитка колекційна за 110 грн/кв м.

А ви озвучуєте московські розцінки.

Опубліковано

реально і за 35 грн/кв м.

Ще є варіант дешевше - саменькому і своїми ручками (ну що ж ми за народ такий - ну зрозуміло що хочеться дешевше, але ж самі то подумайте, ну ви особисто робили б (штукатурка + шпаклівка + покраска) за таку ціну? і що ж тоді ця людина заробить? в нього (простого робітника) мабудь також сімя є і також багато що хочеться. Коли ж ми (українці) вже навчимось хоч якось поважати один одного - незалежно від освіти, статусу, хитрощів і т.п.. Повірте, не хочу нікого образити, але це вже .... перебор)

Опубліковано
цікаво який відсоток людей використовує плитку по 400 грн/кв м? Всі майстри обіцяють супер якість, а потім то плитка трошки крива, то візерунок вони не правильно розгледіли, то потім (а чому не відразу, при огляді об"єкта - ????) виявили перепад і т.д. Одним словом на будь-які зауваження в них є 10 відмовок. Був у мене плиточник (нічим, крім плитки не займається). За 55 грн ми з них сторгувалися (у 2008 році). Зробив нормально. Виявив я деякі косяки, але не катастрофічні. От так. І плитка колекційна за 110 грн/кв м. А ви озвучуєте московські розцінки.

Коллекционная плитка за 110 грн? Улыбаюсь Вам, даже, если скажете, что по курсу 5.5 было.

А работать-то действительно быстрее и удобнее с качественной плиткой, у которая имеет хорошую геометрию. А вот с дешевой намахаешься и наматеришься во время работы, что потом уже и заявляют мастера для дешевой плитки большую цену на облицовку.

Опубліковано

Коллекционная плитка за 110 грн? Улыбаюсь Вам, даже, если скажете, что по курсу 5.5 было.

А работать-то действительно быстрее и удобнее с качественной плиткой, у которая имеет хорошую геометрию. А вот с дешевой намахаешься и наматеришься во время работы, что потом уже и заявляют мастера для дешевой плитки большую цену на облицовку.

Колекційна плитка за 110 грн.

Награтися доводиться з великою плиткою, особливо при безшовному вкладанні чи мозаікою.

А серед тієї "іспанської плитки", яку везуть до нас дуже багато другого і третього сорту. Той же майстер розповідав, що одне з попередніх замовлень було у крутому будинку. Господав купив за замовленням круту "іспанку" і хотів безшовного вкладання. Як майстер її не крутив, вона через кривизну не лягала без шва. Плитку фотографували і висловлювали претензії в Іспанію.

Вести подальшу дискусію вважаю недоцільним. Як домовлятися про розцінки мене навчив один з бригадирів.

P.S. Для тих, хто хоче наймати майстрів раджу заготовити бланк з таблицею "робота/розцінка" (можна доповнити обсягом у кв. м, м.п.). Попросити майстрів під час оглядин об"єкту заповнити цей бланк. Бажано ніби ненароком видаючи такий бланк майстру, показати, що у вас є ще кілька таких, в тому числі і заповнених. Це допоможе розвіяти у майстра ілюзію його унікальності. Завдяки цьому вписані розцінки будуть більш розумні. Можна і поторгуватися. На бланку має бути надруковано щось типу "додаткові роботи, виконання яких необхідно по технології ремонту, але не вписані у цей перелік оплаті не підлягають" (майстер називає себе досвідченим, тож нехай відповідає за свою самооцінку). Такий бланк мене особисто виручав у випадку "короткої пам"яті" майстрів.

Якщо обсяг робіт досить великий і вам показують такі розцінки, як у поданому прайсі, то варто обов"язково укласти договір і юридично його завірити.

Бажаю усім замовникам знайти порядних і професійних майстрів!

Опубліковано

Я б радив на ремонті не економити, а шукати ту бригаду, яка потім не відморозиться. Бо потім може "щось вилізти" і Вас елементарно пошлють, так як скажуть - "роботу приняли? приняли. Оплатили? оплатили. Які питання?". І все. А якщо знайомі, то хоть якось можна буде при косяках повпливати. Мені плитку по 80 грн клали, і що? Зато супер якість, не відвалиться, рівненько. Але вирішувати, звичайно, Вам.

Опубліковано

Ще є варіант дешевше - саменькому і своїми ручками (ну що ж ми за народ такий - ну зрозуміло що хочеться дешевше, але ж самі то подумайте, ну ви особисто робили б (штукатурка + шпаклівка + покраска) за таку ціну? і що ж тоді ця людина заробить? в нього (простого робітника) мабудь також сімя є і також багато що хочеться. Коли ж ми (українці) вже навчимось хоч якось поважати один одного - незалежно від освіти, статусу, хитрощів і т.п..

Кожен має почати з себе. Напевно vitiokl принципово не користується піратським софтом, не дивиться фільми, вкрадені у правовласників через торенти, дає щедрі чайові майстрам, офіціантам...

Опубліковано

Ще є варіант дешевше - саменькому

Кожен має почати з себе. Напевно vitiokl принципово не користується піратським софтом, не дивиться фільми, вкрадені у правовласників через торенти, дає щедрі чайові майстрам, офіціантам...

Розумієте, що тут скажеш - у кожного "своє" порівняння або ж ... діагноз.

До чого тут софт, фільми, офіціанти ... коли тема про будівельні розцінки - оплату роботи, а послугами майстрів майже не користуюсь - роблю все сам, але якщо й виникає потреба в чомусь, то все по домовленності.

Вибачайте, але більш у мене відповіді немає і небуде, тому що не бачу користі, це вже ... непотрібний флуд. Будьте здорові

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...