Перейти до змісту

Як вам пропозиція?

-M@X-

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є пропозиція зробити автопробіг Луцьком на день Незалежності з прапорами.......хто "за" прохання відписатись тут.

Планується збір на 18-19 годин 24 числа(в пятницю) біля Епіцентра

При собі бажано мати прапор(великий щоб на капот розтянути) і вишиванка по бажанню.....

post-1555-0-31270900-1345442857_thumb.jp

Опубліковано

Є пропозиція зробити автопробіг Луцьком на день Незалежності з прапорами.......хто "за" прохання відписатись тут.

Планується збір на 18-19 годин 24 числа(в пятницю) біля Епіцентра

При собі бажано мати прапор(великий щоб на капот розтянути) і вишиванка по бажанню.....

Мета яка?

Опубліковано
Мета яка?

А в ідеалі до того - хто організатор, супровід ДАЇ, маршрут і що-там-ще-потрібно для нормально організованих автопробігів.

Опубліковано

мета проста........цікаво провести час

супроводу даї не буде, а маршрут

епіцентр-ровенська-київська-волі-богдана хм-возєднання- старий ринок і парк

пропозиції щодо організації приймаються

Опубліковано

після перемоги збірної ніхто ж ДАЇ не замовляв? під час Помаранчевої також ДАЇ не замовляли. Думаю, без них розберуться і тут.

ПС. Я би із задоволенням (і прапор велики є на "хазяйстві") та от тільки в четверг з сімєю їду далеко.

ПС. за ідею +

Опубліковано

Автопробіг - масовий захід, я якщо ви хочете провести його легально - вам доведеться повідомити про це органи державної влади з усіма витікаючими погодженнями. Хто захоче взяти на себе відповідальність за проведення масового заходу з порушенням норми ст.39 Конституції України щодо "завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи орга­ни місцевого самоврядування" а також чинного Указу Президії Верховної Ради СРСР «Про порядок організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій в СРСР»?

ст. 185 Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій

Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій -

тягне за собою попередження або накладення штрафу від десяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Гуглимо ст. 185-1 Кодексу України про адміністративні право­порушення.

Тому пропозиція провести нелегальний автопробіг являється поганою.

bodia88888, подію розрекламували хоча б тут - тепер якщо комусь закортить провести зразково-показовий суд над організаторами - міласті просім.

Опубліковано

автопробіг Луцьком на день Незалежності з прапорами

мета проста........цікаво провести час

Це цікаво? Шото у вас не то з фантазією.

Опубліковано

припустимо це буде розглядатись як "мітинг" чи по іншому

як поступати в даній ситуації...........щоб все по закону?

Опубліковано

Легальний мітинг? Ні, не чув :_08:

А якщо по темі - людина запропонувала ідею, шукає однодумців, ділиться своєю думкою з іншими, а тут всі накинулись. Як можна говорити про легальний мітинг коли навіть немає приблизною кількості учасників?

Напишіть хто бажає приєднатись, хто просто бажає допомогти - напишіть як правильно оформити.

Сорі за оффтоп, просто з таким підходом від "рідних" форумчан у людини пропаде бажання реалізовувати ідею

Опубліковано

Panterka22, дякую....

а яка кількість людей повинна бути, щоб це рахувалось масовим заходом?

тому що наразі машин бажаючих небагато..........до 10 штук

Опубліковано
а яка кількість людей повинна бути, щоб це рахувалось масовим заходом?

"організована група", якось так. Можливо від 2х і більше учасників.

А якщо по темі - людина запропонувала ідею, шукає однодумців, ділиться своєю думкою з іншими, а тут всі накинулись.

Людина поки що пропонує формально порушити закон... Ідея непагана, реалізація так собі.

Якби все було оформлено як треба, я впевнений що учасників було б більше, могли б тоді і якісь листівки порозклеювати, та й із супроводом з мігалками якось веселіше, імхо.

хто просто бажає допомогти - напишіть як правильно оформити
Відповідно до ст. 39 Конституції України та Указу Президії Верховної Ради СРСР «Про порядок організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій в СРСР» від 28.07.1988 р. до виконавчого органу місцевої ради організаторами, не пізніш ніж за десять днів до проведення заходів, подається відповідне повідомлення.

В повідомленні зазначаються мета, форма, місце проведення заходу або маршрути руху, час його початку і закінчення, передбачувана кількість учасників, прізвища, імена та по-батькові уповноважених (організаторів), місце їх проживання і роботи (навчання), дата подачі заяви. Виконавчий орган розглядає заяву і повідомляє уповноваженим (організаторам) про прийняте рішення не пізніш як за п'ять днів до часу проведення заходу, зазначеного в заяві.

Опубліковано

епіцентр-ровенська-київська-волі-богдана хм-возєднання- старий ринок і парк

я так підозрюю, що 24.08 пр. Волі буде перекритий для пішохідних прогулянок, тому просто так (без супроводу?) там не проїдеш, доведеться об'їжджати по вул. Бандери (Суворова), чи низом, по вул. Глушець, тоді зміст автопробігу трохи втрачається, бо побачить його дуже мала кількість населення...

Опубліковано

А якщо по темі - людина запропонувала ідею, шукає однодумців, ділиться своєю думкою з іншими, а тут всі накинулись. Як можна говорити про легальний мітинг коли навіть немає приблизною кількості учасників?

Напишіть хто бажає приєднатись, хто просто бажає допомогти - напишіть як правильно оформити.

Сорі за оффтоп, просто з таким підходом від "рідних" форумчан у людини пропаде бажання реалізовувати ідею

Де ви тут ідею побачили? От є в мене ідея вшанувати пам'ять загиблих у третій світовій війні. Я склав програму: запросив ветеранів, підготував фотовиставку, святковий концерт і т.д. А щоб привернути увагу до цього дійства, влаштовую автопробіг. А що тут?

Хто це - "всі накинулися"? Я і Вадім? На Борді ще є пару юзерів.

Та й коли накинулися, то можна критику по різному сприймати: можна зобідитися на всіх, що не оцінили і закрити тему, а можна на питання "яка мета?" сісти і хоча б розписати щось на кшталт як я це зробив з ветеранами третьої світової. Бо поки що бачу тільки пропозицію спалити енну кількість бензину і загазувати енну кількість повітря. Для чого?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...