Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Продай фотоапарат і найди нормальну роботу, от і вся критика. Майже вісім років відкрита тема і ні одної толкової фотографії.

Опубліковано

мінус мій - щось толкового від тебе я так і не прочитав в цій темі. І це не захист ТС, це моя така думка на твої не зрозумілі зауваження.

Опубліковано

Продай фотоапарат і найди нормальну роботу, от і вся критика. Майже вісім років відкрита тема і ні одної толкової фотографії.

щодо нормальної роботи - не переживай, вона у мене і без твоїх порад є. а фотографія то хоббі.

щодо толкової фотографії - це лише твоя особиста думка. а ти усвіті не один.

ну а щодо критики - те, що ти показав - це був грубий фотошоп фігури дівчини, а не критика. це те ж саме, що, наприклад, твій нік обізвати $koripul (без образ)- бо мені так захотілось, або взяти твою фігуру і порівняти із фігурою бодібілдера рівня чемпіонату країни - бо комусь так подобається.

хочеш покритикувати - будь ласка, але це має бути критика, а не жалкі спроби фотошопом підкорегувати фігуру дівчини, котра не потребує корекції.

якщо тобі до вподоби більш стрункіші - будь ласка. бери і фотографуй таких, для мене немає значення фігура - головне те, що у кадрі.

Дякую за увагу до моєї скромної творчості

p.s. дуже хочеться побачити приклади на твою думку толкових фото

p.s.2 ніхто не заставляє тебе дивитись мої фото.

Опубліковано

Дивись і вчись, як правильно обробляти фото, ставити світло і тримати в руках фотоаппарат - http://www.photosight.ru/users/142250/

а з чого ти взяв що це правильно?

які критерії правильності взяти за основу оцінки?

можеш свою думку озвучити а не відсилати на фотосайт?

тим більше, що на даному сайті дана фотографія була оцінена фотографами теж.

Опубліковано

колись створював вже тему

FAQ | Вопросы о критериях качества снимков

від себе просто добавлю - в мистецтві не варто оцінюти поняттями "правильно" чи "неправильно" - є те, що подобається, чи те, що не подобається. є роботи, які технічно досконалі, але пусті по змісту, а є роботи, котрі технічно слабкі, зате цікаві по змісту.

при критиці фото варто критикувати автора, але ніяк не допускається критика фігури моделі, що дозволив собі Scorpio - це неприпустимо і некоректно

ну і на останок - треба враховути індивідуальний задум автора фото

Опубліковано

Я не критикував фігуру моделі, а те як ти її подав.

справді?

- друже, ти вже визначись що саме ти хочеш, бо саме ТИ виклав фото, де корегував фігуру моделі, а значить завдав критиці її форми, котрі підправив фотошопом.

а якщо це не була критика - то як взагалі розуміти твої пости і "претензії"?

хочеться поговорити - будь ласка, але конструктивно і по темі.

Опубліковано

Scorpio, ти не правий.

Я намагаюся критикувати Костіні роботи. Часом виходить, часом не дуже, часом не розумію задуму.

Щодо фігури, то ти знову ж таки не правий. Бо подається тіло - як є. Без фотошопу. Не "обрізане" шаблоном. Ми з автором теми вже сперечалися на рахунок моделей.

У Кості є серія фото, де моделі - звичайні дівчата / жінки. Без ультрамегасуперпупер форм і т.д. Просто - такі як є.

І кожна думка, кожен задум має право на існування.

Опубліковано

.

Vv4PF.th.jpg

ОТ якби ти їй волосся розчесав, щоб все гарно рівно - можна було б навзати ідеальною фоткою.

дякую Женя, не врахував

Опубліковано

:_25:і сосочки чуть би, щоб як збуджені, а так фто супер! :_25:

блін, возбудітєлі :)

треба вас на зйомки у Луцьку якось запросити - будете контролювати висоту сосочків ;)

Опубліковано

будете контролювати висоту сосочків

:_07: основний реквізит лінійка

а форма одягу асистента - костюм Адама

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...