Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Женя - це для тебе )))

Дякую, але шота не дуже. Гра світла і тіні нуар і т.д. - супер. Але з таким успіхом там могла бути і надувна баба :)

Опубліковано

класно. але в більшості твоїх фото, як уже були зауваження, не вистачає нюансів. Зокрема в "ню" сесіях у моделей не вистачає збудженості. Їхні соски не збуджені.

Складається враження що вона не отримує задоволення від фотосету і від оголеності. Ніби прийшла на буденну роботу.

Наступного разу просто вщипни її за сосок - і матимеш значно цікавіший результат.

Опубліковано

класно. але в більшості твоїх фото, як уже були зауваження, не вистачає нюансів. Зокрема в "ню" сесіях у моделей не вистачає збудженості. Їхні соски не збуджені.

Складається враження що вона не отримує задоволення від фотосету і від оголеності. Ніби прийшла на буденну роботу.

Наступного разу просто вщипни її за сосок - і матимеш значно цікавіший результат.

Женя, розумієш - оголенність - то є нормальний стан людини, і не треба щоб він постійно супроводжувався збудженим станом. )))

щодо задоволення - в процесі роботи на кадром дівчатам іноді складно отримувати задоволення, адже ті пози, котрі вони приймають потребують фізичних зусиль і повторюючи дублі - не легка робота. а задоволенням приходить до них по результатам зйомки - коли бачать кадр.

але дякую за твої чудові зауваження і коменти.

Опубліковано

, і не треба щоб він постійно супроводжувався збудженим станом. )))

Я цього і не сказав. Малося на увазі ВИКЛЮЧНО кадр. Який же не для самої моделі робиться, а для інших! Чи не так?

Головне те, що побачать і подумають глядачі!

адже ті пози, котрі вони приймають потребують фізичних зусиль

Це їх вибір у позі чи твій? Якщо їх - ну, то знали, на що йшли! Чи не так?;)

Опубліковано

, і не треба щоб він постійно супроводжувався збудженим станом. )))

Я цього і не сказав. Малося на увазі ВИКЛЮЧНО кадр. Який же не для самої моделі робиться, а для інших! Чи не так?

Головне те, що побачать і подумають глядачі!

адже ті пози, котрі вони приймають потребують фізичних зусиль

Це їх вибір у позі чи твій? Якщо їх - ну, то знали, на що йшли! Чи не так? ;)

Женя, я не філіал плейбою ))) мене цікавать нестанлартність, гра світло тіні і нові погляди на звичайне життя чи звичайних людей.

пози - мій вибір, рідко їхній, вони лише приблизно уявляють що і як має бути.

Опубліковано

А, ну ясно.

Але, як кажуть (це щодо філіалу Плейбоя) "Взялся за гуж, не говори, что не дуж!"

от дивись - є кадр 240xdsc_3362-1s.jpg

особисто у мене він викликає лише приємне задоволення від перегляду гарної дівчини у чудовому стані вагітності. і жодних натяків на спокусу.

хочу знаходяться і такі- котрі кажуть що цей кадр їх дуже спокушає і навіть просили прибрати з огляду)))

кожному своє

Опубліковано

Женя, напевно тобі такого не вистачило:

post-12226-0-44110300-1402043657_thumb.j

Опубліковано

а що саме нескромного на цих фото? окрім складок на животі, ніц не бачу

якби мою дружину або хорошу знайому без дозволу виклали на загальний огляд як у пості 1922 то у фотографа камера була б "синя"...

Опубліковано

якби мою дружину або хорошу знайому без дозволу виклали на загальний огляд

Ну, моделі в першу чергу дають згоду на фото, а потім на "ню". А в другу, вони рекламують себе. Даючи згоду оце "ню" постити десь на просторах тирнента. Костя сфоткав - виклав фотку в нет. Хтось побачив, якийсь манагер з модного журналу, і запитав в Кості, чи не проти він, якщо журнальчик цю дєвочку "перекупить".

Так і стають відомими моделями.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...