Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

дівчата - за мною!

А я було подумав "наревела" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Женя - це для тебе )))

post-2373-0-39648200-1402004813_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото супер, підтримую, все чітко і нічого зайвого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя - це для тебе )))

Дякую, але шота не дуже. Гра світла і тіні нуар і т.д. - супер. Але з таким успіхом там могла бути і надувна баба :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класно. але в більшості твоїх фото, як уже були зауваження, не вистачає нюансів. Зокрема в "ню" сесіях у моделей не вистачає збудженості. Їхні соски не збуджені.

Складається враження що вона не отримує задоволення від фотосету і від оголеності. Ніби прийшла на буденну роботу.

Наступного разу просто вщипни її за сосок - і матимеш значно цікавіший результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класно. але в більшості твоїх фото, як уже були зауваження, не вистачає нюансів. Зокрема в "ню" сесіях у моделей не вистачає збудженості. Їхні соски не збуджені.

Складається враження що вона не отримує задоволення від фотосету і від оголеності. Ніби прийшла на буденну роботу.

Наступного разу просто вщипни її за сосок - і матимеш значно цікавіший результат.

Женя, розумієш - оголенність - то є нормальний стан людини, і не треба щоб він постійно супроводжувався збудженим станом. )))

щодо задоволення - в процесі роботи на кадром дівчатам іноді складно отримувати задоволення, адже ті пози, котрі вони приймають потребують фізичних зусиль і повторюючи дублі - не легка робота. а задоволенням приходить до них по результатам зйомки - коли бачать кадр.

але дякую за твої чудові зауваження і коменти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, і не треба щоб він постійно супроводжувався збудженим станом. )))

Я цього і не сказав. Малося на увазі ВИКЛЮЧНО кадр. Який же не для самої моделі робиться, а для інших! Чи не так?

Головне те, що побачать і подумають глядачі!

адже ті пози, котрі вони приймають потребують фізичних зусиль

Це їх вибір у позі чи твій? Якщо їх - ну, то знали, на що йшли! Чи не так?;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, і не треба щоб він постійно супроводжувався збудженим станом. )))

Я цього і не сказав. Малося на увазі ВИКЛЮЧНО кадр. Який же не для самої моделі робиться, а для інших! Чи не так?

Головне те, що побачать і подумають глядачі!

адже ті пози, котрі вони приймають потребують фізичних зусиль

Це їх вибір у позі чи твій? Якщо їх - ну, то знали, на що йшли! Чи не так? ;)

Женя, я не філіал плейбою ))) мене цікавать нестанлартність, гра світло тіні і нові погляди на звичайне життя чи звичайних людей.

пози - мій вибір, рідко їхній, вони лише приблизно уявляють що і як має бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ну ясно.

Але, як кажуть (це щодо філіалу Плейбоя) "Взялся за гуж, не говори, что не дуж!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ну ясно.

Але, як кажуть (це щодо філіалу Плейбоя) "Взялся за гуж, не говори, что не дуж!"

от дивись - є кадр 240xdsc_3362-1s.jpg

особисто у мене він викликає лише приємне задоволення від перегляду гарної дівчини у чудовому стані вагітності. і жодних натяків на спокусу.

хочу знаходяться і такі- котрі кажуть що цей кадр їх дуже спокушає і навіть просили прибрати з огляду)))

кожному своє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, зрівняв!

Вагітність - має свою особливу сексуальність. Це дійсно чудовий кадр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчина дуже гарна, думаю і до вагітності чи після були б суперові та сексуальні кадри...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, напевно тобі такого не вистачило:

post-12226-0-44110300-1402043657_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю за місяць-другий і таке буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дівчина знає про розміщення її нескромних фото тут?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що саме нескромного на цих фото? окрім складок на животі, ніц не бачу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що саме нескромного на цих фото? окрім складок на животі, ніц не бачу

якби мою дружину або хорошу знайому без дозволу виклали на загальний огляд як у пості 1922 то у фотографа камера була б "синя"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби мою дружину або хорошу знайому без дозволу виклали на загальний огляд

Ну, моделі в першу чергу дають згоду на фото, а потім на "ню". А в другу, вони рекламують себе. Даючи згоду оце "ню" постити десь на просторах тирнента. Костя сфоткав - виклав фотку в нет. Хтось побачив, якийсь манагер з модного журналу, і запитав в Кості, чи не проти він, якщо журнальчик цю дєвочку "перекупить".

Так і стають відомими моделями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...