Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мені здається трішки тускло, не яскаві кольори, більше контрасту потрібно

тут я саме таку обробку вибрав, менш контрасніше і меншя яскравіше - приглушені тони трішечки. дякую за комент

Опубліковано

тут я саме таку обробку вибрав, менш контрасніше і меншя яскравіше - приглушені тони трішечки. дякую за комент

Як на мене то взагалі постобробка ніяка, або комусь потрібно калібрувать монітор :)

Опубліковано

Як на мене то взагалі постобробка ніяка, або комусь потрібно калібрувать монітор :)

конкретніше що не подобається? просто цікава думка

Опубліковано

Кольори якісь занадто кислотні получились

є жовта тепла тональність, а де так кислотність не розумію ...

Опубліковано

.

Знову якась "БЕЗЫСХОДНОСТЬ".

Якби лице моделі трошки похмуріше, то можна використовувати для ілюстрації "плачу Ярославни", мені якоюсь такою здалася, трагічна атмосфера. Хоча поки не вдивився в деталі, вскользь здалася пам’ятником. І да, Женя, в репертуарі фотографа не лише веселі фото мають бути а й смутку трохи.

Опубліковано

Я так поняв вона вагітна? І це мало викликати сум... Типу "Вагітна у 14-15-16". Або це "творчий задум" якого я неіфіга не вкурив.

Надто мрачна вийшла фотка.

А є її кольоровий оригінал?

Опубліковано

Я так поняв вона вагітна? І це мало викликати сум... Типу "Вагітна у 14-15-16". Або це "творчий задум" якого я неіфіга не вкурив.

Надто мрачна вийшла фотка.

А є її кольоровий оригінал?

дома є, http://board.lutsk.ua/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=214013 ось цей не підходить?

Опубліковано

http://board.lutsk.u...ttach_id=214013 ось цей не підходить?

А в цій горизонт завалєн! :_07:

А фотка дуже прикольна, дуга будівлі, атмосфера, прикольний короче сюжет.

Опубліковано

З дебютом на 500px!

дякую, ніяк руки не доходили, а тут вирішив дожати і цей проект. поки подобається, далі побачимо

Опубліковано

Зараз Женя знову скаже шо "безнадьога-точка-ру". :0151:

Мені особисто фото цікаве: такий оптимістичний погляд з сірості в світле майбутнє. Но! Весь час що розглядав не пропадало питання: "що тут не так?" – що за темний контур навколо лівого рукава дівчини: вона штучно наложена на фон? Поки пробіжишся очами з голови до низу, перетинаєш кілька зон розмитість/чіткість: спочатку контрастні волосини на лобі потім трохи розмите підборіддя, далі знов чіткий шарф/розмите хутро куртки/чітке волосся над правою рукою і т.д. в чом секрет?

Опубліковано

Зараз Женя знову скаже шо "безнадьога-точка-ру". :0151:

Упс, ай дід іт егейн! Тобто, як ти вважаєш, хто плюсанув?

Поки пробіжишся очами з голови до низу, перетинаєш кілька зон розмитість/чіткість: спочатку контрастні волосини на лобі потім трохи розмите підборіддя, далі знов чіткий шарф/розмите хутро куртки/чітке волосся над правою рукою і т.д. в чом секрет?

Ти не повіриш - банально! Рука тряслася в Кості :)

Опубліковано

Пропоную докопатись до першопричини, є варіанти чого в Кості могла трястись рука?

Тряслася, хочу відмітити, а не систематично рухалася, хоча, всяке могло бути. Усіх фото з фотосета ми не бачили ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...