Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

кльово так, ніби іграшкове місто.

ага. на самом деле есть два жабоэффекта, которые уже всех порядком подзадобали. это tilt shift и bokeh :smile3:

ps. к madkot не относится - его работы весьма хороши

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

боке - це все-таки найчастіше не "ефект" і тим більше не "жабоефект",

це просто те, як малює об'єктив на відкритій діафрагмі,

найближче до того, як людські очі бачать світ.

цікаві лекції від Козака Оковидця :smile3:

Опубліковано

боке - це все-таки найчастіше не "ефект" і тим більше не "жабоефект",

це просто те, як малює об'єктив на відкритій діафрагмі,

найближче до того, як людські очі бачать світ.

Маленька поправочка - це просто те, як малює об'єктив на відкритій діафрагмі в зонах розфокусу, тобто перед і за об"єктом, на який сфокусовано об"єктив.

І якщо людські очі так бачать світ, як світлосильний об"єктив з відкритою діафрагмою, то з тими очима серйозні проблеми. Ми якраз таки бачимо світ з великою глибиною різкості, тобто об"єкти розміщені на різній відстані очі бачать одинаково різко.

Опубліковано

В макрорежимі так. А подивись на предмет на відстані двох метрів від тебе, і на все що за ним. А потім сфоткай його з відкритою діафрагмою і порівняй з тим, що бачать очі. )

Про лого на моніторі - невдале порівняння. І лого, і те що я читаю, лежить в одній площині, просто лого, так сказать, не в полі зору моїх очей, коли я дивлюсь на центр монітора. В об"єктивів теж по центру різкість значно краща, ніж по краях кадру. Боке то трохи інша хрєнь, але давай припинимо цю дискусію, бо вона тут нафіг не потрібна, імхо.

Опубліковано

imho, снимать цифрозеркалкой так, чтобы было похоже на видение человеческого глаза - это все равно, что пытаться играть на электрогитаре, но чтобы было похоже на акустику.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А що з соском на першій?

Лікоть на другій неестетично виглядає.

а що з ним не так? думаю вам варто вивчити тему - "форми та типи сосків у жінок", бо у вас невеличкі білі плями у цьому питанні.

щодо ліктя - який вже був, думаю фотошопити даний елемент була б не найкраща ідея.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...