Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ніч на швидкості 80 км/год

post-2373-0-82570800-1379974219_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

charm of pregnancy

post-2373-0-21282500-1380229939_thumb.jp

post-2373-0-81401900-1380239863_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

charm of pregnancy

Костя, я боюсь спросить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

charm of pregnancy

Костя, я боюсь спросить...

що тут боятись - запитуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчата, звісно, гарні.. Але всі вагітні. І схоже на те, що фотосет у них (з тобою, в тебе) не вперше.. :) ОТ на міслі і наштовхує! :)

Я розумію, що одружені і все таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото з вагітною дуже класне , особливо друге - без одягу. Витончено, гарно, та й мама у чудовій формі незважаючи на срок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчата, звісно, гарні.. Але всі вагітні. І схоже на те, що фотосет у них (з тобою, в тебе) не вперше.. :) ОТ на міслі і наштовхує! :)

Я розумію, що одружені і все таке...

не знаю що у тебе там наштовхується на мислі? ;) але бачу що тобі двоїться, це одна і таж дівчина. це була перша зйомка вагітної, так би мовити, проби пера.

і фотосет з нею був вперше ))))

дякую за гарний настрій

фото з вагітною дуже класне , особливо друге - без одягу. Витончено, гарно, та й мама у чудовій формі незважаючи на срок.

Дякую, ідея була в тому щоб зробити і звичайні фото вагітної і ніжні без одягу, підтверджуючи красу жінки і в такому чудовому стані душі та тіла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут відчувається рука експерта, гра з переднім та заднім планом - чудове виконання, + гарна постановка. Пара дуже красива, удачі їм в житті!

post-12226-0-91653900-1380266955.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може фото, сет. І був вперше :) Жартую. Але вагітність таки прикрашає жінку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені особисто чомусь більше перше фото сподобалось, своїм настроєм напевно, "атмосферністю". На другому погляд видається дещо настороженим, по задумці напевно мав бути серйозним. Настрій в такому чудовому стані проситься більш "безмятежный" (соррі, не змогла точно перекласти, "безтурботний" трохи не те), спокійний, сповненість внутрішньою гармонією, можливо замисленність над майбутнім, якось так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені особисто чомусь більше перше фото сподобалось, своїм настроєм напевно, "атмосферністю". На другому погляд видається дещо настороженим, по задумці напевно мав бути серйозним. Настрій в такому чудовому стані проситься більш "безмятежный" (соррі, не змогла точно перекласти, "безтурботний" трохи не те), спокійний, сповненість внутрішньою гармонією, можливо замисленність над майбутнім, якось так...

lдякую, у ви все правильно кажете і просто безмятєжность і про настороженність. вагітним властиво бути настроженими іноді теж ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну все, тепер щоб вдруге не викликати хвилювання народних мас, в разі дублювання облич моделей приходитиметься в фотошопі їм накладати сторонні фейси... :ninja:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я на весіллях іноді так на питання гостей: "Чому ви не фотографуєте?" - відповідаю просто і видко: " У своєму житті вже стільки нафотографував - потім лиця поміняю у фотошопі і все буде в ажурі"... пауза і сміх)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 Королевств

post-2373-0-20360500-1380403624_thumb.jp

post-2373-0-17942600-1380406715_thumb.jp

post-2373-0-16305700-1380406719_thumb.jp

post-2373-0-24107400-1380407969_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

science

класно вийшла, нагадало студентські часи, гарні очі чіткі форми, гарно передано настрій дівчини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

science

класно вийшла, нагадало студентські часи, гарні очі чіткі форми, гарно передано настрій дівчини.

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Костя, всьо гуд, але послухай Лєбєдєва, він іноді діло каже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, послухаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається трішки тускло, не яскаві кольори, більше контрасту потрібно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...