Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

Женя, не завжди оголеність має бути еротичною.

согласен. отличный тому примерработы noven'а, цель которых, imho, шокировать, а не возбудить. как-то так :smile3:

Quasars_by_Synchrodogs.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Зібрались критики. Самі на модельках одружені? Чи, все ж таки, ваші жінки теж далеко не досконалі? До чого ця пафосна критика? Форма грудей не така? Сосок великий? - маячня. То є жінка, в певному образі, який подобається їй і фото8рафу. На вас усіх - їм глибо4о начхать. Жінка задоволена, фотограф отримав рекламацію. Шо не так? Хоцца покритикувати? - дик зніміть краще, виставте і чекпйте на відгуки.

Реально дістало оте тотальне обсирання, людьми, які нічого кращого просто не в змозі зняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зібрались критики

дик зніміть краще, виставте

народна мудрість каже "хто вміє - робить, а хто не вміє - вчить". так що нічого від нас не чекай :)

якби madkot хотів би почути компетентну думку, то виставляв би свої роботи, в тому числі, на спеціалізованих форумах

а так, нехай терпить нашу середньостатистичну думку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серйозно? Думка про то шо в моделі соски не такі як би декому хотілось, то тепер критика? Оригінально. Я чогось думав шо критикп то - композиція, смисловий посил і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оригінально. Я чогось думав шо критикп то - композиція, смисловий посил і т.п.

ну ти даєш, я ж писав, що за такою критикою на спеціалізований форум треба йти, там і похвалять і покритикують фахово

ну а тут, вибачай, тільки про соски

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ппц просто. Так КОГО ви критикуєте? Мадкота, який зняв нормальне фото з симпатичною моделлю, чи матінку природу, яка тій моделі дала груди з великими сосками? Абсурдом не тягне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ппц просто. Так КОГО ви критикуєте? Мадкота, який зняв нормальне фото з симпатичною моделлю, чи матінку природу, яка тій моделі дала груди з великими сосками? Абсурдом не тягне?

ну по перше, не ми, а Zheny@

а по друге, я бачив дещо інший варіант цієї фотографії, де сосків не видно (якось по ідіотському звучить)

чому madkot виклав тут іншу фотку? можливо провокація? :)

зрозумій же, глядач є різний, для когось плінтус занадто виділяється, а для когось соски

я сподіваюсь, що madkot нас пробачить за легкий флуд у його темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народна мудрість каже "хто вміє - робить, а хто не вміє - вчить". так що нічого від нас не чекай :)

якби madkot хотів би почути компетентну думку, то виставляв би свої роботи, в тому числі, на спеціалізованих форумах

а так, нехай терпить нашу середньостатистичну думку

на спеціалізованих фотосайтах не обговорюють фізіологічні данні моделей, можуть правда написати чи зміг подати їх добре чи ні.

середньостатистичну як і будь яку іншу думку я не лише стерплю, а й вислухаю уважно, але ж це я. а от чому хочеться вам бути одним із цих середньостатистичних не розумію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я нікого не провокую, просто ознайомлюю бордівську громаду із результатами своєї фотодіяльності, бо знаю, що є такі, котрим це трішки цікаво.

ІМХО що є вульгарним, еротичним чи збуджуючим - кожен має вирішувати сам для себе і перш ніж написати щось, напевно, краще подумати що саме внесуть твої слова- це буде критика фотографії, чи викривання твого пгляду на життя та людей.

часто ми не помічаємо, як за найменшими рекціями, словами, фразами і т.д. можна дізнатись дуже багато цікавого про нас...

дякую всім за увагу до моїх фото. заходьте ще - далі буде не менш цікаво, це я гарантую.

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зібрались критики. Самі на модельках одружені? Чи, все ж таки, ваші жінки теж далеко не досконалі? До чого ця пафосна критика? Форма грудей не така? Сосок великий? - маячня. То є жінка, в певному образі, який подобається їй і фото8рафу. На вас усіх - їм глибо4о начхать. Жінка задоволена, фотограф отримав рекламацію. Шо не так? Хоцца покритикувати? - дик зніміть краще, виставте і чекпйте на відгуки.

Реально дістало оте тотальне обсирання, людьми, які нічого кращого просто не в змозі зняти.

Нагадало ^_^

От були б в моделі інші груди - і що? Вся увага була б на них. Але ідея, мабуть, була далеко не в них одних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чули "анекдот" про двох подруг. Якщо є 2 дівчини, то обов'язково одна з них виглядатиме симпатичніше за іншу. Бо є з чим порівняти.

Мені не сподобалося у фото нічого! Ні одяг, ні модель, ні її груди, які взагалі тоді не зрозуміло нафіга було показувати.

Самі на модельках одружені?

Ні, Олеже, не на моделях. Але, принаймні, моя дружина свої оголені недоліки на всесвітній огляд не виставляє.

Мені завжди здавалося, що фото тут для критики... Чи може так, потішити своє ЕГО? Он я який модний фотограф! Осилив фотошоп!

ок. Я можу і не писати нічого в цій темі. позор дівчат і далі....

Arrivedrci.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, недоліком може бути жир на сідницях, а у цієї дівчини груди - це її особливість, а показане для того, щоб відучувати людей від певного стереотипного мислення, що краса може бути лише в молодих дівчат, котрі мають строго певні пропорції та форми. краса взагалі поняття відносне.

до чого тут Его і фотошоп - чому ти взагалі зараз переходиш на особистості?

знаєш мені дивно часто чути - хочу зробити фото поки молода та красива. але коли запитую чи переживає дівчина що з немовляти перетворилась на 20-25 літню красуню - бачу здивовані очі, а от чому вони переживають, що з 20-25 літніх перетворяться на 35-40 і так далі 50-60 літніх людей - ось це вже проблема соціальна та психологічна.

і, на жаль, чоловіки лише підкреслюють у них ці стереотипні думки про жіночу красу.

Без образ - представлене тобою фото молодої оголеної красуні - воно близьке по красі до твоєї жінки (ніколи не бачив, напевно, її)

не знаю, але думаю, що для тебе твоя жінка не менш гарніша, чи не так?

p.s. якщо у фото для тебе нічого немає гарного - то чому ж такі дебати по ньому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, а що це за міст такий????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, а що це за міст такий????

ось тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моделі: Александр Хрущ, Алла Приходько

Візаж та зачіски: Дашунька Калеева

post-2373-0-03937500-1371331004_thumb.jp

post-2373-0-18483200-1371334957_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всего шестнадцать минут после полуночи, а какая экспрессия! красиво, чёрт побери :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки мені одразу в очі кинулася ця "пухлина"?

Фотки взагалі дуже хороші, але щось місце, обведене червоним, не "зійшлось" з моїм уявленням про анатомію

post-2135-0-08736000-1371357016_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Троха Фотожоп глюканув.................... :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого тут глюки фотошопу. М'язи ,натуральні, світло зробило свою справу )). Дякую за критику

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"криві руки" світла тра було б виправити перед нанесенням лого.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"криві руки" світла тра було б виправити перед нанесенням лого.....

ти знаєш - криві руки залиш для себе. і не світло то, додивився, просто перекачаний верхній прес, така особливість його пресу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...