Перейти до змісту

Модернізація охолодження Palit GeForce GTX 550 Ti

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Плегіат - я то думаю що вже колись ми таке бачив, коли теж був "дуже економним" і хворів цим!

Але всеодно Зараховується! Молодець!

2 Микола, пропоную, для покращення продуктивності надіти на куллер шроуд.

Опубліковано

Без образ, звісно, але краще би тебе в армію забрали... МО вже фатить тут корчити з себе такого крутецького інжініра? Дитино, тобі 18 років, ше вчитись і вчитись... А ти поводиш себе як інтелектуальний задрот, який думає шо всьо осягнув і всьо побачив...

З.І. І мо, раз в армію не взяли, то ти свого клона витреш? :) Ніпрігаділсо, однако...

Опубліковано

Та я ж написав - без образ... Просто то було моє імхо на твоє аж занаддто збільшене ЧСВ...

З.І. Но на рахунок клона я серйозно... отой , сед1990 чи як його там... сам залочиш чи помогти?

Опубліковано

Ukrainec, а в першому пості не читаємо слів? По лінках не ходимо?

Почав рити інет . Знайшов таку статтю http://www.overclock..._videokart.html Ідея сполобалася . Спочатку тут на Борді купив новий боксовий кулер від Intel Q6600

Опубліковано

Плегіат - я то думаю що вже колись ми таке бачив, коли теж був "дуже економним" і хворів цим!

Але всеодно Зараховується! Молодець!

2 Микола, пропоную, для покращення продуктивності надіти на куллер шроуд.

Дійсно , цієї статті я не бачив , керувався тим , на що дав лінк в першому повідомленні . :_12:

Ідея , звісно , не нова , просто це моя реалізація

Цо таке "шроуд" ?

Опубліковано

десь говорилось шо нормально таке нововведення збавляє градусів, навіть десь на у нас форумі було... подивись цей розділ...

Опубліковано

десь говорилось шо нормально таке нововведення збавляє градусів, навіть десь на у нас форумі було... подивись цей розділ...

Точно! Писали про це тут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...