Перейти до змісту

На Львівщині перекинулися 11 вагонів із жовтим фосфором

max

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Zed

Як мені сказали ближче до ранку. Цікаво які мають бути симптоми і наслідки.

симптомы - с самого начала жжение слизистых. основная масса фигни оседает в носоглотке, легким легче, потом, когда слизистая умерла - сильно болит горло. ну а последствия - язвы незаживающие носоглотки. Маман уже 15 лет не работает на этом производстве, но раз в 2 года ездит в больницу на процедуры - ей замораживают обпеченные участки горла чтобы снять оттуда эти воспаления, или как оно там называется.

ЗЫ. это как происходит при попадании газообразного хлора вдыхательные пути. оксид фосфора тоже очень химически активная штука, к тому же очень жадно впитывает влагу.

• Відповідей 377
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

А никто из вас не думал, что вы себе внушаете всю эту хрень с жжением в горле и пр.? И чем дальше, тем больше вы будете находить у себя симптомов отравления :smile-zachot:

Маньяки, блин :ok:

Опубліковано

Я дивився на 1+1 фільм "Суцільні неприємності", додивившись до кінця пішов до комп'ютера, посидів НЕТі і пішов на балкон подихати повітрям перед сном. Це вже було близько 3-ї. Звичайно, помітив туман, який красиво освітлювався ліхтарями і стелився дуже низько. Ніякого характерного часникового запаху не чув (чи оксиди не так пахнуть?).

Навіть якщо це і була та сама зло**уча хмара то симптомів не помічаю на собі. В новинах сказали, що вона вже осідала на горохівщині і продовжує свій рух. Особисто вважаю, що більшість симтомів і підозр виникли у населення вже після того, як його було поінформовано. Небо таке як і завжди і вгадувати осіло воно в Луцьку чи ні можна буде лише вночі, глянувши чи світяться органи і земля.

ЗІ. Гуляти на вулицю не пішов через власну цікавіть, що ще скажуть. От і сиджу читаю все по темі, що під руку попадає.

Опубліковано

народ, кароч скажу вам з достовірних джерел. це правда і це знає все найвище управління країни. ітак - сенсація!:

Діда Мороза НЕ ІСНУЄ!

Опубліковано

народ :smile-zachot:

я вам из Крыма скажу так: вы газированные воды пили?

тогдда срочно к врачам на стол удалять желудок, печень и лобную часть мозга! ибо карбоновая кислота(о загнул) схавоет ваш МОСК...

а ортофосфорная - она сцуко сильней,чем карбоновая... и падет с осадками на ваш опять таки МОСК! ... правда она слабее уксусной, но кожа слезет, у загорающих точно!!!!

:ok:

ЗЫ всем превед :)

Опубліковано

Може не втему. але здогадуюсь з цим пов'язано. В лайфі зараз вже 15 хвилин пробиваюсь. Набирає, одразу каже неуспішний дзвінок, одразу жму повтор і так вищезгадані 15 хв. На інших телефонах аналогічно. Думаю, люди обговорюють куди ховатись.

Опубліковано

Це просто Лайф. Друзі на лайфі сидять завжди таким мучаться!

До них недозвонитись, непоспілкуватись!!!

Опубліковано

Сьогодні закрили, сам бачив! Зранку було відкрито через один контейнер потім взагалі закрили. На рахунок завтра - незнаю!

Опубліковано
народ :smile-zachot:

я вам из Крыма скажу так: вы газированные воды пили?

тогдда срочно к врачам на стол удалять желудок, печень и лобную часть мозга! ибо карбоновая кислота(о загнул) схавоет ваш МОСК...

а ортофосфорная - она сцуко сильней,чем карбоновая... и падет с осадками на ваш опять таки МОСК! ... правда она слабее уксусной, но кожа слезет, у загорающих точно!!!!

:ok:

ЗЫ всем превед :)

А в моїй улюбленій кока-колі ця кислота є. Сидячи за компом всушив її сьогодні майже два літра :)

Опубліковано
Сьогодні закрили, сам бачив! Зранку було відкрито через один контейнер потім взагалі закрили. На рахунок завтра - незнаю!

дійсно, контейнери були відкриті через 1-2.

Опубліковано
Це просто Лайф. Друзі на лайфі сидять завжди таким мучаться!

До них недозвонитись, непоспілкуватись!!!

Ги, як прийшло, так і пройшло. В мене вже таких глюків давно не спостерігалось.

Опубліковано
А в моїй улюбленій кока-колі ця кислота є. Сидячи за компом всушив її сьогодні майже два літра :)

А в кока-колі і без того всякої гадості вистачає :)

Опубліковано
дійсно, контейнери були відкриті через 1-2.

Ще вночі не всі знали, та і зранку думаю ні.

У базарників бувають дні, що починають приходити пізно, якимось фосфором їх не злякати.

Опубліковано

Бесконечно можно делать три вещи: смотреть на огонь, глядеть на воду и стирать с рук "Фосфор"

Опубліковано

А в кока-колі і без того всякої гадості вистачає :)

:) будеш її і далі такими темпами пити, то що там тобі вже боятись якогось там фосфору.

P.S.Колись доводилось працювати на виробнитстві газованої води.

Опубліковано

Карочє, якшо паніка буде продовжуватись, у всіх нас є шанс тупо задихнутися в рідній хаті від нестачі кисню :)

Опубліковано

Спілкувався з однією "хімичкою иіз Росії".

Росказав їй нашу ситуацію, ось що вона мені сказала:

Milen (21:42:07 17/07/2007)

У вас судя по всему утечка самого опасного фосфора.который очень способен вступать в реакции со всем чем можно что есть в атмосфере.

Особенно с водяным паром.при этом образуются едкие вещества.и зону риска скорее

Milen (21:43:02 17/07/2007)

Всего определили так чтобы весь город не разбежался

Milen (21:43:40 17/07/2007)

Да.я так думаю,

Ты молодой, подумай о переезде.

Milen (21:44:08 17/07/2007)

Может в другой город учится пойти, что нть еще подумать . . .

Опубліковано

Щойно почав дивитись новини (спеціально по цій темі) на каналі "чесних" новин (5 канал). То роздратувало через хв 5-6. Коли нашому віце-прем'єр-міністру Кузьмуку задають питання про шкідливість фосфору, як будуть утилізувати, і т.д., то відповідь почалась так : "Ну фосфор є фосфор, це є дуже шкідлива речовина ", і далі в тому ж дусі масла масляного (ну прям картина "студент двійошник на екзамені" ).

В нас є велика проблема влада ніколи не говорить правду, вот і догадуємся з інтернету все. А в неті сайтів багато, вот і думки у всіх різні.

Моя думка така, що саме страшне ми пережили сьогодні вночі, коли ця хмара дійсно була в Луцьку, тільки ми про це не знали. Можливо сьогодні вночі також щось буде, адже пожежа вдень ще була ( а може і ще є).

Тож позакривайте всі вікна, і до завтра. Завтра нас чекають нові топіки та пости :)

Опубліковано

Ursa правильно заметил, у нас резко появлються симптомы когда мы слышим про страшные последствия отравления. :)

Но в любом случае нужно на все смотреть здравым умом и с осторожностью относиться к тому что говорят по по новостям. Переключая каналы, заметил, что на каждом из них в новостях говорят свое. Все говорят про аварию и все показывают одни и те же кадры, каторые сняли МЧС, но потом начинаються разногласия: одни говорят что пожар потушили и угрозы нету; другие говорят, что пожар не потушили и неизвестно когда потушат; третие говорят что пожар потушили, но поскольку это пена, она может временно сдержать опасность; четвертые говорят что цистерны еще дымят..... Вобщем каждый говорит свою правду... Так что осторожно относимся к поданой нам информации и здраво ее оцениваем!!!

Опубліковано

McLaren правильно сказав! Хто постарше, згадайте Чорнобиль!!! Коли сказали що все серйозно, що це не навчання що відбулась така трагедія? Хтось дасть мені відповідь на це питання?

Опубліковано
Моя думка така, що саме страшне ми пережили сьогодні вночі, коли ця хмара дійсно була в Луцьку, тільки ми про це не знали. Можливо сьогодні вночі також щось буде, адже пожежа вдень ще була ( а може і ще є).

моя думка така - шо не було ніякої хмари.

Я покурил немного фотки с места пожара и пришел к выводу что это облако далеко не может уйти. дым не уходит вверх как от обычного костра, а уходя вверх тут же оседает и стелется понад землей. 100 км такой туче пройти за ночь очень проблематично, а если и пройдет то в концентрации приемлемой для жизни.

налегаем на молочко, шановні, дідовський метод завжди працював

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...