Перейти до змісту

Помилково сплачені гроші за мобільний зв"язок можна повернути

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пригадую деякий час тому хтось з форумчан бідкався, що помилився і замість поповнення рахунку власного мобільного телефону сплатив гроші на чужий. Здається вихід з цієї ситуації є.

Сьогодні був свідком як чоловік у відділенні Приватбанку писав заяву і йому пообіцяли повернути помиклово сплачені гроші. Як сказала консультант у банку, існує можливість вернути гроші. Правда процедура не дуже проста. Вона радила спершу спробувати домовитися з тим, на чий рахунок помилково пішли гроші. В іншому разі необхідно писати заяву. В строк до двох тижнів банк розглядає заяву і повертає гроші. Наскільки я зрозумів, це можливе у випадку перерахування коштів з картки Приватбанку. Найпростіше ця операція відбувається щодо абонентів МТС.

Бажаю усім бути уважними і не помилятися.

Опубліковано

Пригадую деякий час тому хтось з форумчан бідкався, що помилився і замість поповнення рахунку власного мобільного телефону сплатив гроші на чужий. Здається вихід з цієї ситуації є.

Сьогодні був свідком як чоловік у відділенні Приватбанку писав заяву і йому пообіцяли повернути помиклово сплачені гроші. Як сказала консультант у банку, існує можливість вернути гроші. Правда процедура не дуже проста. Вона радила спершу спробувати домовитися з тим, на чий рахунок помилково пішли гроші. В іншому разі необхідно писати заяву. В строк до двох тижнів банк розглядає заяву і повертає гроші. Наскільки я зрозумів, це можливе у випадку перерахування коштів з картки Приватбанку. Найпростіше ця операція відбувається щодо абонентів МТС.

Бажаю усім бути уважними і не помилятися.

Так, це можливо, як колишній працівник компанії МТС можу ска3ати, всі кошти, які помилково були направлені на інші номери повертаються, але при собі потрібно мати квитанцію про сплату, обов*я3ково! Потім пишеться 3аява! Якщо це айбокс, то це справа 4 - 5 днів! Кошти, які помилково сплатила людина, повертаються на вка3аний нею номер у 3аяві, АЛЕ! Якщо особа сплатила кошти, наприклад 30 чи 80 грн на отримання бе3коштвних хвилин, то після повернення коштів, акція не активуеться, оскільки такий вид повернення вважаеться як перека3 грошей на номер!!! А при перека3і 3 номера на номер акції не активуються! Прикро!

Також, якщо 3ажувало купюру, або апарат прийняв а на табло це не відобра3илося, тобто 3жер купюру, також повертаються гроші після інкасації апарату!

Будьте Уважні, адже геморой нікому непотрібен!

Опубліковано

Неодноразово знайомим приходили чужі гроші на рахунок а потім зникали. Достатньо лише зберегти скретч-картку або чек з кешомату до факту правильного потрапляння грошей.

При чому сам стикався з поповненням чужого телефону, у підтримці попросили відправити їм факс із чеком з кешомату, гроші потрапили на мій рахунок за 2-3 дні.

Опубліковано
Також, якщо 3ажувало купюру, або апарат прийняв а на табло це не відобра3илося, тобто 3жер купюру, також повертаються гроші після інкасації апарату!

Тому не будьте дятлама, не пхайте купюр на червоне світло купюроприймача, а якщо вже пхаєте, то переходьте автодорогу теж на червоне.

Опубліковано

у підтримці попросили відправити їм факс із чеком з кешомату

Факс? Якась підтримка печерна.

Опубліковано

у підтримці попросили відправити їм факс із чеком з кешомату

Факс? Якась підтримка печерна.

Чому ж ? Факсокопія - це копія документи на ряду із ксерокопією. Яка засвідчує реальність документу. там жеж є ІД документа, серійний номер і т.д.

По якому можна вичислити.

Опубліковано

Чому ж ? Факсокопія - це копія документи на ряду із ксерокопією. Яка засвідчує реальність документу. там жеж є ІД документа, серійний номер і т.д.

Що мені заважає відфотошопити документ, роздрукувати та надіслати факсом?

Або навіть не друкувати, а одразу через модем надіслати.

Носяться з тими факсами, бо тьоті з мегадосвідом дуже важко освоїти електронну пошту.

Опубліковано
Що мені заважає відфотошопити документ,
те, що на твому документі може бути не існуючий номер чи ІД. І т.д.

Тим паче, факс є у кожного, власне, як і електронка, але зачасту, поки продиктуєш електронку (S, как доллар, С - сырожа...) не факт, що правильно. А цифри є цифри, і майже завжди 0-800 і т.д. зазначаються скрізь.

тьоті з мегадосвідом дуже важко освоїти електронну пошту.
- це окреме питання :)
Опубліковано

Що мені заважає відфотошопити документ, роздрукувати та надіслати факсом?

Або навіть не друкувати, а одразу через модем надіслати.

Носяться з тими факсами, бо тьоті з мегадосвідом дуже важко освоїти електронну пошту.

Це неможливо! Оскліки кожна квитанція мае свій порядковий номер, при скануванні якого випливае така інформація як дата та час 3дійснення трансакції, сумма, номер отримувача, номер кассового апарату! Ця інфа 3віряеться 3 інфою апарату, по якому була проплата! Так що це дуже дуже важко підробить! Але е варіант, люд, які викидають квитанції ,,,,,,,,,,,, , але я Вам цього не ка3ав! ))))))))

Опубліковано

Та причому тут дати, час і номери квитанції.

Я кажу про те що факс абсолютно нічим не кращий за електронну пошту.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...