Перейти до змісту

Про москалів, наболіше....

nataliya

Рекомендовані повідомлення

якось ніколи не розумів памороків, які кричать в WoT "Слава Україні!", знаючи що там з 30 танкістів сидить 18 москалів... НАФІГА ??? поясніть ? може я якось відстав в проявах любові до своєї Батьківщини ?

Звичайнісінький тролінг москалів.

nataliya, в описаному вами випадку крім інших також проявляється стадний інстинкт, якщо один лідер колективу починає когось принижувати - всі інші також мусять принижувати, інакше будуть принижені самі.

Чому на національному грунті? Недостаток культури, виховання - навряд там діти простих смертних - вони зазвичай обділені батьківським теплом і виростають циніками. Це й же недостаток культури не дозволяє "підніматися" в очах інших не принизивши слабшого.

Можете мені не вірити, але звичайний росіянин якщо його відокремити від стада - нормальна і приємна людина, таких ви ще знайдете серед тих, в кого немає потреби комусь доводити що він кращий. Тому якщо вам здається що всередині Росії ведеться кампанія проти України - ви помиляєтесь, звичайним росіянам вона нафіг не здалася.

А слова "хохол" взагалі цураються люди з комплексом меншовартості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

а якщо діти в пісочніці заберуть прапорець і поламають, і штовхнуть вашу дитину, це теж буде напад на вашу дитину, бо він щирий українець?

Пані, як ви не зрозумієте, це ДІТИ. Їм притаманне знущатись над дітьми які поводять себе не так як всі. А ваш син просто давав їм привід.

В інших сім'ях знущаються, бо дитина окуляри носить, ще в інших, бо фамілія смішна, або шипилявить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kusya, вважаю, що це твоє припущення, бо інших даних з-за чого дитину ображали - немає.

Крім того, в листі, який виклала ТС, німецька сторона, в принципі, визнає, що факт расистських дій - був.

Про свого сина скажу. Цього року він з друзями був в Болгарії. Якраз в період проведення Євро-2012. Він мені казав, що на балконі свого номеру вони з хлопцями повісили український прапор. Діла до них ніхто не мав. Хоча в отелі, з його слів, росіян було дуже багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2008 р в Криму в настільний теніс грають підлітки років 13. Заходить мова про політику і юний росіянин безапеляційно заявляє,, Ющенко ,гніломордий урод,,Його старша сестра пробує згладити ситуацію.

Чи уявляєте ситуацію. коли б українська дитина так заявляла в Росії про діючого президента?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вважаю що це твоє припущення а в листі нема визнання факту :-P
Ти Kusya? Чи вирішив, що я твою половинку образив?

Так, в листі немає прямого визнання, але немає і заперечення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не узагальнюйте всіх і все.

Фактів можна купу навести. Якщо людина адекватна, то неважливо якої вона національності.

В мене товариш з Москви взагалі за ФК "Волинь" вболіває.

Що, в нас не так само? Вийдіть в дворики де є альтанка десь після 23:00.

Тут швидше не до національної свідомості докопались, а до "одних плюсів".

Ну не любить в нас основна маса коли людина веде себе виховано, не смітить, не матюкається, не курить, має трошки довше волосся, чи бороду, чи носить нестандартний одяг. Одним словом, якщо якось відрізняється

І тут вибір або стати таким же, або не стати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти заговорив про припущення - я навів діаметрально протилежне припущення - і усьо лист - типова відмазка - расизму не знайдуть. і навіть більше - расизму не знайдуть навіть, якщо він і був. просто гумбольту расизм не потрібен.
Так і я про те.
а що просто так не можна написати репліку? обов'язково бути кусею? чи обов'язково її ображати?
Це як результат на твої реагування щодо цього в інших темах. )))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да, а росіяне "принуждают к миру". Все їм американська слава не дає життя та спокою. ))))

але ти ж не можеш не знати, що цей "расизм" надзвичайно складно довести,

Погоджуюсь.

як, зрештою, і те, що варто тільки комусь трохи притиснути яйця, так відразу починається "переслідування за національною ознакою", "утиски свободи слова", "релігійна нетерпимість" і всяке таке інше, навіть якщо підстави до оцього притиснення яєць - залізобетонні і нічого спільного із цим всім не мають
Теж вірно. Але одним (кримінальним) легко прикрити інше (політичне, релігійне, національне і т.д. і т.п.), як показує історія.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Кавказі воду хто мутив/мутить? Вова Пу чи знову ж ті самі США?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ті і ті гєополітіка-с...
Те саме і про Грузію можна сказати. А Кавказ - це 1) "бабки": торгівля зброєю та людьми, наркотики, федеральні дотації та субвенції; 2) ілюзорність боротьби ВВП і к. з терористами.

Зрештою, як розказував мені один росіянин, який проживає за МКАДом: "Таких, как я - с рязанской мордой, скоро останется в матушке-России немного. Будут одни китайцы и кавказцы".

Ну, почекаємо... )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Кавказі воду хто мутив/мутить? Вова Пу чи знову ж ті самі США?

Згадайте з чого там взагалі почалось. Про Дудаєва, про Басаєва, про Хоттаба, про Буддьоновськ, про висаджені в повітря будинки, про Бєслан.

А росіяни різні, й так само як і українці. Й по декільої особах немає чого судити за всю країну. Тим більше що то підлітки, в яких вітер у голові гуляє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kusya, вважаю, що це твоє припущення, бо інших даних з-за чого дитину ображали - немає.

Крім того, в листі, який виклала ТС, німецька сторона, в принципі, визнає, що факт расистських дій - був.

Про свого сина скажу. Цього року він з друзями був в Болгарії. Якраз в період проведення Євро-2012. Він мені казав, що на балконі свого номеру вони з хлопцями повісили український прапор. Діла до них ніхто не мав. Хоча в отелі, з його слів, росіян було дуже багато.

а я вважаю що це твоє припущення :)

а в листі нема визнання факту :-P

man muss sehr gut Deutsch kennen um alles zu verstehen....

Нічого абсолютно не маю проти Росії. Маю друзів росіян. це адекватні люди. Питання не в випадку, а в передумові. Якщо син бачить батька, що викинув недопалок через вікно; чи маму, яка поза очі говорить, що класний керівник буде мовчати, бо йому гроші плачено...

Ми є прикладом наших дітей. Тому розумію, що ті недолітки самими такі не стали! От в чому основна проблема!

Наша вихователька в садочку казала: "Я знаю про ваші сімї таке, що ви не можете уявити."

Діти все відтворюють. Для тих, хто власних дітей на має - то не зрозуміло. Не дуже вірю в генетику, вірю в виховання.

Все не про те. Мені болить факт наруги над державною символікою іншої країни, факт неповаги до іншої національності. Виродки є всюди. Але хочеться щоб їх було поменше. Все інше просто балаканина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nd_, от скажи, друже, коли ті кацарилі уєб@ни у 2007 р. у нашій же країні знищили наш герб на Говерлі тобі було пофіг? чи це теж діти у пісочниці бавились і їм теж давали привід так поводитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nd_, от скажи, друже, коли ті кацарилі уєб@ни у 2007 р. у нашій же країні знищили наш герб на Говерлі тобі було пофіг? чи це теж діти у пісочниці бавились і їм теж давали привід так поводитись?

Такі самі як і ті, що стіни в нас свастиками розмальовують, малюють на стінах символіку футбольних клубів, як наприклад вболівальники Карпат малюють зеленою фарбою антиволинські лозунги, наші це закреслюють, малюють зверху щось своє. А в результати стіни загаджують і ті і інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от не розумiю вас ТС, чому ви дивуетесь ? Ви доросла людина, маючи дiтей, всiх росiян пiд одну гребiнку, в заголовку теми як назвали ?Москалями. Чи може ви вважаете це слово приемним та лагiдним по вiдношенню до росiян ? То чому ви дивуетесь тупостi й агрессивностi пiдлiткiв, у яких та тупiсть та агрессивнiст iнтернацiональна й вiкова, просто в деяких вона так i не проходить з вiком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Россия всегда будет круче и сильнее Украины.Не потому что земель и природных ресурсов больше,а потому что руководство мудрее.Путин сказал:Мочить в сортирах,значит мочить.

Утопили Курск со всем экипажем- Путин сказал два слова: Она утонула. Убили газом на Дубровке сотни зрителей-Путин сказал:Иначе было нельзя.А Россия то живëт дальше,время всë стирает из памяти народа (кроме родных и близких погибших).

И Путин сейчас в масле, и уходить не собирается.

А у нас руководство? Кравчук из СССРа выполз,но там так и остался.Кучма дерибанил всë,что под руками было, времена такие тогда настали.Ющенко,выпив с фронтовиками водки,при сотнях камер лично садится за руль и уезжает,типо он такой же славный и простой парень, как и весь народ.Януковича жена позорит,венки падают,двери сами закрываются перед ним на оф.церемониях...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, ну якщо для Вас це показник мудрості керівництва, то, вибачте, від коментарів я утримаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

млін, не думав що Гетто, підтримаю колись :)

можливо він троха не так описав. Перефразую

Россия всегда будет круче и сильнее Украины.Не потому что земель и природных ресурсов больше,а потому что...

...влада Росії точно знає що немає країни скажімо без історії - будь ласка, вкрали в України (якій вона не потрібна) і 20 років вливають бабло в книжки, навчальні програми, фільми - всі вже точно знають що Київ до Русі ніякого відношення не має.

...влада Росії дуже хоче територію України і .... 20 років вливає бабло в книжки, навчальні програми, фільми, наших політиків - мля, вже і половина українців точно знає що ми живемо на Уокраїні Росіїї.

...влада Росії не хоче всього і зразу - вона поступово наступає і жодного ходу ще не програла.

...Курск, вибухи, тероризм ? Вся машина працює щоб жителі не заморочувалися - і всі щасливі, окрім тих хто постраждав - но їх мало.

а відносно нас... ну мля, тут ви і самі все знаєте... з точністю до навпаки... нажаль

Лишається надіятися що не назавжди - бо ми все ж таки щось з цим зробимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання не в випадку, а в передумові. Якщо син бачить батька, що викинув недопалок через вікно; чи маму, яка поза очі говорить, що класний керівник буде мовчати, бо йому гроші плачено...

То до чого тут москалі? Сусід (образно) ТС так не робить?

Колись в глухому дитинстві відпочивав у таборі "Хвиля" на Пісочному в Старовижівському районі. Зі мною відпочивали група моїх однолітків з села Прилісне Маневицького району і один з сусіднього села Галузія. Так ті хто з Прилісного так і називали того одного - Галузієць. І відповідно кепкували. Расизм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бле@ть,яка ж тема непотрібна.

Ні,ТС,Ваше обурення,як мами можна зрозуміти.Навіть більше,я підтримую Вас І Вашого сина.В душі є таким самим УКРАЇНЦЕМ! Це пусте,що зараз країна і її керовники недолугі.Хабарники і б"юрократи.Я живу минулим цієї країни.Живу тим,чим тоді мріяли і кров"ю добивалися.Добивалися тоді,коли навіть кордонів теперішньої України не було.Горджуся минулим: Хмельницьким,Холодним Яром,Шухевичем і т.д. Але це моє,особисте.Нікому не нав"язує,але прислухаюся до думок інших.Роблю свої,собі висновки.

Ви правильно виховуєте свою дитину і з нього буде ЛЮДИНА! Потрібно починати з себе.

"Любіть Україну,всім серцем любіть..." (с)

ЗЮ. Нікому, нічого особистого.І взагалі,закрити б цей холівар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попкорн є?

П.С. Вам немає чим толком зайнятися? Глобально - "триндьож" тут нічого не змінить.

Локально - всі залишаться при своїй думці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого абсолютно не маю проти Росії. Маю друзів росіян. це адекватні люди.

З початку:

У всіх іноземних таборах купа росіян...Їх завжди більше. Вони не кусають поодинці. Вони вибирають слабшого, меншого, не захищеного. Це стадо (не путайте з організованою стаєю,така форма притаманна організованим злочинним угрупуванням)...росіяни не поважають нікого.

:0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чьот якось мені всі подібні розмови нагадали ситуацію на цьогорічному "Бандерштаті". Хрєн би стільки народу взнало про комсомол і неофашизм з листівок, але високоінтелектуальні ведучі прочитали їх в мікрофон для всіх...

може пора забити болт на москалів чи інших неопнятних ворогів і просто жити нормально, дбаючи за своїм, виховуючи і в собі і в дітях любов до свого. Треба ж нам якось навчитися гордитися тим що ми принаймні кимось були і надіюся будемо. Тим що ми не зникли в віках як багато народів світу.

Дивися з часом і інші повірять що ми чогось варті.

P.S.: не треба намагатися спасти чи перевиховати всіх. Якщо кожен наведе лад в своїй сім"ї - буде в нас все добре.

P.P.S.: Тих хто не хоче наводити лад в себе вдома - чємодан, вокзал... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивіться і скажіть, це тільки про Америку?

http://www.youtube.com/watch?v=yL8iAMAcNZk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...