Dream Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:10 #3 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:10 Це тут заради аудіо-доріжки чи заради слайд-шоу? сюди не треба ту тему псувати ЦИМ.
SanyaTT Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:16 Автор #4 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:16 Це тут заради аудіо-доріжки чи заради слайд-шоу? сюди не треба ту тему псувати ЦИМ. Гандон, ти ж мене сам провоцируєш в кожній темі!!! згинь падлюко!
Dream Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:18 #5 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:18 Це тут заради аудіо-доріжки чи заради слайд-шоу? сюди не треба ту тему псувати ЦИМ. Гандон, ти ж мене сам провоцируєш в кожній темі!!! згинь падлюко! Хто тебе провокує? Поки ти не почав мене ображати, я тебе і не бачив. Твій язык тебе самого провокує.
SanyaTT Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:19 Автор #6 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:19 Це тут заради аудіо-доріжки чи заради слайд-шоу? сюди не треба ту тему псувати ЦИМ. Гандон, ти ж мене сам провоцируєш в кожній темі!!! згинь падлюко! Хто тебе провокує? Твій язык тебе самого провокує. Чого ти лізиш в кожну мою тему і ляпаєш, тобі не подобається не пиши і не провокуй!!!
Dream Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:23 #7 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:23 SanyaTT, Якщо ти не хочеш читати інші думки, то створюй теми мертвонародженими.Чого ти лізиш в кожну мою тему"в твої теми"? Це ти про про Жданова? Це там де чувак їздить по расєйській глубінці і агітує проти білла гейтса, джеймса бонда і Ко? LOL
SanyaTT Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:24 Автор #8 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:24 SanyaTT, Якщо ти не хочеш читати інші думки, то створюй теми мертвонародженими. Це ти свою думку так пишеш? Це тут заради аудіо-доріжки чи заради слайд-шоу? сюди не треба ту тему псувати ЦИМ. Чи ти себе щитаєш шибко умним??? Давай зустрінемося, на каву сходимо?
Dream Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:25 #9 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:25 Давай зустрінемося, на каву сходимо? ще один... ))
SanyaTT Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:28 Автор #10 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:28 SanyaTT, Якщо ти не хочеш читати інші думки, то створюй теми мертвонародженими.Чого ти лізиш в кожну мою тему"в твої теми"? Це ти про про Жданова? Це там де чувак їздить по расєйській глубінці і агітує проти білла гейтса, джеймса бонда і Ко? LOLНу да, лучше ж твою тему про розміри пенісу обговорювати ГИ-ГИДавай зустрінемося, на каву сходимо? ще один... ))Чого сциш?? просто поспілкуємося, ти мені свої погляди розкажеш про Жданова, я тобі свої!!!
Гетто Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:30 #11 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:30 о бл#ть ! по моему это тот, навечно забаненный Женей.может я и ошибаюсь, но всë равно жить ему тут не долго.
Dream Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:31 #12 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:31 SanyaTT, Якщо ти не хочеш читати інші думки, то створюй теми мертвонародженими. Чого ти лізиш в кожну мою тему"в твої теми"? Це ти про про Жданова? Це там де чувак їздить по расєйській глубінці і агітує проти білла гейтса, джеймса бонда і Ко? LOL Ну да, лучше ж твою тему про розміри пенісу обговорювати ГИ-ГИ а ти прогосував, правда ж? =) Давай зустрінемося, на каву сходимо? ще один... )) Чого сциш?? просто поспілкуємося, ти мені свої погляди розкажеш про Жданова, я тобі свої!!! Мій інтерес до Жданова не вийшов далі твоєї мертвонародженої теми. А до тебе інтересу взагалі ніколи не було. За сим відкланююсь до вечора
SanyaTT Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:33 Автор #13 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:33 о бл#ть ! по моему это тот, навечно забаненный Женей.может я и ошибаюсь, но всë равно жить ему тут не долго.Ти вообще зуби встав нормальні і побрийся урод!Ти в зеркало на себе дивишся як в люди йти, який ти вчора в соло прийшов паморок ти!!!
jack74 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:33 #14 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:33 SanyaTT, хлопче, перехідний вік пройде, але не нароби собі шишок.Тебе вразив якийсь кліп, чи промова нового "психолога натовпу", і тебе пре поділитись з іншими? Буває. Але й будь готовий до того, що багато хто вже це бачив, чув, пройшов, прожив... І будь готовий до того, щось також і по інакшому сприйняв те, що тобі здалось глобальним і еврічним (від слова "евріка")Агресивність ніколи не робила користі.
difoto Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:33 #15 Опубліковано 4 Серпня, 2012 в 09:33 Всьо, зачиняєм. SanyaTT уходе в РО за образи учасників і , частково, за перетворення борди на власний вкантактік.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.