Volyniaka Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 11:50 Поділитися #3976 Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 11:50 Было бы очень символично, если бы автор фильма о плоской Земле получил бы не "ТЭФИ", а "Золотой глобус". © ibigdan 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 4 Листопада, 2017 в 22:13 Поділитися #3977 Опубліковано 4 Листопада, 2017 в 22:13 В одній адвокатській конторі на стіні висить картина, яка точно відображає сутність даної професії: двоє чоловіків сперечаються, кому належить корова, один тягне її за роги, інший - за хвіст, а адвокат в цей час спокійно доїть цю саму корову. 1 1 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 6 Листопада, 2017 в 13:21 Поділитися #3978 Опубліковано 6 Листопада, 2017 в 13:21 В зависимости от стоимости напитка, который вы употребляли - у вас либо бодун и перегар, либо мигрень и амбре. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 20:01 Поділитися #3979 Опубліковано 8 Листопада, 2017 в 20:01 Стоять на українсько-польському кордоні українські автолюбителі. Затор розтягнувся на кілометри два. Поляки повільно, з небажанням пропускають машини, і один українець, не витримуючи, підходить до польського митника і каже йому: – Прошу пана, чи пан знає коли німці на Польщу напали? – Так у 1939 році. – А чи пан знає коли німці на СРСР напали? – Так у 1941 році. – А чи пан знає де, що вони цих 2 роки робили? – Ні, не знаю! – А вони на польській митниці оформлялися! 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 10 Листопада, 2017 в 07:04 Поділитися #3980 Опубліковано 10 Листопада, 2017 в 07:04 — Мы, естественно, те еще идиоты, но это не мешает нам! — Не мешает вам что? — Это. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 10 Листопада, 2017 в 08:09 Поділитися #3981 Опубліковано 10 Листопада, 2017 в 08:09 — Яка красива пара, — сказав Петро, роздивляючись цицьки Марусі. 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 12 Листопада, 2017 в 16:13 Поділитися #3982 Опубліковано 12 Листопада, 2017 в 16:13 Я не виспaвся не тому, що якась п'яна сволота під моїм вікном пісні співала. А тому, що я, блін, знaв словa пісень і подумки підспівував. ********* Село. Вечір. Під хатою на лавці сидять мати з донькою. Мама каже доньці: – Я тобі казала що всі хлопці однакові? Донька понуривши голову: – Казали… – Я тобі казала, що їм всім одного треба? – Казали… – Я тобі казала впиратися? Ти впиралася? – Та впиралася я… – Та як же ти впиралася?! – Та як-як? Головою в хату… ********* Секретар стукає до Бога в кабінет, каже: - До Вас атеїсти прийшли. А Бог махає на нього рукою: - А ти скажи їм, що мене нема! ********* Вчора їздила на техогляд, зрозуміла, що кожне слово "єпаааать!", вимовлене майстром, збільшує вартість ремонту на 500 гривень. 6 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 13 Листопада, 2017 в 19:21 Поділитися #3983 Опубліковано 13 Листопада, 2017 в 19:21 Молода гуцулка завагітніла та й пішла до гінеколога – вперше у житті. Заходить до лікаря і так несміливо починає: – Мій чоловік хотів би знати… – А но! – перебиває лікар. – Та те запитання мені часто ставлять. Сексом до восьмого місяця можна займатись без проблем. А вона: – Та нє, лікарю! Мій чоловік хотів би знати… тут зима настала, чи можна мені дрова рубати? 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 13 Листопада, 2017 в 20:21 Поділитися #3984 Опубліковано 13 Листопада, 2017 в 20:21 У тебе шість цукерок, якщо я одну попрошу,скільки залишиться? -Шість. -Кохана, треба ж допомагати людям в біді. - Ні ,я не піду зтобою в ліс труп закопувати. Ну і запити жу вас, сказала база даних і зависла. 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 08:45 Поділитися #3985 Опубліковано 14 Листопада, 2017 в 08:45 — Какое ваше любимое печатное издание? — Деньги. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 21 Листопада, 2017 в 09:02 Поділитися #3986 Опубліковано 21 Листопада, 2017 в 09:02 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 21 Листопада, 2017 в 15:10 Поділитися #3987 Опубліковано 21 Листопада, 2017 в 15:10 — А в мене скоро братик буде! — Звідки ти знаєш? — Минулого разу мама в лікарні лежала — сестричка з’явилась, а тепер тато в лікарні лежить! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 21 Листопада, 2017 в 16:54 Поділитися #3988 Опубліковано 21 Листопада, 2017 в 16:54 Лікарю, замістьтого щоб вилікувати мене, Ви весь час жартуєте про моє безсоння? -Бо це весело. І багато ще у Вас таких жартів? -Вам і не снилось. Деяких жінок,якби вони були супергероями, звали б Суперсука. А бємось на заклад в S 65466765 що ви не прочитали це число. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 22 Листопада, 2017 в 06:17 Поділитися #3989 Опубліковано 22 Листопада, 2017 в 06:17 - Знаєш, що у мене на тебе стоїть? - Це типу комплімент, чи що? - Це типу мелодія на мобілці, збоченка ти моя. *************** - Мамо, цей не вдячний знову не хоче їсти гречку! - Доню, а ти розкажи як ти старалася коли її варила! - ВАРИЛА ??? Так її ще варити треба ??? *************** Коли мій чоловік почав оплачувати мій манікюр, то почав плакати разом зі мною, коли я ламаю нігтя. *************** Підходжу до автостоянки і очам не вірю - блондинка заливає масло в двигун! Підходжу ближче - а ні, все в порядку - масло заливає в бачок омивача. 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 23 Листопада, 2017 в 11:05 Поділитися #3990 Опубліковано 23 Листопада, 2017 в 11:05 Ребята, просить у мамы деньги - это не "фриланс"! *** — Здравствуйте, это клуб людей с резкими перепадами настроения? — Да, рады вас приветствовать отсюда нахер. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 23 Листопада, 2017 в 18:45 Поділитися #3991 Опубліковано 23 Листопада, 2017 в 18:45 Знайшов українець чарівну лампу. Потер її як годиться, вилізає звідти джин. бачить українця, кривиться і каже: – Ой, українець… Ви так багато всього завжди хочете! Запам’ятай – три бажання і все! Зрозумів? Українець каже, що звичайно, все зрозуміло. Джин: – Ну тоді давай загадуй перше бажання. Українець подумав, подумав і каже: – А давай по п’ятдесят! Так би мовити за знайомство. Джин виконав, випили, посиділи, поговорили про погоду. Джин: – Давай друге бажання! Українець: – А давай ще по п’ятдесят – за бажання! Знову випили, посиділи, покурили, поговорили про вибори. – Ну давай третє бажання! – каже нарешті джин. – Та давай ще по п’ятдесят, де ж то годиться, щоб по два пити. Випили по третій, посиділи, пожалілись на свої проблеми. Джин каже: – Ну, три бажання я виконав, бувай. І заліз в лампу. Українець закурив люльку, сидить, відпочиває. Проходить хвилини дві, з лампи показується голова джина: – Чуєш, а може ще по п’ятдесят?.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 11:45 Поділитися #3992 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 11:45 Больше всего черную пятницу ждал Робинзон Крузо. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 26 Листопада, 2017 в 00:39 Поділитися #3993 Опубліковано 26 Листопада, 2017 в 00:39 Приходить один чоловік на консультацію до психіатра з приводу своєї дружини. Лікар каже: – Розкажіть, будь ласка, від чого збожеволіла ваша дружина? – Ой, лікарю, ми минулого року поїхали в Альпи покататися на лижах. І, знаєте, там дуже сильне ехо, а моя дружина звикла, що останнє слово має бути за нею… -------------------- - А я, куме, записався у клуб анонімних алкоголіків. - І що? - Ну таке - вже тиждень бухаю і не знаю з ким. ---------------------- Слухається справа про зґвалтування в телефонній будці маленьким чоловіком високої жінки. Адвокат: - Обвинувачений, при рості 150см, фізично не міг згвалтувати жінку ростом 190см! Прокурор: - Але на місці злочину була виявлена каструля, обвинувачений міг на неї встати! - Протест! Каструля висотою всього 20см: 150 + 20 = 170, все одно не виходить ... Суддя: - Обвинувачений не винен. Після суду адвокат каже своєму клієнтові: - Я ж знаю, що це ти її "того", але як ??? Клієнт: - Ну як, як: каструлю - їй на голову і підтягувався на ручках. 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 29 Листопада, 2017 в 07:04 Поділитися #3994 Опубліковано 29 Листопада, 2017 в 07:04 - Плохая наследственность , Зяма - это когда тебя вычеркнули из завещания. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 29 Листопада, 2017 в 11:51 Поділитися #3995 Опубліковано 29 Листопада, 2017 в 11:51 Сева, 3 года. Проверяем слух у врача в поликлинике. Врач шёпотом: — Конфета. Сева, тоже шепотом: — Мне нельзя — аллергия… *** Сыну 6 лет. Внимательно смотрит на маникюр воспитательницы. — Ольга Александровна, у Вас такие ногти длинные… — Да. Нравится? — Нравится. Наверное, по деревьям лазить хорошо. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 13:46 Поділитися #3996 Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 13:46 Лайфхак: пользоваться перфоратором в 2 раза дешевле ночью, если установлен двухзонный тариф на электроэнергию. 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 14:07 Поділитися #3997 Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 14:07 16 хвилин тому, Volyniaka сказано: Лайфхак: пользоваться перфоратором в 2 раза дешевле ночью, если установлен двухзонный тариф на электроэнергию. Колись в Чернівцях сверлив стіни ручним дрилем, якраз вночі - економія повна. Приміщення знизу всі нежитлові, але тоді дізнався, що зверху люди все ж таки живуть і хочуть вночі спати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 15:50 Поділитися #3998 Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 15:50 (змінено) 2 часа назад, sergkots сказал: Колись в Чернівцях сверлив стіни ручним дрилем, якраз вночі - економія повна. Так склав речення, що можна зрозуміти, що якщо свердлити ручним дрилем вдень, то економія буде вже неповна . П.С. До речі, якраз вдень буде повна економія, а нічкою ні, тому що треба ж чимось світити, щоб бачити куди сверлити . Змінено 30 Листопада, 2017 в 16:56 користувачем Юріч 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 16:57 Поділитися #3999 Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 16:57 1 година тому, Юріч сказано: Так склав речення, що можна зрозуміти, що якщо свердлити ручним дрилем вдень, то економія буде вже неповна . Блін. Вдень ручним економніше виходить - на освітлення не потрібно тратитись. P.S. певно почистити тему потрібно... 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 18:22 Поділитися #4000 Опубліковано 30 Листопада, 2017 в 18:22 Ваша улюблена пора року? -Ніч. Щось так сумно, Компанію мені б. Маленьку нафтову компанію. Ми всі подорожні в часі. І рухаємося зі швидкістю 60 хв за годину. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти