Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам фотоапарат в хорошому стані! функціонує все 100% внутрішньо лагів нема! стан на 5 ! в комплекті йде ремінець, кришка об*єктива і акамулятори є ще документи і чеки! 0664044395

Опубліковано

продам фотоапарат в хорошому стані! функціонує все 100% внутрішньо лагів нема! стан на 5 ! в комплекті йде ремінець, кришка об*єктива і акамулятори є ще документи і чеки! 0664044395

Ціну вкажіть - бо витру тему!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Резерв не за мною - показуй комусь іншому. Думаю, багато кого зацікавить. Мені то чекати сенсу немає. Удачі.

Опубліковано

Тому що ти, шановний, в телефонній розмові обіцяв протягом тижня зателефонувати і привезти фотік, а цього не зробив - забив болт на резерв і продаєш його далі, то дотримуйся своїх слів. Не соблаговолив навіть передзвонити за більш ніж тиждень часу. То н*хєр обіцяти. Тому і діла з такими як ти мати більш не хочеться. Раптом якийсь глюк з апаратом - шукай вітра в полі (ти ж іще й не з Луцька, а Бог зна звідки).

П.С. Який автор - такі й теми.

то чо ти засираєш мої теми?

Опубліковано

ЯК БИ Я ДЗВОНИВ ДО ВСІХ ТО ПОЛУЧАЛОСЬ БИ, ЩО Я НАВЯЗУЮ СВІЙ ФОТОАПАРАТ! ХТО ЩОСЬ В МЕНЕ КУПЛЯВ ВСІ ЗАДОВОЛЕНІ! І ВООБШЕ НЕ ПИШИ! В ТЕМІ!

Опубліковано

900 тільки сьогодні!

Интересует, только за вменяемую цену.

Тут 1028грн новый

http://city.com.ua/goods/digital_cameras/nikon-coolpix-l100-black.html?utm_source=nadavi&utm_medium=cpcmarket&utm_campaign=digital_cameras&utm_term=nikon-coolpix-l100-black

Опубліковано

ви його там купіть! я свого брав за 2300 користувався мало, і так ціну скидаю! бо потрібні гроші!

Опубліковано

ви його там купіть! я свого брав за 2300 користувався мало, і так ціну скидаю! бо потрібні гроші!

И было это года 2 назад...

Опубліковано

блін ви або беріть, або пропонуй те ціну, або взагалі не пишіть! флудити не треба! для такого, що ви пишете є лічка!)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...