Перейти до змісту

О бидлє

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наиболее употребляемые слова в этом посте-быдло,втулить,воспитать.

Эти дети являются частью нашего сообщества и более того гражданами нашей страны.Посему употребляя подобного рода выражения мы оскорбляем достоинство и интеллект не только свой но страны в целом.

А я не маю ілюзій щодо середнього рівня інтелекту своєї країни. І вважаю позбавленими розуму та інтелекту людей, які підтримують окремі політичні сили. Наприклад, глянь це відео:

І ця людина буде голосувати. Ти хочеш, щоб я славив свою країну, в якій ТАКІ люди мають право голосу? Вибач.

Крім того, ти відходиш від теми. Тому поки що тобі хтось ставить мінусики, а потім все може перейти в РО.

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Этот человек на видео уже слишком стар для воспитания и кроме этого -болен(алкоголизм это болезнь)Воспринимать больное высказыванеи как то не по медицински:).Мы говорим о тех детях,что на фото поста.

Опубліковано

Этот человек на видео уже слишком стар для воспитания.Мы говорим о тех детях,что на фото поста.

Не спригуй. Ми (і ти перший почав) говорили про країну, населену людьми, незалежно від віку. Я тобі продемонстрував, хто живе в цій країні.

Гаразд. Полемізувати з тобою сенсу не бачу, твій рівень репутації говорить за тебе. Але! Що б ти зробив на моєму місці? :) Де я неправий? В чому моя помилка перед всесвітом?

Опубліковано
Этот человек на видео уже слишком стар для воспитания.Мы говорим о тех детях,что на фото поста.
Эти дети являются частью нашего общества и более того гражданами нашей страны

Щось мені здається, що всії об'єднує одне й те ж...

Ярчик випередив.

Опубліковано

Yarchik, простіше опонентів записати в ряди бидла - і все?

Підкреслюю, не варто зарікатися, бо ні ти ні я не знаємо, чи не будуть твої чи мої діти таким поглядом посилати свого Ярчика, у всякому випадку поки радикально не змінимо їм середовище виховання - ну там вивеземо в ті країни, ситуації з культурою в яких можна позаздрити чи прагнути її.

Я не кажу що ти щось зробив не так (в топстарті), але розвішувати такі ярлики троха не личить. Ось тут ти не правий.

Опубліковано

Гаразд. Полемізувати з тобою сенсу не бачу, твій рівень репутації говорить за тебе. Але! Що б ти зробив на моєму місці? :) Де я неправий? В чому моя помилка перед всесвітом?

Да собственно говоря я и не спрыгиваю :)

Твой достигнутый уровень в жизни позволяет мне понять,что психолог ты не плохой.

15 минут знакомства с этими детьми и в конце общения либерально-воспитательное замечание и остутсвие оскобительного названия поста-моя позиция.

На счёт репутации-не вижу показателя,пущай жмут пуще прежнего!!!Где же ещё пожмут?

Опубліковано

і перейшли знову у політику...і все скотилось до "хто за цю владу - той бидло"

і я бував за кордоном і також бачив як ТАМ люди живуть, там також є сміття на вулицях, пляшки на тротуарі і семкі біля лавок, просто треба дивитись не площі міст чи показові для туристів майданчики а на вулички де живуть люди, в парки де вони віддихають а не судити закордон по чистих узбіччях і заметених площах...Згідний, там чистіше ніж в нас але і там є "бидло" яке всі так недолюблюють...

На останок додам: Де ж ще як не в інтернеті можна таку кількість людей назвати бидлом і залишись в кінці філософом який так любить свою країну)

Опубліковано

Yarchik, простіше опонентів записати в ряди бидла - і все?

Я не кажу що ти щось зробив не так (в топстарті), але розвішувати такі ярлики троха не личить. Ось тут ти не правий.

Я маю право на свободу слова. І на чисте довкілля. Якщо хтось забруднює довкілля - я можу словом прирівняти цю людину до худоби ("бидла"). Як бачиш, є частина людей, які за те, аби "втулити" тому малому... тому я, просто обізвавши його, поступив ще дуже лояльно :)

Так, на відміну від тебе, я можу дозволити собі називати речі своїми іменами. Я не претендую в мери чи президенти, а тому стараюся слідкувати за своєю мовою рівно настільки, наскільки це для мене важливо. Якщо хтось ображений такими моїми словами - може звернутися з позовом про захист своєї честі та гідності до суду.

Опубліковано

Сказал Иисус: Иди, отныне больше не греши. (Ин. 8, 3-11)

Ось ця фраза - є ключовою в притчі для грішника, не для книжників і фарисеїв. БІЛЬШЕ НЕ ГРІШИ. Марія Магдалина припинила блудити і послідувала за Христом.

Хлопці знають, що роблять зле, їм зробили зауваження, а вони все одно смітять. Отут спостерігаємо свідоме бажання чинити гріх.

Декілька тижнів тому на міському пляжі кілька хлопців так само лузали насіння і кидали лушпиння на траву. Їм зробила зауваження одна пані, потім друга. Смітника поблизу не було, однак хтось запропонував пакетик для лушпиння. Хлопці подякували. Наочна різниця в поведінці. ІМХО

Опубліковано

15 минут знакомства с этими детьми и в конце общения либерально-воспитательное замечание и остутсвие оскобительного названия поста-моя позиция.

Вперед! :) Як тільки тобі стане така нагода - будь ласка, розкажи нам всім про те, як в тебе вийшло перевиховати когось. Але в мене тоді не було і 5 хвилин, інакше я просто знайшов і привів би до пацанів патруль.

На останок додам: Де ж ще як не в інтернеті можна таку кількість людей назвати бидлом і залишись в кінці філософом який так любить свою країну)

Хто тобі таке дурне сказав? :)

Опубліковано

Вперед! :) Як тільки тобі стане така нагода - будь ласка, розкажи нам всім про те, як в тебе вийшло перевиховати когось. Але в мене тоді не було і 5 хвилин, інакше я просто знайшов і привів би до пацанів патруль.

Маргарин?:)

Я бы не воспитывал-это не работает,тем более от чужих дядей замечания.

Я писал о 15 минутах знакомства-это уровень подхода к любому человеку,кроме милиционера на патрульной службе:)

Опубліковано

ой,прошу вибачення, склалось хибне враження що ти за Украну але проти бидла яке в ній живе...

Тоді прошу дозволу поцікавитися: яка твоя позиція стосовно вище написаного якщо моє припущення виявилось невірним(

Опубліковано

ой,прошу вибачення, склалось хибне враження що ти за Украну але проти бидла яке в ній живе...

Тоді прошу дозволу поцікавитися: яка твоя позиція стосовно вище написаного якщо моє припущення виявилось невірним(

Вибач, але не маю жодного бажання пояснювати тобі своє бачення держави, суспільства і місця, де особа проводить своє життя, а також відмінностей між цими поняттями. Не зрозумієш :)

Я писал о 15 минутах знакомства-это уровень подхода к любому человеку,кроме милиционера на патрульной службе :)

Якось ... непереконливо :)

Опубліковано

ггг, ще трохи і виявиться що Yarchik винний у тому, що не в інтернеті сидів, а робив зауваження всяким малолєткам. які через того таки Yarchikа лузали насіння і смітили лушпинням))

Опубліковано

Я писал о 15 минутах знакомства-это уровень подхода к любому человеку,кроме милиционера на патрульной службе :)

Якось ... непереконливо :)

Вот самое время убедиться.Вождь должен понять уровень подопечных -тогда успех в выполнении приказа,в данном случае- замечание :)

Опубліковано

Пацанчик (видно з фотографії) мабуть усвідомив зауваження, бо сємки в руках не тримає, а пачка лежить поряд. Десь в момент фотографування промайнув холодок в мозгах на рівні істинкту, що може попасти за сміття (обличчя - стурбоване)... В будь-якому випадку про це треба говорити і виховувати саме своїх дітей.

Опубліковано

Мені особисто шкода, що ніхто з родичів-знайомих головного героя не відгукнулися... Було б цікаво дізнатися, чи буде кому присоромити пацана трохи, чи ні.

Опубліковано
Давай, відміни суди керуючись принципом "не суди - і не судимий будеш"

імхо, ця фраза до правосуддя має дуже наближене відношення. тут швидше мова про "не обговорюй (когось) - не будеш обговореним".

Опубліковано

"не обговорюй (когось) - не будеш обговореним".

На превелике щастя, інтернет дав можливість обговорювати і критикувати багатьох людей за їхні низькі вчинки. Нерідко бувало таке, що обговорення когось в інтернеті давало свій позитивний результат. Звісно, тут масштаб інший, але не обговорювати те, що викликає в мене обурення лише зі страху, що і мене колись можуть обговорювати - це відомий український принцип "моя хата скраю".

Опубліковано

Мені особисто шкода, що ніхто з родичів-знайомих головного героя не відгукнулися... Було б цікаво дізнатися, чи буде кому присоромити пацана трохи, чи ні.

в інторнеті, канєшно, багато людей, но не всі.

Опубліковано
Так, на відміну від тебе, я можу дозволити собі називати речі своїми іменами.

ОК, прикриваючись судом і свободою слова це легко робити. Не зрозуміло чому "на відміну від тебе".

От тільки не треба згадувати про якусь мораль і культуру при тому принижуючи людей, які

якимсь чином захищав юнака з фото в першому пості

Будь моральним до кінця, інакше прірва між тобою і героями твого топстарту може перетворитись в маленьку ямку.

Опубліковано

В принципі, хто ти - для мене ясно після цих слів:

Да ладно, можна подумати ми ніколи не плювали отако як "червоні мокасини".

Так що не старайся :) Крім того, до "червоних мокасин" претензій не було, але це підкреслює твою неуважність :)

Будь моральним до кінця, інакше прірва між тобою і героями твого топстарту може перетворитись в маленьку ямку.

Не збираюся бути моральним по відношенню до тих, хто веде себе аморально.

Знаєш, чому насправді Зло завжди перемагає Добро? Тому, що Зло діє злими методами, а як треба - то і добрими. А Добро може діяти винятково добрими методами. Як казав один мудрий чоловік, за допомогою револьвера і доброго слова можна добитися значно більшого, ніж просто за допомогою доброго слова.

Тому не треба в мене тикати пальцем і заявляти: раз ти такий мораліст - то відповідай "облико морале".

Ніфіга! Якщо мені треба - я розжену п'янь в себе під вікнами аморальними матюками. Тому що не збираюся з аморальними елементами боротися винятково моральними методами. Тобі це зрозуміло? Сподіваюся, що так.

Опубліковано

Добре, як побачиш 28-літнього лисого і мордатого з сємками і півасом в парку на лавочці - сфоткай і запость, разом посміємось.

Зло діє злими методами, а як треба - то і добрими

Ну раз ти готовий розганяти п"янь аморальними матюками значить ти дієш від імені Зла.

Свій ярлик на тебе я вже вчепив, та озвучувати його не буду - на відміну від тебе, не можу собі цього дозволити. Щоб різницю було видно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...