Перейти до змісту

ЧС - 2014

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

після 3-ого вимкнув нафіг, навіть голова розболілась. не просто жаль, а така печаль якої не бувало ((((

аналогічно

Опубліковано

Імхо

1. Суддя відверто похоронив збірну гол з оффсайду + червону в таких іграх за рохзмови + фол смішно давати.

2. Хачеріді не винен.

3. Якого х%я Девіч ніодної гри не зіграв за збірну при тому що він забиває а теля Селезньов який не бігає грає постійно.

і перестав дивитись коли випустили це теля

Опубліковано

Ну ось все стало на свої місця. Прикро звичайно. Але це факт. Збірна Франції сильніша. Як не крути.

P.S.: Потрібно було в свій час обігрувати Молдову ...

Опубліковано

Ну що ж варто все ж подякувати за надію. Все ж Франція була сильнішою за на нас, і це ще було видно в першому матчі, просто тоді вони нас недооцінили.

Хоча я вважаю що у не виході нашої збірної на ЧС все ж винен Блохін, треба було брати очки з Молдовією і Чорногорією.

А на що здатна збірна Фоменка надіюсь побачимо на Євро-2016.

А зараз дякую Михайлу Івановичу за надію.

Опубліковано

А хіба варто тут гнобити одного Хачеріді? Хіба гра була? Можливо думали що все вирішии в Києві? Ніхто неочікував такого натиску від Французів? Якщо стояти на захист і невідати жодного нормального пасу то як можна виграти? Раніше треба було думати коли втрачали важливі очки з Молдовією і Чорногрією.....

Опубліковано

2. Хачеріді не винен.

Не можна лишати команду свєю безвідповідальною поведінкою 10-ох. Коли кожен гравець на вагу золоту.

Якого х%я Девіч ніодної гри не зіграв за збірну при тому що він забиває а теля Селезньов який не бігає грає постійно. і перестав дивитись коли випустили це теля

Девіч травмований.
Опубліковано

Французи виграли, бо їхні захисники били і забили, а наші навіть мяч точно не могли дати при виході з оборони.Едмар краще б взагалі не виходив на поле..

Чого було не поставити 2 нападники спочатку і не піти вперед?

Все одно гірше б не було.

Так обісрались на весь світ.

КЛОУНИ.

Опубліковано

Не буду срати збірну, хоча б за те що перший матч вони зіграли прекрасно. ну і тому шо до кінця вболівав за них, бо вони моя збірна.

Маю тільки питання до тренера

1) Чого Ярмоленка не зняв після 1го тайму;

2) Чого Девіча так і не було;

3) Чогоооо, ну чого в одного форварда при 3-0?

:_11: :_11: :_11: :_11: :_11:

Опубліковано

Може знає хтось, чи бився колись Володя або Віталій Клички з кимось з французів? Хочу глянути, розвіятись...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...