Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Почему раз в 5 лет?

Палиця Ігор Петрович, финансирует спорт, например:

"...Улітку 2011 року придбав 60 % акцій футбольного клубу «Волинь» (Луцьк)" uk.wikipedia.org и fcvolyn.com

67ef7b217672096.jpg

Опубліковано

"...Улітку 2011 року придбав 60 % акцій футбольного клубу «Волинь» (Луцьк)" uk.wikipedia.org и fcvolyn.com

жаль вікіпєдія не скаже ВАМ скільки матчів злив ФК"Волинь" з літа 2011 р. і скільки заробив на цьому вищевказаний власник 60% акцій:)

Опубліковано
які б могли дійсно принести користь країні

гузь?

А чому ні?

не засіявши округ грошима, як це зробили Палиця та Єремєєв

так єрємєєв з палицею, хоч щось добре зробив

Фактично цією фразою ви підтримуєте бездіяльність влади ...

Опубліковано

просто інші й того не роблять

А що зробив Палиця, крім покупки футбольного клубу і ЦУМ? І що зробив Єрємєєв?

Опубліковано

ну раз ви так вирішили, значить так й є))

кажуть грошей роздавали, любов купували...

Опубліковано

Підсумовуючи все сказане мною. Я не ідеалізую Гузя. Не намагаюся возвеличити його, возвести на пєдестал. Я вболіваю за нього тому що він має шанс (хай і примарний) виграти вибори не засіявши округ грошима, як це зробили Палиця та Єремєєв, а здобувши прихильність людей. Це в мене вселяє надію, що ще не все втрачено і є ще в нас люди які не продаються.

виходить лучан і горохівців легше підкупити ніж ковельчан?)

Виходить, що так ...

Опубліковано

ну раз ви так вирішили, значить так й є))

кажуть грошей роздавали, любов купували...

АКТУАЛЬНО!?)

http://rutube.ru/video/55e81c308eb0e5cc4c8d4c3569b19a5b/#.UI-_a7IwZK8

Опубліковано

скільки Єремеєв роздав?

ну сходіть й спитайте в нього))

я не маю жодного відношення до виборів то роздавання/підкупу виборців...

Опубліковано

Почему раз в 5 лет?

Палиця Ігор Петрович, финансирует спорт, например:

67ef7b217672096.jpg

Нардеп Палиця заявив, що не є співвласником «Волині»

http://zik.ua/ua/news/2012/09/13/368407

Опубліковано

А мене "дивує" наступне: партія, яка на даний момент (91.88% оброблено; 2 526 761 голосів "За") займає третє місце по багатомандатному, не спромоглась дати хоча б одного депутата по "мажоритарці". Profit? )

Опубліковано
знову ж так, докази в студію що не чесно

Ну хоча б на суму несплачених податків ;)

Нє?

раз в 5ть лет и только в присутствии камеры

просто інші й того не роблять, просто "бла-бла-бла"

Ви вважаєте що цього достатньо як для депутата якого варто переобрати? Якщо ні, то може хай інші спробують?

Опубліковано

Урочистий момент!

Оброблено 92.63% опрацьованих протоколів по Україні - УДАР вийшов на третє місце, обійшовши комуністів на 4792 голосів!!!

Опубліковано
Ви вважаєте що цього достатньо як для депутата якого варто переобрати?

я вважаю, що жоден з них не вартий бути депутатом.

саме тому й ігнорую вибори.

Опубліковано

Урочистий момент!

Оброблено 92.63% опрацьованих протоколів по Україні - УДАР вийшов на третє місце, обійшовши комуністів на 4792 голосів!!!

Відрив збільшується. Станом на 16 годину опрацьовано 93.1 % протоколів, Удар випереджає комуністів на 11367 голосів!

Також з наближенням до 100% відсоток "За" зменшується у ПР і комуністів, а збільшується у Батьківщини, Удару і Свободи.

В сумі у комуністів і регіонів зараз 44.5%. у Батьківщини, Удару і Свободи - 48.55%!

Опубліковано

я вважаю, що жоден з них не вартий бути депутатом.

саме тому й ігнорую вибори.

Дякую, саме завдяки людям із таким мисленням влада має величезний запас для фіктивних голосів.

Опубліковано
А мене "дивує" наступне: партія, яка на даний момент (91.88% оброблено; 2 526 761 голосів "За") займає третє місце по багатомандатному, не спромоглась дати хоча б одного депутата по "мажоритарці". Profit?

В тих мажоритарних округах, де могли б перемогти коммі, все зайнято ригами.

Насправді, ще цікавинка цих виборив, що риги фактично кинули коммі, і збираються будувати більшість без них. Вони їм більше не потрібні, поторгувати "золотою акцією" вже не вийде.

Опубліковано

S-driver, заздалегідь не радуйтеся так, ви про мажоритарників забули

а тим часом, Івахів вийшов на 1-ше місце у боротьбі з Гузьом

Опубліковано

та не трольте Андрія Віталійовича ))), не перетролите :)

Івахів підключив "резерв", і впевнено наздоганяє по чуть-чуть Гузя :), прикро.

вже наздогнав.

стимулятор:

штаб Степана Івахіва усім головам дільничих комісій де він переміг пообіцяв, а тепер виплачує винагороду по 6 000 гривень. І це незалежно від партійності голови ДВК.

дільниць всіх 249 :)

Опубліковано

S-driver, заздалегідь не радуйтеся так, ви про мажоритарників забули

Не забув, хай їм грець... Ця змішана система голосування аж ніяк не годиться для України - вона не відображає реального волевиявлення громадян.

Але маємо те, що маємо... :angry:

Опубліковано

Fantom, я так бачу що дійсно наступні 2 роки будуть вкрай важкими, скільки таких Івахівів пр всій Україні будуть свої грошенята повертати...

Опубліковано

та не трольте Андрія Віталійовича ))), не перетролите :)

Івахів підключив "резерв", і впевнено наздоганяє по чуть-чуть Гузя :), прикро.

вже наздогнав.

стимулятор:

штаб Степана Івахіва усім головам дільничих комісій де він переміг пообіцяв, а тепер виплачує винагороду по 6 000 гривень. І це незалежно від партійності голови ДВК.

дільниць всіх 249 :)

Неправда, таких обіцянок не було. Моя мама була головою Двк, де переміг Івахів, то навіть і натяку такого не було. Хоча я і за демократичні сили, але Гузь мені антипатичний абсолютно, дуже наглий, прикривається тільки, що від об"єднаної опозиції. Якби ОО ретельніше підбирали мажоритарщиків, то можливо все було б по іншому, а так клоун...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...