Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Cудячи з р/рахунку і МФО банку, люди, які робили той рахунок не бельмеса не розуміються на тих же р/рахунках і МФО. Такі, як там вказані в природі не існують.

блін, а я думав - де подвох у цій рекламі? А це антиреклама! Але! Куда, бл:(ть підуть оті гроші? Нікуди? А якщо нікуди їх не відправить хтось, а потім зрозуміє, що це підстава, то зрозуміє, що це конкуренти Палиці....

Санта-Барбара!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене - гарна антиреклама. Стильна. А в банку я думаю платіж з такими реквізитама просто не прийняли б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що ми все про вибори, та про вибори :)

От, такий собі Мустафа Найем опитав соціологів щодо "алкогольних напоїв" ;)

Социологи-чудаки после публикации последних данных стали очень-очень скрытными и осторожными. По телефону говорить цифры не хотят, а лично встретиться сегодня не получается – все в заботах.

В целом, после общения с представителями двух разных социологических служб, вырисовываются примерно такие цифры:

завтра, 28 октября 2012 года алкогольные предпочтения избирателей распределятся следующим образом:

Водку будут пить 26-28%

Вина красные и белые 19-20%

"Вдову Клико" – 17-19%

Советское игристое – 10,5 – 11,3%

Пиво "Львовское" – 5,5-7%

Лимонад "Буратино", невзирая на весь свой молодежный антураж, все-таки, останется в нашем советском прошлом.

Добавлю от себя. На данный момент суммарный градус коктейлей Водка+Советское игристое и Вино+ "Вдова Клико" составляет 39-40%.

Поэтому победа противников Водки сейчас целиком и полностью в руках любителей Пива "Львовское". Чем больше "львовян" и жителей прилегающих областей смогут преодолеть похмелье и придут в местные кабаки и питейные заведения, тем меньше шансов у любителей крепких напитков.

Естественно, речь идет о тех, кто пьет цивилизовано, чинно, мирно – согласно спискам. Что будет происходить на лавочках, под подъездами и в отдельно взятых округах, не знают даже продвинутые сомелье.

Единственное, что им можно пожелать накануне голосования:

"Панове, як нап'єтесь – залишайтеся людьми!"

Побачимо, який там завтра буде популярний градус, я пивка хряпну для настрою ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я після вибору 100-ку закручу з батьком.Так би мовити,за "Свободу".А хулє?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По моїм даним Буратіна бовтається якраз на межі.

Маю сумніви що у нас зріз від різних агенств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss є якісь попередні екзит поли? Хоча ні,ще рано.Соц опитування? Будьте люб"язні,киньте в приват.Аж надто вже цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Единственное, что им нам можно пожелать накануне голосования:
зваженого обдуманого вибору, щоб кожному можна було сказати:
Завдяки таким, як ти, наші діти будуть гарно жити.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де Гетто???? Гетто где? Кожен меседж в темі моніторив (тролив),а тут як "корова язиком злизала". Може спати ліг раніше,до виборів готується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss є якісь попередні екзит поли? Хоча ні,ще рано.Соц опитування? Будьте люб"язні,киньте в приват.Аж надто вже цікаво.

Завтра ввечері вже будуть попередні результати з похибкою 1-2%. Думаю вже потерпиш. А то Курортінг знову заявить, що я народ готую до фальсифікацій. А оно мнє надо? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то ж в приват... Ну пожалуйста... Я нікому не скажу.Даю слово. :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де Гетто???? Гетто где? Кожен меседж в темі моніторив (тролив),а тут як "корова язиком злизала". Може спати ліг раніше,до виборів готується?

Саме так. Готується до виборів. :) 100 гривень на дорозі не валяються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошого всім завтра дня! Зробіть правильний та достойний вибір!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіче,я не забув.Не варто нагадувати.

І взагалі перечитайте http://board.lutsk.ua/topic/100009-pershii-sng/page__st__100 пост №114 .Певне 100 грн. зробили своє діло! :) І це тішить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибори-2012. Список перебіжчиків, які намагається отримати мандат

Вибрав лише тих, хто йде по Луцьку (ОВО №22) :):

Депутати, обрані до Верховної Ради за списком НУНС, які беруть участь у виборах:

Ігор Палица - округ № 22 (Волинська область), самовисуванець;

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vybory2012.gov.ua - онлайн відео з виборчих дільниць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ба-Ян! Вчіться пошуком користуватись. Такі речі, як правило, на борді відразу з'являються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

онлайн відео з виборчих дільниць

Якість зображення жахлива :0007:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто в курсі. В 26-й школі дві дільниці. ОДна в старому корпусі, а друга в новому?

Просто відкрив 2 камери і вроді та і та в 26-й школі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає вебкамери з дільниці, що у бібліотеці на Київському майдані :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає вебкамери з дільниці, що у бібліотеці на Київському майдані :(

На карті нема, в пошуку знаходиться

http://vybory2012.gov.ua/#precinct/36044

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И в эти 0,001 мп камеры "вложено" 1 млрд грн? та хай меня ранят..

В России на мартовские выборы было потрачено ~3,5 млрд грн на вебки, при том, что качество было на порядок выше ну а российских избирательных участков точно не в 3,5 раза больше, чем в Украине.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно з дільниці. Дуже багато спостерігачів. Просто сверлять поглядом кожен твій рух. Будем надіятись, що і при підрахунку буде така ж картина. ;)

Свобода +2, Кравчук +2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно з дільниці. Дуже багато спостерігачів. Просто сверлять поглядом кожен твій рух. Будем надіятись, що і при підрахунку буде така ж картина. ;)

Свобода +2, Кравчук +2.

Як на мене основні фальсифікації будуть на сільських дільницях. Думаю в Луцьку вибори пройдуть більш-менш чесно. Хоча хто зна ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...